(Vicces, hogy a nejem is rövidíthetné így a nevét!)
Eddig nem nagyon olvasgattam bele más topicba - a dalfordítós görögnyelvû topic kivételével-, de mivel a család (a nejem, a két tini lányom, és én) augusztus 21.-tõl 28-ig (jól megnyírva a családi kasszát!)tervezi Ko-ra való utazást, nagyon megörültem a beszámolódnak! Még nem olvastam el teljesen (mindjárt visszaolvasok!), csak azért írok be gyorsan, mert mi pont oda fogunk menni, ahol Ti voltatok!!!
Úgyhogy várok további képeket és beszámolókat!
;o)))
Sziasztok!
Mi hétfõn értünk haza Kos-ról. Megnyugvással olvastam Kos2006 beszámolóját, mert eredetileg én Kefalosba szerettem volna menni, de férjem ragaszkodott Tigakihoz. Elmentünk kirándulni azért Kefalosba, és nagyon tetszett, és nem bírtam ki, hogy meg ne jegyezzem, hogy na látjátok, milyen szép?! De ezek után nagyon örülök, hogy Tigakiba mentünk! A tenger ugyan kb. 500 m-re volt, de a szállásunk (Irina panzió) tiszta volt, elég tágas, hûtõ is volt. Mondjuk az erkélyrõl beleláttunk a szomszéd bögréjébe ... Az éttermekben nagyon kedvesek, mind más ízvilág, más hangulat, más apró kedvesség (elõételek, üdvözlõ ital ...) Nagyon finomakat ettünk. A strandon a fánk 2 Eu, a kávézókban 1,50. A gyros pitában 1,50.
Mutatok néhány képet:
Alkony az erkélyrõl
Bodrum kikötõje a hegyrõl
mi is angolul kommunikáltunk, többnyire mindenki megértette.
Judithka, milyen árakra gondolsz? mi a teljes panzió miatt kaját nem igazán vettünk, úgyhogy arról nem igazán tudok beszámolni, így hirtelen csak a 6x1,5 l-es víz ára ugrik be, az 1,5 euro volt, és a gyros pitában (Manos fast food) 1,7 euro. de ha esetleg van valami amire konkrétan kíváncsi vagy, megpróbálok válaszolni.