Szia Zsebkuty!
Az már jobb, mint a 8 nap! Én úgy voltam vele, hogy annyi minden szerettem volna megnézni, ezért egyik alkalommal 14 napra mentünk, az egyik héten, csak kirándultunk, a másikon pedig pihentünk!
Mi is 15 napra megyünk, mert szerintem is kell annyi. Ráadásul csak én jártam eddig Krétán a többieknek még nem volt része ebben az élményben, ezért mindent meg kell néznünk. Nem akarok Önzõ lenni, mert vannak alap dolgok amit mindenkinek látni kell aki itt jár.
Annak ellenére,hogy én nagyon ajálottam már csak a nyugissága miatt is Ahliát,nagyon jól választottál újra Makrigialosszal.Homokos tengerpart és ami fontos volt számodra,minden könnyen elérhetõ és kapható.Igaz itt a nyüzsi nagyobb,de ha téged ez nem zavar akkor minden OK! Lényegében mostmár minden dolgotok megoldott?Ha igen akkor lénygében egyenesben vagytok. Ugye? (Én személyesen Ierapetránál ezt a helyet hangulatosabbnak találom ezt már írtam is.)Ha kocsit is tudtok bérelni akkor pedig fenomenális. Sok szép hely van dél-keleten.
Most tudtam meg - azonnal meg is osztom Veled: 21-én 10.30-kor indul a gépünk, vissza pedig 8.30-kor. Ez kib...-ás. De a tuti csak 1 héttel elõtte lesz. Pusszantás!
Igy igaz Frézia, szuper döntése volt Zsebkutynak Makrigialos-szal kapcsolatban.
Kéznél minden,homok a tengerparton, jöhet a jó idõjárás...
Én élõben láttam a képeket két hétig,tényleg príma.
Szia Atosz!
Hátha Te is ezt mondod bizti úgy van! De hogy az én döntésem milyen az majd kiderül a nyaralás után, sajna én nem Krétára megyek, csak Stavrosba. Csak próbálok emlékezni a Krétai nyaralásokra!
Stavroshoz nem tudok hozzászólni mert még nem jártunk ott,nem tudom mihez viszonyítani.Krétán 2x is,de ott is dél és keleti részen.Írásodból itélve sajnálod,hogy nem megint oda.Ahogy olvasgatok sokan dicsérik ahová mentek jelenleg.Nagy a valószinûsége,hogy mi Stavroszba nem fogunk menni egyátalán,de ettõl még lehet szuper hely.Most Lefkada,ha minden összejön majd, akkor jövõre Lesvos.
Szia Atosz!
Azért nem lehetek elégedetlen, mert 3-szor voltam Krétán, és szerintem nagyon sok helyen jártam. Más helyre is el kell még jutnom, úgy ahogy Te is ezt teszed. Lesvosról szinte nem is tudok semmit!
Õszinte legyek addig volt jó még nem sokat tudtam Lesvos-ról... Rhodos után kezdtem felõle érdeklõdni és egyre jobban érdekelt.
Manapság meg már a Jón-tengeri szigetek után beflúgosít... Az a bökkenõ,hogy körûlményes az ide való eljutás és elég húzosak az árak.
Csak pénz kérdés... Hát ez épp elég...Na de ez mán off lesz!
Bocs,hogy csak most irok tegnap dolgozóban voltam.KÖSSZZZ az infót,sztem nem olyan rossz,legalább nem este vagy éjjel kell utazni,nem tudom,te hogy jutsz fel Pestre,minket talán apa elvisz. Hazafelé lesz sz.r sztem,de gondolj bele,addig mennyi minden belefér!Kérlek,ne morogj,minden rendben lesz. Pusz!
Kösszz a biztató szavakat,a tömeg nem gond,ráadásul az Artemisbe megyünk,csak lefutok pár métert és már úszhatok is!A napfelkeltét pedig feltétlen megnézem párszor,remélem,a naplemente sem lesz kutya.Kösz a jótanácsokat mégegyszer mindenkinek!
Szia Frézia!Kösz,hogy mindig irsz nekem,megnyugtatlak,Stavros nagyon jó választás,igaz én tavaly Asprovaltán voltam,nem messze onnan,ahova mész.Stavros népszerû üdülõhely,kikötõ is van,ha teheted a fak.programokra menj el,de sztem ezt már te átgondoltad.Thassos szigetére komphajóval lehet menni.Kivánom,hogy érezd nagyon jól magad!Pusz!
Valcsika,kérlek s.o.s,ha olvasnád ezt a topicot!Nem tudom,hova irjak neked a kérdéseimmel,de sztem itt sem rúgnak ki miatta.A képeid alapján választottam idei nyaraláshoz Makrigialost Dél-Krétán.Hol ettétek azt az isteni mediterrán-spagettit,meg a többi finomságot?Árakról tudsz nekem valamit irni?Hova megy le a Nap?/ez biztosan hülyén hangzik/Belemegy a tengerbe vagy sem?Segits ,kérlek!Pussszz!
Az a legkevesebb, hogy hogyan jutunk fel ... De hogy a kifizetett 12. napon hajnali 4-kor már menjünk Heraklionba ... ! Nagyon dühít. Nem akarok én 9.40-kor már itthon lenni. Nem kizárt, hogy elõre hozzuk a Kalymnosi nyaralást Kréta helyett. Még hétfõig kitaláljuk, és persze megkérdezzük, oda és vissza mikor indul a gép.