OK, igazad van (valóban helyesírási hibákkal zsúfolt, összszedetlen, nehezen értelmezhetõ, vérlazítóan faragatlan és felszínes, stb.), de azt mégsem írhattam, hogy jeleket küld az interneten
Csak halkan merem megkérdezni: az ilyen hogy jut be a felsõoktatásba?
Õk lesznek a jövõ nemzedéke?
Ha tudnának olvasni, akkor elvileg azt kérdést is átolvasnák, amit feltettek, mielõtt az "Elküld" gombra kattintanak! Esetleg észrevennék a stílust is, és nem méteres piros betûvel irnák már az elsõ kérdésüket. Bár, mint írtad, ezek elfoglaltak is általában!
Szó se róla, ennek a fórumnak a stílusa erõsen eltér egy-két "fõiskolások" által kedvelt fórumétól. A nyaralás a közös nevezõ, vannak egy páran, akik nem veszik észre, hogy éppen hová írnak hozzászólást.
Én viszonylag új vagyok itt, de rengeteget tanultam azoktól, akik évek óta bõvítik, növelik az itt található tudást. Köszönet érte minden aktív fórumozónak!
Remélem, hogy sikerül megõrízni ilyennek még hosszú ideig, akinek nem teszik úgyis tovább áll!
engem az auto és motor kölcsönzés éerdekelne asprovaltán
ha valaki tudna ebben segiteni azt megköszöném.
( árak és egy vagy több helyen lehet bérelni).
Tudom,hogy lehet robogót bérelni.Azt,hogy hol azt nem tudom.Sartin nekünk napi 12 euro lett volna,de mivel 5 napra béreltük,így csak 10.Bukót adnak hozzá.A jogsid és az útleveled kell hozzá.Ha itt esetleg nem tudnak segíteni,kint tutira megmondják neked.
lilaTibi!
Tavaly voltunk Asprovaltán és 2 robogót béreltünk 12 órára ( 8-20-ig) A kettõért fizettünk 40 eurót. Az autó az 35 eurónál indult 24 órára. Feleségem akart robogózni, azért azt béreltük. A kölcsönzõ a fõuton volt a Vrasna felé esõ részen. Érdemes elõre lefoglalni, mert nekünk is Vrasnáról v. Stavrosból hozták át a robogókat.
Üdv.: Zsolt