#1879202012-06-18 15:48:56 Válasz a #187836. hsz-ra
Szia ginaaa!
Ez nem volt egyszerű, hogy idén kétszer menjek Görörghonba, mert azért elég sokminden történt. Eddig azt sem tudtam, hogy jövőre ki tudok-e majd menni, ezért is volt jó, hogy idén kétszer is. Remélem azért most már úgy alakul, hogy jövőre is mehetek
Már nagyon várom Zakynzhost, ugyanis a szigeteken eddig sosem jártam Azt mondják az egy picit más világ
Én elég bevállalós vagyok és kalandvágyó, szeretek sokfelé elnézni és megélni mindent amit lehet
Sajnálom, hogy nektek idén kimarad, de majd drukkolok, hogy jövőre összejöjjön.
#1879092012-06-18 13:38:46 Válasz a #187906. hsz-ra
Szia Dettix!
Ezen a térképen megtalálható mint Makrys Gialos. Alykestől északra, a Cape Kastari alatt találod. Autóval jól megközelíthető. Ezekben a kis hajókban az a klassz, hogy át tudnak menni a sziklák alatt és beférnek a barlangokba is többnyire. Amennyiben nyugis a tenger, akkor visszafelé meg is állnak egy kicsit útközben és csobbanhat az ember, ha akar a tengerben.
Tudom ajánlani még, hogy Makrigialosból (Zantén is van ilyen település) induló kis üvegfenekű hajóval menjetek megnézni a Kék barlangokat. Így nem csak a csodás barlangokat látjátok, hanem a tenger élővilágát is egy kicsit.
Innen indulnak a hajók.
Relisa, igen, az Edembe vacsiztunk legtöbbször, pedig máshol szinte mindig másik helyen ettünk. Danna a szakács, férje halász, fia az egyik pincér. Nagyon fini kajákat ettünk.
Nagyon szépen köszönöm. Természetesen fel fogunk kelni kora reggel és kisétálunk a kikötőbe. Ez a már említett Porto Vromi kikötő? Nagyon szeretnék tekit látni és minden elkövetek, hogy ez össze is jöjjön
Szia Sancho.dl!
Nem! Ez Agios Sostis kikötője, a diszkószigetnél! Hol lesz a szállásotok?
Renszy! Oké szavadon foglak!!! Nem, nekem ez lesz az első, Zakynthoson még nem voltam! De majd most!!
Gina! Nagyon kösszi a képeket!!! Megnéztem a videót is, hát tényleg nincs messze a parttól! Láttam Ti majdnem minden este az Edembe vacsiztatok! Akkor gondolom fini volt a kaja? Az akkor ott van az apartman mellett ugye, ha jól láttam?