Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 226
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217810 Üzenet linkje2014-06-12 13:17:13 

köszönöm mara52 icon_smile.gif Már nagyon várom...
# 227
Mara52
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217809 Üzenet linkje2014-06-12 13:05:26  Válasz a #217710. hsz-ra Előzmény #217710

Szia ÁGICA2 jó utat, jó nyaralást kívánok üdv Mara52
# 228
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217758 Üzenet linkje2014-06-11 20:37:24 

Ma jöttünk haza Lefkadáról.1 hét Parga -1 hét Lefkada.Oda emelt szintű busz ment, ma emeletes rózsaszínnel értünk haza.Sajnos az Apollon már erre a járatra is rárak Paraliás és O.Beach-es utasokat.Kerülővel,pár óra plusszal be kellett mennünk O.B-re.Élveztük.Görög határon így este 22 után voltunk.Reggel fél 11-kor voltunk Szegeden,de a határokon semelyik határon egy busz se állt előttünk,így sikerült ez.A magyar persze leszállított,egyenként mutassuk be az okmányokat,ezzel szemben a mumus macedon fel se jött.Szerencsés határátlépések.Egyébként a fuvaroztató cég 2 buszt hozott,nem újak mint a Grandosoknak,de pár évesek.A zöld emeletes helyett pl.Setra emeletest.
# 229
Rozi56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217711 Üzenet linkje2014-06-11 11:25:14 

Ágica2!

Nyugi! Megtaláljátok a buszt és minden rendben lesz. Jó utat és szép nyaralást Nektek: rozi

# 230
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217710 Üzenet linkje2014-06-11 11:20:50 

Na, még jó, h én hívtam őket, nem ám ők szólnak... na mind1. Le lesz zárva, és akik pénteken indulnak, majd keressék meg a buszukat az O.P. sétányon valahol. Elvileg több Apollonos kollégát küldenek ki, és segíteni fognak, megmutatni, hol tudnak majd megállni. ÁÁÁÁ, kicsit azért odavagyok, minden évben van valami szarság, sosem megy egyszerűen a buszos út. DE majd minden gond és baj elmúlik, ha végre már elindulunk azon a gyönyörű péntek 13. -án icon_smile.gif
# 231
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217585 Üzenet linkje2014-06-10 10:12:27 

Köszi czoki, rendes vagy icon_smile.gif Hát, remélem megtaláljuk a buszt, azóta sem tudok semmit, lassan hívom az irodát.
# 232
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217443 Üzenet linkje2014-06-07 09:15:14 

Üdv AGICA2!
Korábbi években mi is jártunk így. Az útvonalunk a következő volt:
Damjanich utcából,-keresztül a Dózsa Gy.úton,- be a Dvorak sétányra.
Ez vezet be az Olof Palme sétányra. A buszok a Dvorák sétány elején,-
Dózsa Gy. úthoz eső végén,- parkoltak. Oda be lehet hajtani.
Természetesen a Dózsa Gy. útról is,-legalább is jobbra, be lehet kanyarodni
a Dvorak sétányra.
Ne izgulj, el fogtok utazni icon_smile.gif
Nagyon jó nyaralást kívánok. icon_cool.gif
czoki

# 233
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217441 Üzenet linkje2014-06-07 07:30:25  Ágica2

Ágica, ne idegeskedj. Velünk is előfordult többször ilyen. Csütörtökön délután csörögj rájuk. icon_smile.gif
# 234
Mara52
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217434 Üzenet linkje2014-06-06 21:52:38 

Szia mi ugyan így jártunk 28 án minket is le szállitottak és egyenként kellett az ígazolványt be mutatni , aztán a vámos fel ment a buszra körülnézni ,mi is hajnali 4 -kor értünk oda ,hideg volt, mindenki álmossan fázossan 1 órát álltunk a vámon .
# 235
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217425 Üzenet linkje2014-06-06 18:44:59 

Segítséget kérnék!
Szerintem nem csak minket érint a dolog, Ti hogyan oldjátok meg?
Ma átvettük az Apollon traveles beszállónkat jövő hét péntekre.
De! Azt mondták, előre láthatóan az Omega/Scorpions koncert miatt le lesz zárva a hősök tér, így az Olof Palme sétányról idulnak a buszok valószinű, de még senki nem tud semmit... még az Apollonosok sem.
Valaki mondja már meg, érthetően, emberi nyelven, akkor hol is állnak meg ilyenkor a buszok? Mi hol tudunk leparkolni ingyenesen a közelben, hogy 5 en, 2 heti cumóval ne gyalogoljunk fél napot???
köszi előre is!

