Afrodité89!
Egy cseppet sem veszélyes,mi is bejártuk majdnem az egészet.Ha pedig van valami probléma a motorral akkor kapsz telefonszámot és érted mennek a kölcsönzőből.Szerintem nem nagyon szokott gond lenni csak ne nagyon essetek el,mert az a gyakori probléma.Tavaly kötelező volt a sisak,mi használtuk is,bár volt kivétel.Ki ne hagyjátok a mocizást semmi pénzért és álljatok minden szép helyen ,az van bőven.Jó nyarat nektek.
Szia!
most h ilyen szép az idő, már a nyarat idézi, a nyár meg görögországot kíváncsi leszek görögre, mert még sosem voltam, és h mondjátok h sarti milyen szép :hmm.
még senki nem irt róla rosszat, még az is aki minden körülményt szidott.
Valaki nem tudna nekem képeket küldeni és információka írni a Michalis apartmanról? Azt olvastam, hogy már voltak ott, de egy kis infó azért jól jönne.
Szia!A mihalisszal nem jársz rosszul,voltam már de azóta felújították.Az udvarban uszómedence és grillező hely van.Hátránya hogy egy discó mellett van és kicsit messzebb van a parttól és a falutól.Szia és jó nyaralást
06.08.án indulunk Sartira a párommal ketten saját kocsival.Olyan útitársat keresünk,akik ebben az időben jönnek saját autóval és benne vannak a közös utazásban.
Sziasztok! Mi jun. 13-án megyünk Sartiba a Spanos apartmanba, de nagyon kevés infót találtam róla.Ha valaki tudna nekem képekkel segiteni, nagyon megköszönném!
Sziasztok!Ki tudja megmondani, hogy helyileg hol helyezkedik el a Spanos apartman?Ha esetleg képetek is készült róla, szivesen fogadnám!Előre is köszi!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a Spanos apartman emeleti szobái közül hányas számu szoba néz a tengerre és hányas az utcára? Tudja-e valaki, hogy a Melissi apartmanban van-e TV,meleg víz, tiszta-e és vannak-e bogarak? A Holiday apartmanról is szeretnék információt kérni, hogy tiszta-e, vannak-e bogarak, a 3 épület közül melyik a legjobb? Előre is köszönöm a válaszokat!
A Spanos a főutcán, a pékséghez közel van (nem a parkolónál lévő pékség, a beach felé bal oldalon lévő után található) A fényképeket a web oldalamon tudod megnézni. Mindenkinek bátran ajánlom, tiszta, új, nagyon jó helyen van.