Wizz Air- nél kézipoggyászba mehet bele a fényképezőgép és a telefon töltője és kábelei? Valamint apró, db- os csokik (nem töltött, krémes vagy alkoholos)?
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy mikor indul az UTOLSÓ FAPADOS vagy CHARTER Görögországba?
Nem Athénba és nem Thessalonikibe.
Hanem fapados Rodoszra, Krétára, vagy bárhová?
Ill. charter akárhová és milyen utazási irodák bérlik?
Igazából egy olyan hátizsákot akartam vinni ami laptop tartós is viszont lemértem és kb 47x38-as szóval túllóg....Még egy kérdés szerinted a feladott poggyászba bele tehetek egy kicsi hütötáskát. A kislányom kúpjait csak úgy lehet szállítani ezért is jött ez az ötletem
a laptoptáska az egy lapos vmi, vagy nem? nem tudod betenni a hátizsákodba? nem kell végig, csak a beszállás idejére, utána ki is veheted onnan.
na mindegy, szóval ez az ingyenes méret. vagy beleférsz, vagy feladod, vagy veszel nagyméretű kézipoggyászt. vagy nagyobbal mész és rizikózol, mondom, simán bejöhet. illetve most már van még egylehetőség, a priority beszálláscmegvásárlása, mert annál már fel lehet vinni egy kis kézit plusz egy kis táskát, pl. laptoptáskát.
de azért nem olyan kicsi az a méret amúgy. páromnak egy 48 literes hátizsák a wizz kiskézije, és az is belefér simán.
#2345902015-08-16 18:05:00 Válasz a #234584. hozzászólásra
ha a hátizsákod annyira rakod meg, h bele tudod a keretbe nyomkodni, akkor az jó, az úgy teljesen szabályos. ezért jobbak kézinek a hátizsákok a bőröndöknél, mert jobban alakíthatóak.
vannak amúgy eszméletlen mennyiségű cuccot elnyelni képes, nem szép, de olcsó táskák, direkt erre a célra:
de ennek csak akkor van értelme, ha rendszeresen utazol velük.
ja, és szokták nézni, de nem mindig, és nem ugyanolyan szigorral. simán lehet, h gond nélkül jönne-menne a nagyobb, de én nem reszkíroznám meg az igen komoly felárat.
Kézipoggyásznak AZ egyik hátizsákot gondoltam,de most megmértem és nagyobb a megadott 42x32x25ös méretnél......mennyire figyelik ezt? Aztán lemértem az összes szóba jöhetö táskát és mind nagyobb...egy laptop táska sem fér bele ebbe a.méretbe....ki milyen táskát szokott fölvinni?