Kristi, még fõzés közben elkezdtem az elsõ két oldalt olvasni, mindig ide-oda rohangáltama konyha és a szgép között. Nagyon részletesen írtál, kell rá idõ, rendesen átolvasni. Most éppen nekiestem volna már, amikor meg csöngött a telefon...észrevételeimet a beszámolókkal kapcsolatos topikba fogom írni.
És most végre minden nyugalommal nekiesek
Szia Kristi!
Andinak biztos nagyon fog tetszeni a beszámolód. Én is mielõtt elindultunk Santorinire Andi beszámolóját olvasgattam és én is kinyomtattam az útra. Andi aranyos és segítõkész. Blogját is mindig olvasom. Nagyon tetszik.
Hogy a beszámolódban sok munka van, azt én is jól tudom. Jómagam csak 11 oldalt írtam, így is három hétig írtam, csaknem az összes szabadidõmben. Az ember igyekszik, hogy minél több hasznos információt írjon, miközben igyekszik népszerûsíteni is a helyet. Sokszor bizonytalan az ember és ezt-azt megnéz az útikönyvben, vagy a térképen, mert nem akar hülyeséget írni. Mind idõ.
Mégegyszer gratulálok. Én már biztos viszem magammal a kinyomtatott "Kristi és Andi leírást" Karpathosra.
Üdv: Josza
Most jöttem a munkából. látom Kristi, 17 oldalra sikeredett. Megveszek a vágytól, hoyg olvashassam már, de nem kezdem el, mert most fõznöm kell és akkor nem lesz kaja Majd késõbb, délután olvasom el, amikor a párom délutáni szunyókára tér...de már nagyon várom!!!
Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett a beszámolóm
A munkából meg remélem nem késtél sokat
Próbáltam hasznos infókat is beleírni, remélem sikerült,bár a párom szerint nagyon hosszú lett nem fogja senki elolvasni Sok munka volt megírni(már kint elkezdtem,és itthon fejeztem be)de ha csak egy embernek is segít a nyaralásnál, már akkor megérte.
Szeretném majd feltenni máshova is képekkel illusztrálva, azt hiszem a tengerpartok.hu vagy az ongo-ra.
Remélem mások is hasznát, veszik majd az utazásnál, mint mi Vojandi beszámolójának.(én kinyomtattam és vittem magammal)
Hûha Kristi!
Elolvastam a beszámolódat. Nagyon, nagyon tetszik. El is késtem a munkából, mert nem tudtam abbahagyni. Kellemes reggelt csináltál nekem ebbõl az esõs, õszies hajnalból. Gratulálok. Ez az egyik legjobb beszámoló, amit eddig olvastam. El is határoztam, hogy Karpathosra mindenképpen elmegyünk nyaralni.(nem csak a repteret látogatjuk meg:lol: )Nagyon köszönöm az élményt és a rengeteg jól felhasználható információt, ebbe a nagyon olvasmányos, érdekes mûbe csomagolva. Nem kis munka lehetett, igen csak megdolgozhattál vele. Puszillak, kedves párodat üdvözlöm.
Üdv: Josza
Szia Kristi!
Már úgy egy hete nem hallottam felõled, éppenakrtam is már rákérdezni, hová lettél...de biztosan a munka.
Örülök nagyon a beszámolónak, már nagyon várom, hogy olvashassam.