Remélem nem lesz szúnyog, de mi viszünk riasztót egy konnektorba dugósat, egy magunkra fújhatósat, meg egyet, amit a teraszra kitehetünk. Ne legyen rá szükség, de elfér. Ja! Ha van egyáltalán terasz minden szobához! Van??
Szia Dlia! Köszi szépen, akkor még mi is kint leszünk,25én jövünk haza!!!!!!!! Neked is kellemes utat majd! Melyik apartmanba lesztek???????? Mi a Manos-ba!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap délután 5kor!!!!!!!!! ami pont jó, mert elõtte még kell 1-2 dolgot vennem, meg még megyek edzeni, meg szoliba... nah igen, nem akarok olyan csúnyán leégni, mint 2 éve Tunéziába... elmentem hófehéren, és annyira leégtem, h nem tudtam menni se annyira fájt a bõröm, csak feküdtem, és jegelték a testem! Kellemes utazást majd Neked, és akkor elõre Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emlékezetes lesz, az tuti!!!!!!!
Dlia, az apartmanok 99%-hoz van terasz, délután ( mikor nagy a forróság, az emberek nagy része nem megy a partra s szieszta ideje van ) sokan ülnek kint s este is, sokan vacsoráznak is kint. Pl a mi apartmanunkban asztal és szék csak az erkélyen volt Bent egy fésülködõasztal és egy "puff".
A meteo.gr tényleg jó idõt ír s tényleg a legjobb a 35 - 36 fok tenger mellett.
Szúnyog van bõven Paralián is, szúnyogirtó kell. Nálunk csak éjjel ment az elektromos, mert nappal az apartmanban - legalábbis nálunk - nem volt áram, csak ha ott voltunk. ( A szoba kulcsán volt egy kis érintkezõ, azt kellett belehelyezni egy falban lévõ érintkezõbe, s onnantól volt áram. Ezzel semmi gond, csak ha pl telefont töltöttem, azt csak olyankor tudtam, mikor ott voltunk... De a hûtõszekrény végig ment! )
Erikaszi, tényleg érdemes vigyázni a napsugarakkal. Az én bõröm hófehér volt, de napernyõ alatt napoztam szinte végig, s olyan szép barna lettem, hogy alig ismertek rám itthon Tehát inkább napernyõ alatt napozzatok, úgy is lehet barnulni.
Aki mostanában indul, azért látogasson el a Cocus nevû szórakozóhelyre, kívülrõl nagyon hangulatos, érdemes megnézni s lányoknak majdnem minden nap ingyenes a belépõ. Minden ital 4 euro. De az ottani albán s görög fiúkkal tessék vigyázni!
Ne feledjétek: a templom környékén lévõ "szekeres" éttermet vétek kihagyni!!! Finom, nem drága, laktató mennyiség, ajándék kávé és gyümölcs, magyar étlap.
Erikaszi kellemes nyaralást, majd azért néha gondolj azokra is, akik már túlvannak rajta, de visszavágynak!
Engem csak az utolsó nap csíptek szúnyogok. Nem tudom hogy csináltuk, de a mi szobánkban sosem volt egy sem, de a szomszédok minden éjjel lehúzott redõnnyel aludtak és állandóan szúnyogot üldöztek. Azt hiszem mázlink volt
A napocskányval tényleg vigyázzatok! Én is hófehéren mentem! Hiába kentem magam újra és újra, a combom és az arcom úgy leégett hogy ihaj! De utána szép barna lettem! Pedig én is árnyékban voltam!!
Mi már most tervezzük barátaimmal jövõ nyárra az utat, ha továbbra is így gyûlünk szerintem birtokolni fogjuk az egész apartmanházat De hát addig még van egy nehéz évem, melókeresés ilyesmi...Na de ami késik az..
Szia Kuttus, én nem égtem le szerencsére - egybõl barnultam, mert magas faktorszámú naptejjel kezdtem, bár a végén már csak 10-es faktorszámú volt
Paraliai nyaralásra ha jövõre megyek - én csak és kizárólag repülõvel. Ez az egy, ami biztos.
Erikaszi, vigyázzatok Magatokra s ha lesz lehetõség, egy pár szavas kinti bejelentkezésnek örülnénk Ha úgyis ülnél gépnél...
Szia Myra! Jó neked! Pedig én is magas számúval kentem magam, dehát így sikerült
Én is gondolkozom a repülõn, mert a buszút..na attól teljesen ki voltam készülve, mire elhelyezkedtem úgy hogy talán el tudok aludni anyám rámszólt hogy ne rugdossam a székét
Kuttus köszike! Myra! Ha ülök gépnél, írok az tuti!!!!!!!!!! Nah megyek, mert még dolog van... Mindeképp gondolok az itthoniakra! De ahogy hallottam itt is nagyon meleg lesz!!!!!!! Jah és remélem kibírom vhogy a buszutat..., mert én nem tok sokáig egy helybe ülni, itt viszont muszáj lesz... Sziasztok!!!!!!!!!!
Dlia,úgy látom pont váltani fogod a kintlévõ rokonaimat (párom gyereki 3 kisfiúval)a Fedrában. nagyon kíváncsiak vagyunk mi lehet velük, de azért nem telefonálgathatunk minden nap:) Mi a Michelben fogunk lakni, ha esetleg látta valaki kint, szóljon.
Erikaszi, mégegyszer nagyon jó utat, már csak pár óra Nekem is gyorsan eltelik majd ez a 4 nap
Azt hiszem én sem megyek ki a napra, az elsõ napokban, mivel nem vagyok barna. 30as faktorú naptej elég? De a vízbe mikor menjek be, csak 3 óra után?? Voltam párszor szoliban, meg napon is, strandon, de nem igazán fogott meg. Nem is gondoltam, hogy árnyékban is igy "sül" az ember Tényleg, ilyen kalapárusok vannak kint? Mert ha odaértünk, azzal kezdem, hogy veszek egy kalapot, és az végig rajtam lesz, mert azt nem birom jól, ha sokat süti a fejem a nap.
Hofiagi: lehet még látni is fogom a rokonaitokat, ha mi váltjuk azt a csapatot Azért amikor beszéltetek velük, nem említették milyen a fedra?
Hát én 30-as kenegettem magam félóránként de nekem nem volt elég..Pedig sötét a hajam és a szemem is, meg a bõröm se a legfehérebb tipusú, itthon nem szoktam leégi, csak nagyon ritkán!
Hát én nem néztem hány óra van, ha a tengerbe vágytam, mentem. A lényeg hogy legyél mindig vizes mindenhol, akkor nem égsz le nagyon! Meg vízben inkább barnul az ember szerintem!
Vannak kalapok, minden féle!