Sziasztok Asprovaltások!Mi is a Panagiotisban nyaraltunk tavaly,nagyon szuper,tiszta,erkélyes,légkondihasználat tavaly 5euro/nap,a tenger morajlását lehet hallani,szép a kilátás a hegyekre,esténként jön egy kis pörgés/zene,ami jól hallható,de akkor és ott nagyon jó volt/a sétányon pálmafák,rengeteg taverna magyar nyelvû étlapokkal is/némelyikben/a tenger kb.50méter az aparttól,kicsit tényleg gyorsan mélyül/kb.3méter után/de nagyon TISZTA!A ,,belváros"kb.500méter,motrobérléssel,kocsibérléssel,több bolttal,zöldségessel,tavernával,bár sztem,ha jót akartok enni a parti sétányon térjetek be oda ahol többen vannak.Jó nyaralást,sztem szuper lesz!
Kedves /szépszemű/Sancho!!!
Most rohanásban vagyok,de bemásoltam neked,amit a tavalyelőtti nyaralásunkról szólt,persze a teljesség igénye nélkül...a sétányon,ami gyönyörű pálmafás egy élmény volt esténként Vrasnába sétálni!!!
NO PARA!!!Istenien fogjátok érezni magatokat!
Ja és térjetek be a szökőkút melletti utcába,Dimitrisnél isteni a gyros...már ha szereted
Mi elég régen, 2003-ban jártunk Asprovaltán. A szállásunk Vrasnán volt, de mivel össze van nőve a két település, sokat jártunk át vásárolni és nézelődni. Az én véleményem szerint semmi extra, egy homokos, itt-ott aprókavicsos tengerparttal rendelkező település. A vásárlási lehetőség jó, sok taverna és szórakozóhely van a Vrasnánál sokkal nyüzsgőbb faluban.
Összegezve: tiszta, rendezett, mozgalmasabb nyaralóhely, de semmi extra. Itt nincs olyan hangulatos ófalu, mint Stavrosban. Ettől függetlenül nagyon jól el lehet tölteni a nyaralást. Érdemes bemenni busszal Szalonikibe.
Nagyon szépen köszönöm a választ és a jó kívánságokat Jó tudni, hogy nem mindig megalapozottak a negatív vélemények és így nyugodt szívvel vágunk neki a nyaralásnak Mégegyszer köszönöm
Köszönöm szépen a leírást De, hogy szépszemű... a végén még zavarba hozol
A motorbérlés érdekel, mert szeretnénk mindenfelé elmenni és körbenézni. Az éttermeket is meglátogatjuk majd és hogy magyar nyelvű a menű ez plusz pont A zenés dolgok is érdekelnek, mert imádom a görög zenét és táncokat Úgy látom tényleg nem fogunk unatkozni
Köszönöm szépen a Te válaszodat is Stavrosban már voltam és úgy tudom az annyira nincs is messze Asprovaltától... Majd átrándulunk A Thessaloniki kirándulást még átgondolom, ott már jártam többször, de van néhány program amit mindenképpen szeretnénk megnézni. Néha a sétálgatás és nézelődés is nagyon jó kis program tud lenni Köszönöm a választ...
Első ízben szeretném megköszönni az eddigi hozzászólóknak, hogy megosztották velünk tapasztalataikat!
Bár nagyon sok hasznos információ található a korábbi bejegyzések között, mégis szeretnék egy-két aktuális dologra is fényt deríteni!
Július 3-13 között megyünk az iskolával Asprovatába nyaralni. Sajnos sok költőpénzt nem tudok magammal vinni (kb. 20000 Ft, a kaját itthonról visszük ki), viszont helyi specialitások kedvelőjeként feltétlen szeretném kipróbálni az igazi görög gyrost és a musaca-t is. Hol lehet olcsón finomat kapni?
Milyen árak vannak kint most? Melyik a legolcsóbb élelmiszerbolt? Milyen árban lehet dohányárut, tejtermékeket, pékárut kapni?
Milyen fakultatív programok vannak, és milyen áron?
Segítségetek előre is köszönöm!
b.
#1038912009-06-09 20:55:54 Válasz a #102917. hsz-ra
Megváltozott a konstrukció, Thassos szigetére megyünk, így a fentebb feltett kérdéseim már tárgytalanok!
Az idei nyaralóknak kellemes időtöltést kívánok!
.eB.
#1044092009-06-14 08:58:31 Válasz a #94378. hsz-ra
Sziasztok!
Sajnos, nem nagyon találok újabb infókat Asprovaltáról, pedig szorgalmasan lesem a netet. Már csak abban bízom, hogy nemsokára indulunk és talán jó idő lesz. Nem tudom most milyen idő lehet arra, de ha ilyen, mint itthon akkor a sírás kerülget De addigra csak kegyes lesz hozzánk az időjárás és egy csodálatos nyaralásnak nézünk elébe Ha valaki járt kint mostanában, kérem írjon pár sort a kinti helyzetről
Előre is köszönöm
#1044852009-06-14 21:03:33 Válasz a #104467. hsz-ra
Szia kedves Zsebkuty
Köszönöm szépen Egy site nekem is van ahol az időjárást meg lehet lesni, de ott is hüsi van most Csak abban bízom, hogy mire megyünk eljön a nyár
A képeket szoktam nézni,de sok újat nem találok
Na de nem adom fel, majd csak lesz valami Mégegyszer köszönöm a bíztatást
#1050952009-06-18 11:25:57 Válasz a #10813. hsz-ra
Szia ildi13! 2009 júli 17-én indulunk Mi is Asprovaltára a Panagiotis apart-
manba az Apollónnal. Olvastam a hozzászólásaidat és még szeretnék
kérdezni Tőled! Mikorra értetek ki Asprovaltára és mikor tudtátok a szállást elfoglalni? (persze ha Ti is busszal mentetek) Az apartmannal minden rendben volt?Kell-e valamit vinnünk? Legutoljára pedig,hogy
mikor indultatok és mikorra érkeztetek haza? Tavaly mi is Parálián voltunk és idén Asprovaltával folytatjuk a görög föld megismerését.
Kicsit én is tartok tőle,hogy csendes lesz Parália után. Előre is köszönöm válaszod ! kcsaba
#1081872009-07-06 22:14:24 Válasz a #108185. hsz-ra
Szia Solyci!
Mi tavaly előtt voltunk a Stella apartmanban. Egyszerűen berendezett apartman. A felső szinten volt klíma az alsón akkor szerelték. Gondolom azóta végeztek vele:). Csendes utcában van a fő út és a tenger között, a fő útra merőleges. Asprovalta túlsó oldalán van a tengertől kb.150 méterre. A közelben van közért is. Esténkéntv. inkább délutánonként jött egy pickup és abból árultak friss és nagyon finom nektarint. Mi a dias-szal mentünk és a kinti utazási irodában osztogattak névjegykártya méretű szórólapokat. Az étterembe felmutattuk és kaptunk 20 % kedvezményt.
Érdemes esténként a parton sétálni nagy a nyüzsgés, rengeteg az árus.
A szállás onnan kb. 2-3 percre van és ott már teljes a nyugalom.
Kicsit hosszú voltam, bocs.
ha valamire kiváncs Vagy szívesen válaszolok, esténként itt Vagyok, de csak csütörtökig, mert pénteken indulunk STAVROSRA! JEE