Sziasztok szeretném meg kérdezni tölletek hogy a BBQ hajo kiránduláson látott-e valaki delfint a GTurs honlapján én ezt olvastam szeretném megtudni hogy igaz vagy nem elöre is köszi
Szia!
Igen.A feltöltött albumban /idei Korfuiban/ én láttam róluk képeket is:).Paleokastritsanál láttak õk delfineket.
Mi hazafelé a kompról láttunk delfineket, úgyhogy érdemes figyelni õket.
Jó utat minden nyaralónak!
sziasztok delfin temaban en is nagyon vartam a delfineket korfurol
hazafele a kompon de sajnos nem lattam .de aki mostanaban megy drukkolok hogy lasson ja meg annyit aki korfura megy moraitkara az ottani coop uzletet nem ajanlom a tulaj korbe ugral de a mi tapasztalatunk hogy minden nap valamit hozzablokolt a szamlankra a mellette levo kis pekseget viszont ajanlom minden reggel meleg kenyeret ettunk es meg kulturaltabb is volt .mindenki aki mostanaban megy nagyon jo idot kivanok
Látom holnap utaztok. Nagyon jó nyaralást kívánok nektek, érezzétek jól magatokat, és legyen szép napsütéses idõtök.
Aztán ha hazaértetek, akkor várom a véleményedet.
Nem érdemes vinni itthonról, mert az nem használ ellenük.
Kint lehet kapni pár euróért olyat mint az a golyós izzadásgátló, Zitronellás kencefive, az 2-3 euró, az szuper, illetve lehet kapni nagy spray ellenszert, az is 3-4 euró, befújod a szobát, aztán kidöglenek.
Az elektromosok sajnos nem érnek semmit, na meg drágák is
Sziasztok!
Megérkeztünk Sidariból.... Beszámolóval hamarosan jelentkezem, csak épp átcsomagolom a hátizsákot, mert megyünk is tovább
Lyzuska, köszi szépen a kagylós tippet... nem nagyok, nem extrák, de voltak! Sõt a hajnalban kelõk igen szépeket is találtak! - én inkább lustálkodtam
Debi! Sajna be kellett érnem a Te delfineddel, mert mi nem láttunk, majd legközelebb...
Képzeljétek, a Canal d' Amourban fürödve tök véletlen összefutottunk Freericsivel....(megismert a feltett kép alapján!) annyira jó, hogy ilyen kicsi a világ!
Szúnyogról annyit, hogy durván néztek ki egyesek a csípésektõl, de a mi szobánkban tuti egy sem volt! (mázli)
sziasztok.
hétvégén utazunk korfura Messonghi központjába- Hotel Geminibe. valaki hallott már róla valamit, esetleg járt is arra?
és valami jót tanács --- korfuval kapcsolatban? KÖszi elõre is