Sziasztok! lehet, hogy nem jó fórumba írok, de megy valaki június 6-a körül Sartiba? én busszal megyek, ha tudtok valakit aki még akkor megy kérlek írjatok.köszi
Szia Zsudit!
Pontosabban írjad meg, hogy honnan, melyik irodával indulsz, akkor biztos akad valaki, aki abban az idõpontban és azzal az irodával utazik.
Jó utat, kellemes nyaralást!
Sziasztok, szerintetek az Aeolus idén is a buszon szlovákokat és magyarokat együtt utaztat? A férjem elég nehezen viszeli õket a sok atrocitás miatt, ami ott éri a magyarokat. Egyébként semmi gondunk velük (se).
Sziasztok. 2007 nyár. Eger - Paralia 21 óra volt, busszal. Biztos szerencse, mert pl a határon a legtöbbet macedónia belépõn vártunk 25 percet. Gr.nd Tursz - szal voltunk. Elégedettek voltunk velük.
Szia Jowissa!
Reméljük idén nekünk is ilyen szerencsénk lesz!
Mit gondoltok az útra váltsak az adott országnak megfelelõ aprót vagy fizethetek euróval is? Mert ha jól tudom a toalettért némely helyeken fizetni kell.
A buszok végig olyan helyeken állnak meg, ahl nem kell fizetni a toalettért. Ez alol az egyetlen kivétel, visszafelé a görög határ után a vámmentes boltnál lévõ toalett, ahol 0,3 euro volt a díj.
Tavaly nyár elején a hosszú határ várakozás miatt kellett megállni, közvetlen a macedon határ után, de ott is euroban kellett fizetni (0,5).
Ha vásárolni is akarsz a megállókban akkor elég, ha euro van Nálatok, felesleges azért dínárt-dénárt váltani.
Sziasztok! Utazott-e valaki Gyõrbõl a Grand Tourssal? Ami érdekel, hogy Athénba és a Meteorához melyik napon szervezik a fakultatív programot? Ezt a kettõt csinálnánk fakultatív, a többit meglátjuk! Ha valaki tud légyszi segítsen! Keddi napon érkezünk Paraliára! Köszi: bryam
Szia Erici!
Mesélhetnél nekem errõl a vonatos athéni útról! Honnan indultatok? Sajna csak 1 hétre megyünk, de mindenki inkább lebeszélne Athénról, hogy fakultatív egy rohanás, nem sokat látni belõle. Köszi elõre is: bryam
Illetve még egy kérdésem lenne! Mi gyûjtõ járattal megyünk Gyõrbõl. Át kell szállni valahol? Nagyon lassan vánszorognak a napok, már alig várom! bryam