#2390802016-05-27 13:23:01 Válasz a #239025. hozzászólásra
Én is szívesebben szálltam volna meg a fővárosban, de nem igen volt választás. Egyénileg 2 főre, jóval drágább lett volna a szervezés az átszállások+komp miatt. Viszont ahogy néztem 7-8 km a főváros ami országúton 8az a rész még nem hegyes) max 15 perc, az meg kibírható esténként.
Reggelihez valót fogsz kapni, ne aggódj. Ha meg mozgásban lesztek, főleg.
(Sokan sokszor az "autentikus" Görögországot keresik, éppen ezért szerintem kincs egy ilyen pici településen megszállni -irodák kínálatában ritka-, ahol nem fognak részegek randalírozni, nem ordít a strandon a Bailando, nincs angol reggeli meg rántott hús, és reggel ülhetsz a maroknyi emberrel a bolt előtt nyitásra várva a végtelen nyugalomban. )
Persze nem is kel, nagy nyüzsi,de azért egy két bolt+pékség ,ahol a reggelihez valót megveszi az ember az nem árt Illetve azért esténként én szeretek sétálni az adott üdülőhelyen más-más tavernában vacsorázni ,vásárolgatni. Itt ahogy látom erre nincs lehetőség .Viszont ha a motor/ autóbérlés nem horror áron van akkor nem gond mert úgyis folyamatosan mozgásban leszünk
A szigeten ahogy néztem rengeteg szép öböl van, a szállás pedig nyugodt helyen, ami engem nem zavar, sőt....autó bérlés ára A kategória, minimum 3 nap esetén 30 eu / nap, minimum egy hét esetén 24 eu/ nap ami azért elég baráti..( ennyiért még sehol sem béreltünk autót korábban) mellesleg a Vithostól 40 m a buszmegálló...és igazat megvallva remélem nem lesz tömegturista hely...de ki mit részesít előnyben...én már nagyon várom és vágjuk a centit
MaciG Nézegettem a google maps-on a "falut" hát nagyon nincs ott semmi,nem is értem miért ide foglalt szállást az iroda?
A) lehet, hogy ott talált megfelelő ár-érték arányú szállást
B) sokan vannak ám, akik szeretik a nyugalmat, és bőven megelégednek a csodás kis öböllel és az alap "felszereltséggel", nem vágynak koktélozni, bazározni, méterre aranyat venni, dodzsemezni esténként. Mellesleg tökéletes tömegközlekedésileg is.
MaciG köszi ez 50m3-is motor? Mindenképp számítok majd egy kis beszámolóra tőled ,látom Te is Aeolus-al mész.Nézegettem a google maps-on a "falut" hát nagyon nincs ott semmi,nem is értem miért ide foglalt szállást az iroda?
Ezen csodálkozom én is, most is. Az vígasztaljon, hogy elérhető közelségben van majdnem minden, lévén elég kicsi a sziget. Busszal (ami elég drága) elérhető majdnem minden. Nyilván ez nem vígasztalja azt, aki gyalogosan helyhez ragadott. Báááár....jármű hiányában mi is Agnondasig buszoztunk, majd onnan gyalog mentünk ki a két (három) fás "helyszínre". Nem megoldhatatlan, csak fáradtságosabb.
A falu strandja kb. 2 zsebkendőnyi és kavicsos, cserébe nagyon hangulatos. Megpróbálok feltenni ismét képet.
MaciG köszi ez 50m3-is motor? Mindenképp számítok majd egy kis beszámolóra tőled ,látom Te is Aeolus-al mész.Nézegettem a google maps-on a "falut" hát nagyon nincs ott semmi,nem is értem miért ide foglalt szállást az iroda?
Az nagyon jó,köszönöm! Skopelos városban van a szállásunk.. tudom,hogy nem kimondott pörgős,elsősorban nem is azért megyünk, de esténként egy kis kikapcsolódásban benne lennénk. A vízi sportoknál pontosan ezekre gondoltam. Egy helyet találtam az adriana beach-et,ahol van ilyesmire lehetőség, csak azt nem tudom kideríteni, hogy a szállodához tartozik-e vagy bárki szabadon igénybe veheti?! Ha esetleg valaki tud erről valamit,megköszönném az infót!
Hm...az Adrina beach Panormoson van. Ott töltöttük el a felét a nyaralásunknak. Van ott 2 hotel komplexum, vélhetően nekik van ilyesmijük. Mi nem vettük igénybe. De most jut eszembe. Azon a beach szakaszon, ahol mi nyaraltunk, volt kenubérlesi lehetőség.
Visszanéztem a fotóinkat, és meg is találtam. Sajnos a képeket nem tudtam ide feltenni. (a megszokott módszer valami miatt nem mükszik )
Mi is bevettük a lehetséges célpontok közé az aeolus kínálatával a szigetet,aki kért már robogó/autóbérlésre ajánlatot megírná mikor és milyen áron kapott ajánlatot?Mivel a szállás olyan helyen van ahol semmi sincs ,így csak akkor maradhat célként a sziget ha elfogadható áron lehetne járművet bérelni
MaciG ha adsz elérhetőséget Facebookon, akkor ott át tudom küldeni neked.....https://www.facebook.com/such.nikolett az autókölcsönzővel már én is felvettem a kapcsolatot....egyébként az Aeolusnak igen csak egy kiadó apartman van jelenleg kínálatban, a Vithos....
Az nagyon jó,köszönöm! Skopelos városban van a szállásunk.. tudom,hogy nem kimondott pörgős,elsősorban nem is azért megyünk, de esténként egy kis kikapcsolódásban benne lennénk. A vízi sportoknál pontosan ezekre gondoltam. Egy helyet találtam az adriana beach-et,ahol van ilyesmire lehetőség, csak azt nem tudom kideríteni, hogy a szállodához tartozik-e vagy bárki szabadon igénybe veheti?! Ha esetleg valaki tud erről valamit,megköszönném az infót!
Üdv! Ha valaki esetleg járt már a szigeten korábban,érdekelne hogy milyen programot ajánl! Amire kíváncsi lennék még,hogy karaoke bár és vízi sportolásra van-e lehetőség és ha igen,melyik parton?! Autóval megyünk június 23-án úgyhogy a határ a csillagos ég.
Ha van karaoke bár, akkor az vélhetően csak Skopelos városban lehet. Az a legnagyobb település a szigeten. Ott van a bárok többsége. Skopelos pihenős sziget, nem annyira bulizós.
Program alatt nem tudom mire gondolsz, nekünk az volt a program, hogy körbejártuk a szigetet, és amit csak lehetett megnéztünk. Nem hajóztunk át más szigetre (kivéve a komp, amivel jöttünk-mentünk, és az kikötött Skiatoson is)
Vizi sportolás? Mint mi? Emlékeim szerint banánt, vízibiciglit és társait sehol nem láttam. Búvárkodni pedig pipával bárhol tudsz.