Július 29-aug.12.-ig leszünk családilag a két kölökkel Nei Poriban.
Tudna valaki képeket küldeni a Dora apartmanról?
Ma voltam az Apollonnál,Bernike nem lecc az idén,új képviselõ lesz!
Hát igen, ilyenekbõl vannak a félreértések, hogy az irodáknak fogalmuk sincs, mi is van a helyszínen a valóságban. Aztán kiérkezik az utas, és keresi a medencét, hogy csobbanjon egyet a fárasztó út után....
És hát nincs medence?? Ki is a hibás? Hát biztos az idegenvezetõ, mert nem abba a házba költöztette, amit lefoglalt...
Egy a biztos, olyan embernek kell hinni,mint a Bea, mert Õ nagyon tudja ezeket a dolgokat, hogy mi van és hogyan néz ki.Az itthoni irodából néha adnak ki olyan képet is ami nem fedi a valóságot.
Szerintem azok az emberek akik bántották, azoknak magukban kellene elõször megkeresni a hibát és ha valami nem úgy jön össze, mint ahogy Õk szeretnék akkor nem másban kellene keresni a hibát.
Beának igaza van, az alsó kép Hotel Afrodite néven megtalálható az Apollon Travel honlapján, Nei Pori szállások alatt.
Na kérem ezért is jó ez a fórum, mert tapasztalt utazok segítségével kiderülnek az ilyen turpisságok
Úgy tûnik, hogy az Olivia Travel munkatársai csak árusítják az Apollon-os utakat, de élõben nem látták. Egyébként mind a két kép ugyan azon a helyen megtalálható.
Nagyon megköszönném, ha a Lenitõl kapott képekbõl átküldenéd nekem a Kalouda apartmanra vonatkozókat. Úgy néz ki, hogy júniusban ott lesz a szállásunk, ezért érdekelne. /4 ágyas/ Sajnos minden utazási irodánál ugyanaz az egy kép szerepel. Segítségedet örömmel venném: mullererzsi@freemail.hu
Szia !
Már korábban megkértem Lenit, de sajnos az elromlott gépén vannak a képek, így nem tudott segíteni. /# 2176 üzenet/ Ezért próbálkoztam Nálad, hogy hátha sikerrel járok.
Sajnálom
Esetleg kérdezd meg a Beát, hogy ki volt még innen a fórumról tavaly a Kaloudába.
Egy másik lehetõség kicsit macerás, de fényképalbumokban szokott lenni kép az apartmanokról.