# 236
Anika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217372 Üzenet linkje2014-06-05 19:35:59 

Sziasztok!
Érdeklödnék,hogy az IBUSZ-os buszokon lehet-e vásárolni üditöt,kávét?
Köszi a választ!

# 237
Cyrrus79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217361 Üzenet linkje2014-06-05 15:04:19 

Sziasztok!
Mi is hazaérkeztünk Paraliáról,május 27.-től junius 03.-ig voltunk.
Az oda és a vissza utazással nem volt gond, a határokon is aránylag jól haladtunk.
A szállásunk elég jó volt,a Renában voltunk.
Mi párszor hűvösebbnek éreztük a tengert,de nem volt vészes.Jókat lehetett úszni.
Összességében jó nyaralás volt. icon_smile.gif

# 238
Bjeffy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217349 Üzenet linkje2014-06-05 11:46:25 

Sziasztok, aki idén ment már Kefalónia-Killinibe!
Mikori érkezésre lehet számolni Killinibe? Azért kérdezem, mert biztos-ami biztos foglaltunk egy kikötő melletti szobát arra az éjszakára, de ez visszamondható, ha nincs értelme...
Várom már az utat, mert régóta tervezgetjük ezt a részt megnézni, -korábban már terveztük, de ismét Krétán kötöttünk ki...icon_smile.gif

# 239
Sizu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217344 Üzenet linkje2014-06-05 10:46:23 

Jaj, nem értem, felhős volt az ég, de attól még jó idő volt! Bár lehet távolabb nem.
KJint voltunk 05.27-től 06.03-ig, ebben volt 1,5 nap eső, a többi napn végig strandoltunk!
És annyira éget a nap, hogy már vártuk, mikor megy rá felhő!
A víz NEM hideg! Én eléggé érzékeny vagyok erre, és voltam már aug-szept.-ben is Görögben, de azt kell mondanom, többé nem hiszek annak, aki azzal riogat, hogy ilyenkor még hideg a víz! Teljesen kellemes, sőt szinte meleg!
Addig hideg, amíg meg nem szokjuk, de az csak 1 perc! Én is úgy kezdtem, amikor megérkeztünk, hogy bokáig mentem bele, és mondtam, hogy köszi, ennyi volt! Aztán csak belemerészkedtünk, és mikor már mellkasig benne vagyunk, és a hullámokkal együtt ringatózunk, egy icipicit sem hideg! Sokan benne voltak, búvárkodtak, játszottak, vagy csak napoztak a szélén. Ne féljetek, nem gáz a víz!!!
Igyekeztünk nem megégni, ezért nem egyhuzamban strandoltunk egész napokat, hanem többször "hazamentünk", meg elmentünk enni, ill. délben naptejet használtunk, és szépen lebarnultunk az egy hét alatt.

# 240
Sizu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217342 Üzenet linkje2014-06-05 10:39:31 

sziasztok. hazaérkeztünk. a szerbiai árvízből semmit sem lehet érzékelni az útvonalon, ahol a busz haladt. a határokon többnyire gyorsan átjutottunk, csak odafelé a szerb-macedón határon álltunk 1-1,5 órát.
visszafelé is majdnem mindegyiken simán átjöttünk, de az utolsón, a szerb-magyar határon mindenkit leszállítottak, és egyenként kellett odamenni a kis ablakhoz a személyivel. de még a szerb határőr is magyarul köszönt. aztán vissza a buszra, és a magyar oldalon ugyanez, leszállni és egyenként ellenőrzött mindenkit a határőr. így még nem is jártunk, vagy összeszedték a személyiket, vagy feljöttek és ott nézték végig.
a leszállásban csak annyi rossz volt, hogy hajnal 4-kor volt, és elég hűvös volt, fáztunk. de legalább megmozgattuk magunkat.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 15 16 17 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu