#2473332018-04-02 19:39:13 Válasz a #247332. hozzászólásra
Kössz a megnyugtatást! Így aztán oda kell érni ahhoz a komphoz, amelyikre szól gondolom. Érdekes lesz, első utunk, semmi tapasztalat, a fórum sokat segít.
szerintem ha már látod, hogy nem fogtok odaérni és fehívod őket, akkor se lesz gáz, nem fog elveszni a jegyetek. Velünk már volt ilyen, elaludtunk és bármennyire siettünk, esélytelen volt, úgyhogy félreálltam és felhívtam őket az indulás előtt kb. 45 perccel, ők tök lazák voltak, mondták, hogy semmi gáz, keressük XY-t, majd ad jegyeket a kövire. Szerencsére a görögök ilyenen sokszor nem problémáznak.
Sziasztok!
Augusztus elején megyünk Sarti-ra. Eredetileg egyben terveztük megtenni az utat, de két pici gyerekkel sok időt elvesznek a megállások, így a tervem, hogy előző nap indulnánk, és Szerbiában megszállnánk valahol.
A gond, hogy csak 16 óra körül tudunk indulni, így a már ismert leskovaci Gros Hotel-ig nem hiszem, hogy eljutunk normál időben. Belgrádban félünk megszállni, Újvidék pedig túl közel van (bár jobb, mint Budapestről indulni).
Kérdésem, hogy van e valakinek bevált, biztonságos környéken lévő szállás javaslata Újvidék és Nis között.
Köszönöm
szerb szakaszok nyári átadásáról azt hiszem végleg le lehet mondani, a Srpska Kuca - Levosoje (8km) szakasz kivitelezőt vált, most tendereztették meg újra, április 5-én lesz eredmény és további 6 hónapos határidőt írtak ki rá, ami így 2018. október. A Grdelica kanyon (~26km) szintén év végén esélyes, ha nem jövőre (vagy ki tudja mikor). Eddig figyelgettem a híreket, de felesleges, mindig valami miatt kitolódik a határidő.
Korrekt szállás, pár percre az autópályától. De Belgráddal sincs semmi gond, van egy csomó kis hotel, hostel az autópályától nem messze, biztonságos parkolóval, korrekt szolgáltatással.
Pl.: https://www.hotellav.co.rs/
#2473402018-04-03 13:49:45 Válasz a #247325. hozzászólásra
Április elsejétől működik az átlagsebességet méricskélő rendszer a következő szakaszokon:
Šid-Šimanovci (tavaly óta)
Szabadka-Stara Pazova
Vrčin (Belgrádtól délre a nagy fizetőkapusor)-Niš
De háromlábú bárhol előfordulhat (mint ma pl. Szabadka-Észak és Horgos lehajtók között), normál méréssel, majd "kasszához" tereléssel.
Mi eddig Niska Banján szálltunk meg, ez tuti bevált és biztonságos, családias apartman a tulaj nagyon kedves.Ha érdekel megadom az elérhetőséget. Bár az kicsit messze van, valamikor éjszaka érnétek oda...
ez egy jó kérdés, a képeken/videókon nem láttam új bódét meg nem is írtak róla, de előbb-utóbb vagy lesz, vagy emelnek a díjakon meglévő háromnál (szerintem). Mondjuk oda az RT kút környékére még nagyon elférne egy bódé az új szakasz után, az tény.
Nagyon köszönöm, ez a Nis-i szállás nagyon szimpatikus, bár nem tudom, mennyibe kerülne... viszont a Leskovac-i Gros Hotel már nem lenne sokkal messzebb, ami csak 55 EUR volt tavaly 6 főre.
Belgrád környékét céloznám meg, utána valamivel, viszont nem jött be az oldal, amit küldtél...