Sziasztok!
Ma délután beleolvasgattam egy kicsit a beszélgetésetekbe....és rájöttem, hogy egy nagyon szupi helyre csöppentem. Ha nem baj, akkor itt ragadtam. Már próbáltam elnyomni magamban a Kréta rajongást, hogy jól érezzem magam itthon is a bõrömben, de minden hiába, mert újból elõjött minden, amikor a soraitokat olvastam. Nincs mit tenni, Kréta szerelem volt elsõ és második látásra is...
Miért lenne baj,bár ahogy látom te az elsõ olyan görög szigetre mész ami valamikor a mi álmunk is volt: Korfu.Most itt a krétai topicban csak bóhóckodtunk egy kicsit,hogy megnyerjük a belépõket Görögországnak ill.a Hellasz krétai topicjának.Érezd jól magad továbbra is.
Zsebkútinak vagy szebkutyusnak kell érteni a neved? Ezen már én is eltûnödtem. Utóbbi jópofa, szerintem nõnemû vagy
Ez már tök nem Kréta-téma, de szerintem, senkit sem zavar
Drágáim!Sztem tökmindegy,hogy ffi v.nõ vagyok,legalább mindenkit egy kicsit furdal a kiváncsiság s talán mégtöbben átjönnek "Krétára".Egyébként zsebkutyus.Na csumázok mindenkit,felborult egy ágytál,segitenem kell.
Szevasztok
Szerintem a zsebkuty az férfi, a zsebkutyus az inkább nõies, így a legutóbbi infó alapján nõre tippelek!
Javaslom szavazzunk, és Jox egy szemle után hirdessen eredményt, és legyen sorsolás.
A nyertes utazzon Krétára
Mikor utazol Dél-Krétára? Mi jún. 21-tõl júl. 2-ig Ierapetrán leszünk. Szintén Aeolusos út. Ha Ti késõbb mentek, szívesen kifaggatom fermai útitársainkat az apartmanotokról, és ha hazaértünk leírom Neked. Lesz idõ kérdezõsködni: 2.5 óra transzfer + 2.5 óra repülés.
noni
Annyira aranyosak vagytok!/De tényleg!Ez a sok segitõ kéz!Eddig azt hittem,egyedül én vagyok csak Teréz anya/vagy apa?/Noni!MI IS AKKOR ÉS ARRA!!!!A transzfer,a hosszú út sem érdekel,sõt!Imádjuk nézni mindent,ami más,mint itthon,szeretném Kréta illatát érezni,magambaszippantani,a nyers természetre vágyom,a gyönyörû hegyekre,a napfényre,ahogy megcsillan a tengeren...Remélem,a Nap nagyon közel lesz,mielõtt lemegy!Nagggyyyon várom már!
Hoppá! Akkor mi fogjuk a nemed 64 nap múlva leleplezni!
De örülök, hogy lesz magyar is az úton! Nagyon várjuk már mi is! Ketten fogunk a hazaérkezés után beszámolni az ottani élményekrõl.
Nagyon jó ez a hellasz.hu. És tényleg én is maximális segítõkészséggel találkoztam itt. Köszi Nektek!
Zsebkuty? Vágjuk a centit együtt?
noni