Nem tudom pontosan mikor megyünk Nei Poriba idén július közepe felé 9-10 éjszakára." felnőtt,gyerek nélkül.
Kocsival mennénk....nem tud valaki olcsó,de jó szállást?
#2426782017-01-18 10:31:56 Válasz a #242662. hozzászólásra
Szia! Köszönöm a gyors választ, most már teljesen megnyugodtam! Még annyit kérdeznék, lehet hogy butaságnak hangzik, de Skiatosra csak utazási iroda által szervezett fakultatívval lehet átmenni vagy van esetleg vmi más lehetőség is? Pld. komp v. vmi? Bocs ha nagyon nagy őrültséget kérdeztem!
#2426662017-01-17 14:15:11 Válasz a #242657. hozzászólásra
Szia,
2009-ben voltunk a Dora-ban, nagyon tetszett, hogy bár légkondi nincs bent, de mindig kellemesen hűvös volt az apartmanban. A tulajok tényleg kedvesek, szerintem semmi nincs messze Nei Porin Van a közeletekben egy kis bevásárló központ, ami pár éve épült.
#2426622017-01-17 13:56:45 Válasz a #242657. hozzászólásra
Szia!
Először is örülök, hogy a Dorát választottátok. A tulajok nagyon kedvesek. Sok-sok nagyon kellemes kajálda van a part mentén. Válogathattok a magyar nyelvű étlapok közül séta közben. Szinte mindenütt jól főznek, sütnek. Kedvencem mégis a templom jobb oldalán lévő PLATON étterem.
Bár kinek-kinek...
Csak sétáljatok, illetve kérdezzetek bátran az éppen akkor Dorában lévőktől. Szívesen segít mindenki. Ha tudtok németül, a tulajok is segítenek szívesen, német és görög nyelven értenek.
Üdv.
Sziasztok! Idén először utazunk Nei Poriba és örömmel olvastam a pozitív értékeléseket a Dora Apartmanról. Mi 4 fős apartmanban leszünk. Azt kérdezném, hogy a közelében van-e üzlet, vagy milyen távolságra találhatók ezek? A part gondolom nincs nagyon messze! Van olyan étterem amit kimondottan ajánlotok?
#2425722017-01-08 07:51:02 Válasz a #242490. hozzászólásra
Szeptemberben töltöttünk három hetet a Kyma tengerre néző legfelső apartmanjában,(mikor elöször felmentem aggodalom töltött el a sok lépcső miatt, de belejöttem voltak napok amikor hatszor is megjártam) az apartman elhelyezkedése miatt minden közel van, a Nap reggel pár órát süt a terszra utánna kellemes árnyékos,szellős.Felszereltsége megfelelt,tiszta ágyneműt adtak,ha kértünk, törölközőt mindig viszünk aki nem vitt bánta ,mert itt nem adtak, a kilátás csodás balra nézve Platamon, és az Olympos tiszta időben Chalkidiki első nyúlványa Kassandra látható.Jó pihenést kívánok.
Anettéktől lesz a szállás Már biztos, hogy a Kyma ház. Itt még nem jártunk, csak az Aranyba amit már nem is láttam náluk. Voltunk már itt többször, de valahogy mindig más szálláson Most ez a soros. Azt nem tudja valaki, hogy az apartman a Kymában milyen?
Szia!
Neo Poriba már 10 éve járunk, de a Kymában az idén voltunk először, de valószínűleg nem utoljára.
A stúdió felszereltségével, tisztaságával maximálisan meg voltunk elégedve. Felár ellenében tengerre néző stúdióban laktunk, a kilátás pazar. Elhelyezkedése a tengertől kb. 60 méterre, az első taverna szintén. Bolt a sarkon, 20 méterre.
Egy szóval, ajánlom.