Szia Kvalcsi
Rég beszéltünk,de figyeltem a Hellasz-életet
Jártam már Korfun,de ősszel.
Sidari v.Paleokastritsa jöhet szóba:gyönyörű emlékeim vannak
ezekről a partokról.Moraitikán voltunk(a part nem az igazi )
Szeretnénk legalább 10-14 napos utat,h.legyen idő henyélni is és
túrázni is.
Bár ez a cél még nem végleges,mert minél melegebb helyet keresünk.
(lehet,h.aug.lesz belőle!?)
Mennék én Kefaloniára,Lefkadara,Kosra,Mykonosra,ja...
és vissza Krétára -mindenképp ár-és melegfüggő a végleges cél!
Tavaly is 2 helyre foglaltunk utat és végül egy 3.lett a nyerő.(az irodában kicsit elfáradtak tőlem,de szorgosan átirogatták a foglalásomat)
Szóval,vad keresésben vagyok-de élvezem
Üdv,Macsosz
szia, júniusban voltunk tavaly, nagyon-nagyon meleg volt. Első pár napban még talán az éjszakák és a tenger picit hideg volt, de aztán beerősített a nyár....
Sziasztok!
Na, sikeresen végig olvastam ezt a cirka 152 oldalt, de megérte, rengeteg hasznos infóhoz jutottam hozzá. Nem beszélve a beszámolókról és a fotóalbumokról. (A tavalyi Zakynthos nyaraláshoz is rengeteg dolgot találtam itt a Hellaszon.) Már nagyon kíváncsi vagyok Korfura.
Biztosan nem fogsz csalódni, mivel Korfu is csodálatos sziget. Mi 2003-ban voltunk Moraitikán, és nagyon élveztük. A tenger csodálatosan tiszta, és a rengeteg citrom és narancs elképesztő.
Szia! Új vagyok a fórumon, de nagyon sok érdekeset olvastam már Korfuról. Júliusban megyünk Arillas-ba a Hotel Marinába.
Tudsz valamit a helyről és a szálladáról?
Sziasztok!
Júniusban megyünk Moraitikára a Hotel Messonghi Beach-ban lesz a szállásunk. Tud-e valaki valami bővebb információt a helyről illetve a szállásról?
Köszönöm előre is.
Szerika!
A szálloda elég nagy ahhoz, hogy ha valaki azt szereti akár minden idejét bent töltheti( Étterem,bár, medencék, butikok, fodrász, orvos stb). Ha a Googl Eath on megnézed a szálloda a Mesonghi folyó mellett van. Pont a főút kereszteződésében a bejárat. Ha kijössz a kereszteződésnél jobbra menve párméter után ismét jobbra van a legközelebbi autókölcsönző. De ha a folyó felé indulsz az út jobb oldalán több is van. A kereszteződés átellenes oldalán van ATM ( és korrektül működik). Ha a sziget egyik legjobb strandján akartok fördeni. Menjetek át Ai. Gordióba a sziget túlsó oldalára. Ai. Mattheos-on keresztül. Nem akarom folytatni mert nem tudom mi érdekel.
Kedves Lambros!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, minden de minden érdekel ami Moraitikával és Messonghival kapcsolatos. Egy 4 éves kicsilánnyunk van és szeretnénk elmenni a Delfináriumba illetve az Aqua parkba is, milyen távolságra vannak az előbb említett helyek Moraitikától?
Köszönöm a válaszodat előre is.
Korfun tudtommal nincs Delfinárium. Fakultativ keretében fókashow van.
Korfu legjobb strandja Glifada. A Messongi Beach Hotelt láttuk tavaly, többen nyaraltak ott a csoportból.
Érdemes visszaolvasni a topikban sok infót találhatsz!
BBetti!
Az idei autóbérléseket nem ismerem. Nem sokat szoktak változni. Béreltem 1.4- es Opel Corsát 220 Eu ért hét napra, és Ugyanennyi időre Citroen C3 szintén 1.4-est 140 eu-ért. Ebben az időpontban már lehet alkudni. Az apartmannak van medencéje, jó kilátással a tengerre, mert egy kis domb tetején van. Ha felmész a Googl Earth-ra jój látszik. A faluból a parti úton délre menve a falu vége felé az út mellett van egy nem négyszügletes medencéjü épület. Tovább menve nem messze van egy móló kis öböllel.Az épülettőv vissza a falu felé cirka száz méterre lehet látni hogy az ut leágazik a partra. Ott lehet lemenni. Ettől még 30 méterre a falu felé van az utazási iroda képviselőjének az irodája. Mé tovább jőve, ahil az a hosszú stég látszik van egy rakat étterem. Ha odaértek, közvetlen a sarkon van a Szpirosz étterme, beszél magyarul és gyereknek csinál féladagot, másképp fűszerez kérésre stb. Én sokszor voltam korfun.A végén ennél a településnél kötöttem ki.