Udvozletunket kuldjuk Stavrosbol. Az ido jo, neha dorog egy kicsit, de azert le lehet egni nagyon gyorsan, pedig en a napernyo alatt vagyok. Mi most vagyunk eloszor Stavrosban, de Sarti jobban bejott, ezert nem valoszinu, hogy maskor is ide jovunk. Bocs, aki nagyon szereti.
Hali!
Az Iris apartmanról tudok írni, mert ott laktunk 7 napig. Viszonylag a puszta közepén van , mikor letett a busz mi is megdöbbentünk kissé! De aztán kiderült, hogy 10 perc kellemes séta után bent vagyunk a központban, a strand sincs messzebb. Kellemesen csendes, a teraszon ettünk és a szomszédok nem nézték ki a szánkból az ételt. A medence pótolhatatlan. A szoba a szokásos, egyszerû, de ami kell minden van benne. A ház kívül - belül gyönyörû. Külsõ, belsõ társalgók stb. Én mindenkinek ajánlom. Jövõre is oda megyünk!
Ági
Szia Zsofka!
Köszi a választ, szerinted akkor jobb ha mást nézünk jövõre ? Tudsz valamit ajánlani , nem fontos, hogy a parton legyen de a discó közelében sem. A lényag, hogy tiszta rendes legyen.
Itthon is nagyon változatós az idõ, hol esik hol hõguta.
Jó pihit neked!
Márta
Szia Bejja!
Igen, ismerem az Alexandost, ha esetleg kinn maradsz még egy ideig, akkor biztos találkozni fogunk! És nem is leszük egymástól messze, mert a mi kis szerény 20 fõs csapatunknak a Vassilisban lesz a fõhadiszállása:-)
Judy!
Csatlakozm hapcihoz 16-17 órát nyugodtan számolhattok.Mi is így szoktunk ki érni,nem nyomjuk a gázt 100-120 -as tempó 1 hosszabb megállás fél úton OMV kútnál ekkor tankolunk 1 rövidebb szünet. Késõ délután szoktam indulni,éjszaka jobban szeretek vezetni,majdnem végig autópályán és mire Görögföldön vagyunk süt a nap és új erõvel lehet tovább menni az uticél felé.
...szerintetek mennyi idõt vesz igénybe az utazás, ha valaki Nyíregyházáról indul Stavrosba személyautóval? Mikor érdemes elindulni, ahhoz hogy másnap délre odaérjünk?
Hát ez a rövidebb úton (Debrecen - Békéscsaba - Szeged) is majdnem 1.200 km, ami egy napra elég húzós! Csak akkor vágjatok bele, ha van rutinos vezetõ, de inkább kettõ! Nos, szerintem legalább 17 órával számoljatok, ha nem akartok különösebben rohanni és kikészülni az úton. Azért kíváncsi lennék, más mit saccol!?
Sziasztok!
Elõször is szeretném megköszönni annak a néhány embernek, aki válaszolt a felmerülõ kérdéseimre. Viszont lenne még egy kérdésem, szerintetek mennyi idõt vesz igénybe az utazás, ha valaki Nyíregyházáról indul Stavrosba személyautóval? Mikor érdemes elindulni, ahhoz hogy másnap délre odaérjünk?
Évi!
Theszalonikitõl autópálya van,ha mentek Stavrosba.Ha Parália felõl jöttök nagyon jól kivan táblázva Chalkidiki útirányt követni be sem visz Szalonikibe.Végig autópálya ott meg ki táblázva Stavros.