Köszi, ez nekem is megvan, csak kíváncsi voltam, hogy mi van még ezen kívül, mert olvastam, hogy ez az accuweatheres micsoda kb. 150km-re mér Sarti-tól.
Köszi Jox de én tizen éve voltam és azok a helyek amik voltak nem tudom hogy müködnek-e vagy sem én ezért szeretném tudni hogy most mely helyek léteznek vagy mi változott, és hátha van vagy lett komolyabb amit érdemes meglátogatni és nem FAQ
Köszi, ez nekem is megvan, csak kíváncsi voltam, hogy mi van még ezen kívül, mert olvastam, hogy ez az accuweatheres micsoda kb. 150km-re mér Sarti-tól.
Szia! Két Michalis apartmanról tudok az eggyik a Walter travelé az ófalu részen a másik az Apollon travelé a főút másik oldalán. Mi a Walter Travellel utazunk Juni 8-án 11 éjszakát leszünk kint. Mi négy nappal hamarabb indulunk ti meddig lesztek? Mind a két apartmanról csak jókat hallottam. Szia Erika
Szia afrodité ha 14-kor indultok másnap reggel 8-9 fele ott vagytok.A szállás foglalás elvileg mindig délután történik 14-15 óra körül.De ha szerencséd van akkor tied az elsönek kitakaritött szállás, és nem kell órákat várnod azonal foglalható