meg fogod lelni ,ha olyan időpontban mész akkor csakkövetned kell a sor ami nem lesz egy jo.vagy hajnal akkor talán a legkevesebb akkor meg követed az utat adig mig ki nincs irva hogy rt petrol 12km utána meg pálya. én végig ugy vezettem végig hogy nem tudtam erröl s tervezni is ugy terveztem hogy épp elég az rt ig ha nem teszek elötte bele.S közbe sárgán mentem a terelésen egészen az rt ig.Az sokkal kelemetlenebb volt hogy mikor fogy ki .de aztán csak nem
#2452202017-07-03 16:30:30 Válasz a #245219. hozzászólásra
Köszi Dodi!
Észak-Magyarországról indulunk (facebookon egyszer beszéltük is, hogy nekünk még az országunkat is át kell szelni), kora délután, tehát Macedóniában már biztos, hogy sötétben leszünk, de hogy mikor, az a határokon múlik...
Szerintem így, hogy elég hosszan leterelnek a macedón pályáról, plusz néha sokat kell várni a határátlépésre Evzoni-nál, mindenképpen van értelme. Ötven-hatvan kilométerrel rövidebb az út, ami emlékeim szerint (vagy 6 éve nem jártam arra) Bitoláig teljesen jó minőségű, a görög oldal az Egnatioa-Odos-ig is teljesen okés, a határátkelés -egy barátom szerint, aki most jött haza Pargáról- pillanatok műve. Mi is arra tervezzük idén az utat augusztus végén. Remélem addig valakinek lesz friss infója a Gradsko-Bitola szakaszról is.
Sziasztok,
Mi az ami tényleg kell, hogy legyen az autóban, egy esetleges ellenőrzésnél Görögország felé? Hátha valamit kihagyok, nem szeretnék semmit a véletlenre bízni.
Ami van: Nemzetközi zöldkártya, Poroltó, Láthatósági mellény( 5-en megyünk akkor 5 kell?), EÜ doboz
Amit nem tudok biztosra, a H matrica és a vontató kötél ( ezt itthon sincs az autóba )
Előre is köszönöm