#2012012013-04-19 16:27:29 Válasz a #201199. hsz-ra
Szia Anyuci!
Ne aggódj a Thetis miatt, mi tavalyelőtt voltunk - még az Ibusszal - és nekünk nagyon tetszett! Semmi különös, mondhatni a szokásos görög apartmanok berendezését és hangulatát hozza, van légkondi, amit érdemes kérni, nekünk végig ment. Jó nagy erkélye volt (mi a 2. emeleten voltunk), tágas a szoba, kis konyharésszél, fürdővel, szóval mi nagyon meg voltunk elégedve vele.
Ti most a hotelban, vagy az apartmanban lesztek egyébként? (egymással szemközt van a kettő)
És a szálloda medencéje, illetve az abból fakadó zajok nem fognak zavarni, nyugodj meg, mikor mi voltunk szinte senki nem fürdött ott, annyira közel van a tenger, hogy nem érdemes. Ráadásul nagyon központi helyen van, minden, közel van a pékség, a tavernák, a fagyizó és miegymás...
Ha van kérdésed az apartmanról szivesen válaszolok!
#2011992013-04-19 15:50:32 Válasz a #201195. hsz-ra
Szia Dettix!
Sajna tavaly "csak" Stavros-ban voltunk, nem én voltam Zantén. Nem mondom, hogy nem nézném meg
Nekünk csak az volt a problémánk a Yannis-sal, hogy 3-an oda nem tudtunk menni, mert az árlistán csak 2 ágyas foglalási lehetőség szerepelt - ha jól tudom, tavaly még oda is lehetett 3 ágyast foglalni, akkor még nem volt a Thetis. És mivel ha jól tudom, a Thetis apartman annak idején IBUSZ-os szállás volt, így gondoltuk, hogy olyan rossz nem lehet. Sajna belső képet senki nem tett fel sehová, csak a Thetis úgymond luxus hotel apartmanjáról, így eléggé a sötétben tapogatóztunk. Egyébként mindegy is, csak legyen hol aludni, és ha lehet, ne bogarak társaságában, mint annak idején az Aeolus szobájában Polychrono-n. Luxust nem várunk, de azért nagyon lepukkant se legyen. Az elmúlt 20 év alatt kevés kivétellel nem volt gond a szobákkal. Buszoztatásban meg szerintem az Apollon verhetetlen, azért ragaszkodtunk hozzájuk, pedig sajna szállás szempontjából már ugyanezt nem mondhatom el.
A lényeg, hogy 94 nap, és indulás!!!!!!!!
A Yannissal nincs semmi probléma, mi tavalyelőtt is ott voltunk. Viszont a 2 hetet nagyon irigylem.
Anyuci68 ti tavaly nem Zakynthoson voltatok? Mintha együtt lettünk volna a Villa Mariaba. Vagy csak összetévesztelek valakivel?
#2011812013-04-19 08:57:13 Válasz a #201178. hsz-ra
Mi hárman leszünk csajok (anya, lánya, unokája), és a Thetis-ben lesz a szobánk. Először vacilláltunk, mert túl közel van a hotel medencéje, de aztán úgy voltunk vele, hogy úgyis megy majd a klíma, nem foglalkozunk a ricsajjal. Mondjuk sajnos hármunknak sok választás nem is volt, a Yannis-ba már csak 2 személyeseket lehet foglalni - legalábbis az árlista szerint -, hotel meg árban nem a mi pénztárcánknak való. A Granddal meg a buszt nem mertük bevállalni, pedig a szállásaik jók lehetnek.
Kirándulni mi is készülünk, Athén és a Mükéné-Epidavros-Korinthosz biztosnak tűnik, egyénileg átbuszozunk Nafplio-ba, lehet, hogy többször is, meg valószínű benevezünk az esti hajókázásra onnan visszafelé. Lánykámmal nagyon szeretnénk megmászni a Palamidi várat, de azt még nem tudom, hogy fog-e sikerülni. Nem bánnék egy olyan szervezettet, vagy valamilyen járműves lehetőséget, ami kidob a bejáratnál, aztán levisz, de sajna ilyenről még nem olvastam. Majd helyben meglátjuk.
A tenger meg evidens, főleg, ha tényleg olyan szép, mint amilyennek írják. Mi a Chalkidikin a széphez szoktunk hozzá, azért remélem, itt sem csalódunk.
Beneveznénk egy motorcsónakos történetre is a szembe-szigetekre, de egyedül 3-an nem valószínű, hogy bevállaljuk .
Bár Paralia nem a szívem csücske, de azért a kétszeri nyaralásodért kicsit "irigykedem". Nagyon szeretjük Görögországot, már csak az ottani feeling miatt is, és akkor még a tájról, a tengerről, a sütikről és a gyrosról nem is szóltam .
Szia. Lassan a fél busz forumos lesz Az Elektra két hétre sok lett volna anyagilag. Ma több verzió is elő állt. Az első héten a Thetis a második héten az Elektra. Majd az egyeztetés során rákérdeztem a két hét Thetisre. De nem volt hely julius végén a Thetisbe. Így maradt Yannis két hétre. Tulajdonképpen a szállás nekem teljesen mindegy mert az első hetet végig kirándulom. A második héten meg tengerezek.Csak aludni fogok. Majd haza jövök augusztus 7-én és szeptember 2-án megyünk Paraliára szintén két hétre a Personal tourstol busszal. Így jár akire rájön a kirándulási dili
Nem először nyaralok egyedül és tökéletesen feltalálom magam.
#2011732013-04-18 20:27:18 Válasz a #201165. hsz-ra
Szia Unic!
Az egyedül nem hangzik túl jól , de a két hét az pozitív változás . Viszont Te, Dettix és mi is egy buszon utazunk majd lefelé, és ezek szerint veled együtt is jövünk haza. És már csak 95 nap, csak lementünk 100 alá!
De rég jártam itt. Közbe modosult a helyzetem a Toloi kirándulással. Nem egy hétre megyek hanem kettő. És nem a Hotel Elektrába hanem mind két hetet a Yannisba leszek.És egyedül.
#2006632013-04-02 19:26:02 Válasz a #200203. hsz-ra
Kedves Ági!
Köszönöm a sok szép képet! Sajnos nekem az elő- és utószezon a munkám miatt kiesik, így csak a te képeiden láthatom ilyen frissnek és üdének a tájat.
Egyébként Neked is nagy szereped van benne, hogy Tolot választottuk.
Július végén egy-két kiránduláson biztos számíthatsz ránk.