Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239080 Üzenet linkje2016-05-27 13:23:01  Válasz a #239025. hozzászólásra

Én is szívesebben szálltam volna meg a fővárosban, de nem igen volt választás. Egyénileg 2 főre, jóval drágább lett volna a szervezés az átszállások+komp miatt. Viszont ahogy néztem 7-8 km a főváros ami országúton 8az a rész még nem hegyes) max 15 perc, az meg kibírható esténként. icon_smile.gif
# 197
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239077 Üzenet linkje2016-05-27 10:41:52 

Reggelihez valót fogsz kapni, ne aggódj. icon_smile.gif Ha meg mozgásban lesztek, főleg.
(Sokan sokszor az "autentikus" Görögországot keresik, éppen ezért szerintem kincs egy ilyen pici településen megszállni -irodák kínálatában ritka-, ahol nem fognak részegek randalírozni, nem ordít a strandon a Bailando, nincs angol reggeli meg rántott hús, és reggel ülhetsz a maroknyi emberrel a bolt előtt nyitásra várva a végtelen nyugalomban. icon_smile.gif )

# 198
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239076 Üzenet linkje2016-05-27 10:24:42 

Persze nem is kel, nagy nyüzsi,de azért egy két bolt+pékség ,ahol a reggelihez valót megveszi az ember az nem árt icon_biggrin.gif Illetve azért esténként én szeretek sétálni az adott üdülőhelyen más-más tavernában vacsorázni ,vásárolgatni. Itt ahogy látom erre nincs lehetőség .Viszont ha a motor/ autóbérlés nem horror áron van akkor nem gond mert úgyis folyamatosan mozgásban leszünk icon_biggrin.gif
# 199
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239044 Üzenet linkje2016-05-26 18:26:06 

A szigeten ahogy néztem rengeteg szép öböl van, a szállás pedig nyugodt helyen, ami engem nem zavar, sőt....autó bérlés ára A kategória, minimum 3 nap esetén 30 eu / nap, minimum egy hét esetén 24 eu/ nap ami azért elég baráti..( ennyiért még sehol sem béreltünk autót korábban) mellesleg a Vithostól 40 m a buszmegálló...és igazat megvallva remélem nem lesz tömegturista hely...de ki mit részesít előnyben...én már nagyon várom és vágjuk a centit icon_smile.gif
# 200
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239041 Üzenet linkje2016-05-26 17:01:12  Idézet innen: #239025

Kristi írta:
MaciG Nézegettem a google maps-on a "falut" hát nagyon nincs ott semmi,nem is értem miért ide foglalt szállást az iroda? icon_surprised.gif

A) lehet, hogy ott talált megfelelő ár-érték arányú szállást
B) sokan vannak ám, akik szeretik a nyugalmat, és bőven megelégednek a csodás kis öböllel és az alap "felszereltséggel", nem vágynak koktélozni, bazározni, méterre aranyat venni, dodzsemezni esténként. Mellesleg tökéletes tömegközlekedésileg is.

# 201
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239032 Üzenet linkje2016-05-26 11:56:32  Idézet innen: #239025

Kristi írta:
MaciG köszi ez 50m3-is motor? Mindenképp számítok majd egy kis beszámolóra tőled icon_biggrin.gif ,látom Te is Aeolus-al mész.Nézegettem a google maps-on a "falut" hát nagyon nincs ott semmi,nem is értem miért ide foglalt szállást az iroda? icon_surprised.gif

Ezen csodálkozom én is, most is. Az vígasztaljon, hogy elérhető közelségben van majdnem minden, lévén elég kicsi a sziget. Busszal (ami elég drága) elérhető majdnem minden. Nyilván ez nem vígasztalja azt, aki gyalogosan helyhez ragadott. Báááár....jármű hiányában mi is Agnondasig buszoztunk, majd onnan gyalog mentünk ki a két (három) fás "helyszínre". icon_wink.gif Nem megoldhatatlan, csak fáradtságosabb.
A falu strandja kb. 2 zsebkendőnyi és kavicsos, cserébe nagyon hangulatos. Megpróbálok feltenni ismét képet.

