Mi tavaly előtt voltunk a Stella apartmanban. Egyszerűen berendezett apartman. Csendes utcában van a fő út és a tenger között, a fő útra merőleges. Asprovalta túlsó oldalán van a tengertől kb.150 méterre.
ha valamire kiváncs Vagy szívesen válaszolok, esténként itt Vagyok, de csak csütörtökig, mert pénteken indulunk STAVROSRA! JEE
Köszi!
Hogy érted, hogy Asprovalta túlsó oldalán van?
Több kérdésem amúgy se lenne, a lényeg, h. ott lennénk már
Neked meg jó utat Stavrosra, drukkolok, h. jó időtök legyen!
Látom nem túl sokan jönnek Asprovaltába... Már nincs sok és indulok, de jó lett volna esetleg valami kis társaságot szervezni, mint a Nei Pori fórumon... Jó volt kint összejönni és egy ouzo mellett mesélni az élményeket
Azért mindenkinek így ismeretlenül is nagyon jó utat, kellemes nyaralást és főleg jó időt kívánok...
Látom nem túl sokan jönnek Asprovaltába... Már nincs sok és indulok, de jó lett volna esetleg valami kis társaságot szervezni, mint a Nei Pori fórumon... Jó volt kint összejönni és egy ouzo mellett mesélni az élményeket
Azért mindenkinek így ismeretlenül is nagyon jó utat, kellemes nyaralást és főleg jó időt kívánok...
Szia!
Jó utat, és nem mellesleg jó időt kívánok neked és a veled utazóknak!
Mi 1 héttel később megyünk, mi leszünk a váltás!
Ne csüggedj, én is nagyon meglepődtem, h. a fotóalbumba nem találtam semmi friss képet Asprovaltáról, sőt alig találtam talán 5 db albumot.
Készíts képeket, te is, én is fogok!
#1083882009-07-07 23:17:57 Válasz a #108228. hsz-ra
Szia Solyci!
bocs. Szóval a túlsó oldalra úgy értettem, hogy nem a Vrasna felöli oldalon, ha nem Asprovalta keleti oldalán. Azért gondoltam túlsó oldalra, mert nyugat felöl érkeztek meg.
köszi a jó kívánságot és Nektek is nagyon jó nyaralást kívánok.
Nekem nagyon tetszett Asprovalta, csak elég hamar mélyül a tenger, és mivel gyerekkel megyünk Stavros sekély partja jobban bejön. Nem beszélve arról, hogy a tenger csak 50 méterre van és a szálláson is vannak medencék.
Üdv.: Zso
#1085142009-07-08 18:17:45 Válasz a #108396. hsz-ra
Szia Solyci!
Mit akarsz a piacon venni? Asprovaltán nincs, de rengeted zöldséges, Super Market, a pékségben ínycsiklandó különböző sütemények, és a Vrasna felőli oldalon ott árulja Jorgos és más a nektarint, egy másik görög a sárgadinnyét, és ruhaneműt (kínai szerintem) stb...
#1085152009-07-08 18:19:39 Válasz a #108382. hsz-ra
Szia Orsy!
Ezt megígérem A Nei Pori nyaralásról is készítettem két albumot is, idén sem marad el a fényképezés Köszönöm a jó kívánságokat és én is kívánok nagyon boldog nyaralást
Szia Solyci!
Mit akarsz a piacon venni? Asprovaltán nincs, de rengeted zöldséges, Super Market, a pékségben ínycsiklandó különböző sütemények, és a Vrasna felőli oldalon ott árulja Jorgos és más a nektarint, egy másik görög a sárgadinnyét, és ruhaneműt (kínai szerintem) stb...
Szia Boka!
Tudom, h. mindent megkapok a különböző boltokban, kivéve a piac hangulatát.
Úgy látom, akkor a Stavrosi piac a legközelebbi, na akkor lehet, h. oda elsétálunk csütörtökön. De majd még kiderül!