Szia!Köszi a segítséget...
A helyzet az, hogy mi még nem tudjuk hova megyünk mert most van egy olyan akciójuk, hogy alkudj és nyaralj....
50ezer ft egy hét repcsivel minden benne van csak viszont nem tudod hova mész...(Zakynthos, Korfu, Kréta, Rhodos, Kefalonia, Sarti,Málta)Két héttel előtte fogjuk megtudni.....izgi mi???Már nagyon várom.....)
megnéztem az ibusz lehetőségeit,mert nagyon felcsigáztál
nem találok utalást arra,h.mit tartalmaz az ár-ami egyébként
rettentő szimpatikus./illetékek /
szóval,ha tudsz vmi közelebbit,légyszi tudasd
Szia!
Az ár mindent tartalmaz...A stornó biztosítástól kezdve az illetékig...neked nem kell többet befizetni.pont 50ezer fejenként!
Persze mi 110ezret fizettünk mert nem akarunk sem Bulgáriába sem pedig Olimposz riviérára menni...ha ki akarsz zárni kettőt akkor 10%-os felárért teheted meg...De még így is írtó olcsó...
Annyi, hogy most regisztrálnod kell az ibusz oldalán és azt az email-t amit küldenek neked hogy aktiváld a regisztrációd ki kell nyomtatnod és azzal bemenni az irodába és már fizetheted is az utat...Egy vásárlási utalványt fognak neked kiállítani mert az utazási szerződést csak később kapjuk.. mert még ők sem tudják mi hova fogunk menni így nem lehet úticélt beírni...Ha tényleg érdekel a dolog minél hamarabb intézd mert augusztus 31- re mikor én befizettem már csak 2hely volt..most már csak egy ...pedig pár napja jött ki az akció csak mindenki lecsapott rá......
Köszi már regisztráltam is -nem tudtam,h.ki kell
nyomtatni-ezt is köszi
én 70E-ért láttam!neked hogy lett 50
és persze azt a kettőt én is kilőném a listáról...
Macsosz
Megtaláltad azt a táblázatot???Oldalt van az aktuális ajánlatainknál...Alkudj és nyaralj arra menj rá és kattints a részletekre akkor fog kijönni a táblázat....Többféle lehetőség is van...mi a repülővel apartmanba választottuk aug 31-től az 50ezer.
Júni 8 és 22 között van 50 ezer-ért utána júni 29 és júli 27 között 60ezer.utána aug 3 és 17 között 70 utána pedig megint 50ezer...szólj ha megtaláltad....