Tunde88!
A Billy's apartman közvetlenül a Caravel Apartman mellett van.A szoba elosztásáról nem tudok írni mi nem ott voltunk.Közelbe minden van.A Caravellel szemben van szerintem Paralia legjobb gyrosa.Vagyis volt 2008 -ban:)Tenger sincs messze.
Nálunk idén újra képben van Paralia de,hogy oda megyünk még jó kérdés(Ibusz Fortuna)
Sziasztok!
Mi augusztusban utaznánk Paraliára a Grand Tours-sal. A Billy's
apartman 3. emeleti 9-es szobáját néztük ki. Ha valaki ismeri ezt az apartmant, akkor kérem írjon nekem. Érdekelne, hogy 4 felnőttnek számító ember elfér-e kényelmesen? Ez egy légterű apartmanként szerepel a prospektusban, de a ház alaprajza szerint mintha lenne egy ajtó a konyha és hálórész között. Jól tudom, hogy az erkély az utca felé néz? Kaukciót kell fizetni?
Milyen a környék, messze van a központtól és a tenger parttól?
#1594152011-04-02 19:51:44 Válasz a #159400. hsz-ra
Szia Nency !!! A privát üzenetet megkaptam, és a véleményem, h jól döntöttél Kellemes nyaralást , és élményekben gazdag ott létet kívánok nektek!!! Nem írtad meg, h hányan mentek, és mikor szeretnél menni ??? Üdv Pintyő
Segítségetek szeretném kérni apartman választásban.
Kinéztem a Manos, az Ino, a Villa Atlantisz, az Anna-Rita és a Menta 2 apartmanokat. :$ nem tudok választani. :$
Szeretnék véleményeket
A menta 2-ről már olvastam néhány kecsegtető hozzászólást.
#1592412011-03-30 15:32:36 Válasz a #159222. hsz-ra
Nem mernék rá megesküdni, de tavaly augusztusban mintha nem láttam volna a csajt a bódé mellett (no meg ide a fórumra sem írt) de talán a többiek cáfolnak
Viszont van több kalózhajó is, én annakidején a sétálóutca O.B. felőli végén lévő utazási irodában fizettem be kalózhajózásra. Nekem spec. nem tetszett annyira mint pl. a skiatosi kirándulás, de ízlések és lángosok...
#1585042011-03-19 21:13:41 Válasz a #158492. hsz-ra
Szia!
mi tavaly június 11-től voltunk kint,és indult Athéni program, csak mi nem neveztünk be rá egy 30 órás buszút után
Szóval ha lesz kellő érdeklődő,akkor kirándulás is lesz
Sziasztok!
Mi vagy május 30.-án vagy (és inkább ez utóbbi) június 6.-án megyünk Paraliára.
Még ennyire korán soha nem voltam. Nem tudjátok,hogy ebben az időpontban szokott
már lenni athéni fak. program? Tavaly nem volt,azt hallottam,de akkor a zavargások miatt.
Köszi!