Egy kis érdekességnek mellé, hogy ha ezt a hotelt s ezt az utat szerettük volna alapból ahova megyünk akkor az 430.000Ft-ra jött volna ki 2 fő, így hogy ezt kaptuk Mediterrán Tombola által 330.000 Ft-ra jött ki, szóval 100.000 Ft-an olcsóbb.
Nah, mi most intéztünk el mindent véglegesen ( 07.17 indulás s a 07.14 hetet kértük ) szóval, 17. én 16:35 kor indul vissza pedig majd 24én, 20:05-kor s ez Mallorca amit kaptunk. Most már majd csak menni kell
#2195492014-07-02 09:54:54 Válasz a #219547. hsz-ra
Még annyi, hogy erre a hétre Krétára a honlap szerint már nincs meghirdetve járat, de henry szerint sanszos, hogy lesz ( charter még indul, gépgazda az IBUSZ).
#2195442014-07-02 09:42:18 Válasz a #219535. hsz-ra
Közben beugrott, hogy valószínűleg a kefaloniai és zakintoszi busz valószínűleg egy nappal a repülő előtt indulhat.
Ugyhogy valószínűleg péntek lehet ezeknek az indulási napja.
( ez csak következtetés, tudományos alapja nincs, ugyhogy erre nem tudtok alapozni)
Érdekelni a tombola, ezért átnéztem az Ibusz honlapját. Ha én 09.22-én (I20-ban) szeretnék menni, akkor csak Korfu, Zakynthos, Kefalónia és Kréta jöhet számításba? Rodoszon csak ellátással van szállás. Vagy az I20-ast egyáltalán melyik napokra adhatják? Előtte utána +- 4-5 nap? Tud ebben valaki segíteni?
Tudomásom szerint az IBUSZ charterek indulása a következő: Rodoszra csütörtök 04.50, Karpathoszra csütörtök 09.35, Krétára szombat 05.05-kor. A többit nem tudom, mert amikor majd én utazok az I20-ban akkor máshova már nem indulnak járatok.
Nem tudjátok, vonatkozik-e ez a csütörtök/péntek/szombati indulás az autóbuszosokra is..? Mondjuk, ahogy táblázatban láttam, innen csak mi vagyunk olyan bátrak, hogy buszozzunk.
(Szóval hogyha aug.4-et választottunk időpontnak, az azt jelenti, hogy valamikor 7-9. között lesz az indulás?)
Szia! A katalógusban benne vannak az indulási idők. Csütörtök, péntek, szombati napokaon indulnak a gépek. Most feltünt, hogy a katalógusban péntek, ha az ibusz oldalon pedig szombat van írba Krétára.