#2035632013-06-03 10:20:08 Válasz a #203528. hsz-ra
Mi is magunk szeretjük megoldani a kirándulásainkat.
Ide barátnőmmel mentem anno,utazási iroda által szervezett fakultatív progi volt,de a többi kirándulásra már az ő barátja vitt,aki Asprovaltan lakik,egy görög srác.MInden nap vittek valahova minket az unokatesójával....Szerintem azt is láttuk,amit egy egyszerű turista nem
Nem lett volna rossz,ha hozzámegy a sráchoz,dehát nem így lett....Pedig elképzeltem,hogy 2-3 hét ingyen nyaralás
Képek majd lesznek,igen,de szeptemberben megyünk,az nem most lesz még....Meg ne is repüljön annyira gyorsan a z idő
#2035512013-06-03 08:30:30 Válasz a #203544. hsz-ra
Nem érte meg mert négyen voltunk és a kb.30 Eu.-ból vett benzinből a szigeten sok, sokkal szebb öblöt láttunk volna.A frappé fagyival együtt sem ér többet 3 EU.-nál
#2035352013-06-02 21:11:51 Válasz a #203526. hsz-ra
Balázs, szerintem mindkét oldalon van megbontott drótkerítés... Valószínű, hogy úgy is marad.
Mi a parton mentünk, de nem mentünk végig.... hmm, egyéb okok miatt.
Szolg. közleményre válaszoltam máshol.
#2035342013-06-02 21:07:32 Válasz a #203529. hsz-ra
Ma sem értem, hogy, hogy nem lehet a színházat megtalálni...
De, tényleg, annyira nyilvánvaló ott a tábla, aztán fel a lépcsősoron...
De, idén mivel több néznivaló lett egy helyen, már semmiképp sem hagyhatod ki.
#2035292013-06-02 20:50:01 Válasz a #203526. hsz-ra
Már a frappé is nagyon csábító...
Köszi a képet, tuti befutó lesz a hely idén. A szinház pedig... izé...tavaly hogy a fenében nem találtunk meg a felvezető utat, azt nem tudom, ott keringtünk egy csomót, aztán feladtuk. VAgy csak lusták voltunk a százezer fokban.
Most már ez is motiválni fog, hogy a szinház másik oldalán van ez a kis cuki kávézó a sziklás parttal. És a frappéééé!
Messinia, Melus, vivahellasz!
A hely nagyon jó. Kiülsz a frappeval és csak nézed a tengert.
Úgy is mehettek, hogy először felsétáltok a színházba, majd a színház bejáratának túlsó oldalán kimentek a lebontott drótkerítésen (gondolom nem csinálták meg....). Ha kiértetek a drótkerítésen, akkor balra, lefele mentek a városfal mellett és egyszer csak meglátjátok a kis kápolnát, majd az alatt a Karnagio Cafe-t.
Kis kápolna:
Ha nem így akarjátok, akkor a régi kikötőn, a városi strandon és a hajóépítő műhelyen kell végigsétálni, hogy megtaláljátok.
Szolgálati közlemény. Melus! A böngésződben nézd meg a kedvenceket és a címsort! Ha mindig ott van az www.uj.thasos.hu akkor javítsd a sima www.thasos.hu-ra, mert már ideje az él...
Arra emlékszem,hogy napszúrásom volt,a hajón szarul voltam és majdnem egész nap gyalogoltunk.Fel a hegyre,romokhoz,színházhoz,ide le és pancsi a gyönyörű strandon.
Az idegenvezetőnk rohant,alig akart megállni egy kis boltnál,hogy vegyek vizet...Na,ezek az idegenvezetők sehol sincsenek azokhoz képes,akikkel a következő években találkoztunk!
Most autóval megyünk ,társasággal és így Gyfkada,Marmaras,Stavros lesz és így tudunk menni Thassosra is.Már lefoglaltunk mindent.
Van 2 fotósunk,így több ezer kép fog készülni