# 202
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239025 Üzenet linkje2016-05-25 21:57:30 

MaciG köszi ez 50m3-is motor? Mindenképp számítok majd egy kis beszámolóra tőled icon_biggrin.gif ,látom Te is Aeolus-al mész.Nézegettem a google maps-on a "falut" hát nagyon nincs ott semmi,nem is értem miért ide foglalt szállást az iroda? icon_surprised.gif
# 203
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#239011 Üzenet linkje2016-05-25 09:24:08  Idézet innen: #238837

Szandra1992 írta:
Az nagyon jó,köszönöm! Skopelos városban van a szállásunk.. tudom,hogy nem kimondott pörgős,elsősorban nem is azért megyünk, de esténként egy kis kikapcsolódásban benne lennénk. A vízi sportoknál pontosan ezekre gondoltam. Egy helyet találtam az adriana beach-et,ahol van ilyesmire lehetőség, csak azt nem tudom kideríteni, hogy a szállodához tartozik-e vagy bárki szabadon igénybe veheti?! Ha esetleg valaki tud erről valamit,megköszönném az infót! icon_smile.gif

Hm...az Adrina beach Panormoson van. Ott töltöttük el a felét a nyaralásunknak. Van ott 2 hotel komplexum, vélhetően nekik van ilyesmijük. Mi nem vettük igénybe. De most jut eszembe. Azon a beach szakaszon, ahol mi nyaraltunk, volt kenubérlesi lehetőség.
Visszanéztem a fotóinkat, és meg is találtam. Sajnos a képeket nem tudtam ide feltenni. (a megszokott módszer valami miatt nem mükszik icon_sad.gif )

# 204
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#238994 Üzenet linkje2016-05-24 13:12:13 

A szigeten iható a csapvíz?

Kristi: előszezonban a robogó 10 nap esetén 10 euro/nap.

# 205
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#238884 Üzenet linkje2016-05-19 21:39:21 

Mi is bevettük a lehetséges célpontok közé az aeolus kínálatával a szigetet,aki kért már robogó/autóbérlésre ajánlatot megírná mikor és milyen áron kapott ajánlatot?Mivel a szállás olyan helyen van ahol semmi sincs ,így csak akkor maradhat célként a sziget ha elfogadható áron lehetne járművet bérelni icon_smile.gif
# 206
Pocahontas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#238867 Üzenet linkje2016-05-19 13:22:46 

MaciG ha adsz elérhetőséget Facebookon, akkor ott át tudom küldeni neked.....https://www.facebook.com/such.nikolett az autókölcsönzővel már én is felvettem a kapcsolatot....egyébként az Aeolusnak igen csak egy kiadó apartman van jelenleg kínálatban, a Vithos....
# 207
Szandra1992
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#238837 Üzenet linkje2016-05-18 13:47:57 

Az nagyon jó,köszönöm! Skopelos városban van a szállásunk.. tudom,hogy nem kimondott pörgős,elsősorban nem is azért megyünk, de esténként egy kis kikapcsolódásban benne lennénk. A vízi sportoknál pontosan ezekre gondoltam. Egy helyet találtam az adriana beach-et,ahol van ilyesmire lehetőség, csak azt nem tudom kideríteni, hogy a szállodához tartozik-e vagy bárki szabadon igénybe veheti?! Ha esetleg valaki tud erről valamit,megköszönném az infót! icon_smile.gif
# 208
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#238836 Üzenet linkje2016-05-18 12:54:25 

Megnéztem az Aeolus kínálatát. Jól láttam, hogy csak Agnondason 1 szálláshelyre van ajánlatuk? :-O
# 209
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#238835 Üzenet linkje2016-05-18 12:47:37  Idézet innen: #238775

Szandra1992 írta:
Üdv! Ha valaki esetleg járt már a szigeten korábban,érdekelne hogy milyen programot ajánl! Amire kíváncsi lennék még,hogy karaoke bár és vízi sportolásra van-e lehetőség és ha igen,melyik parton?! Autóval megyünk június 23-án úgyhogy a határ a csillagos ég.

Ha van karaoke bár, akkor az vélhetően csak Skopelos városban lehet. Az a legnagyobb település a szigeten. Ott van a bárok többsége. Skopelos pihenős sziget, nem annyira bulizós.
Program alatt nem tudom mire gondolsz, nekünk az volt a program, hogy körbejártuk a szigetet, és amit csak lehetett megnéztünk. Nem hajóztunk át más szigetre (kivéve a komp, amivel jöttünk-mentünk, és az kikötött Skiatoson is)
Vizi sportolás? Mint mi? Emlékeim szerint banánt, vízibiciglit és társait sehol nem láttam. Búvárkodni pedig pipával bárhol tudsz.

# 210
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#238779 Üzenet linkje2016-05-16 12:26:27 

"egyébként egy helyi posztolt a fészen Agnondasból friss fotókat"
Egy linket tudnál adni?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió