Valaki megtudja nekem mondani, hogy mennyi cigit lehet vinni? Meg még az érdekelne, hogy mennyiért lehet kapni?
Robogót mennyiért lehet bérelni Sassosnál?
Előre is köszi!
Brigi
A cigiről kivitelről itt olvashatsz bővebben: https://sartisarti.com/sartiblog/sartiblog.html
Kint valamivel drágább mint itthon, a cigi. Nem is olyan az íze mint a hazainak, hiába veszed ugyanazt a márkát (ha felidézem a cigis korszakom ez jut eszembe).
A robogóbérlésről annyit hogy 10-15 euró /nap árban lehet bérelni. Ez függ a szezontól és a bérelt napok számától. Mi nem Sassosnál béreltünk hanem a vele majdnem szemben lévő Angelo-nál. Sassosnál tök leélt motorok voltak akkor, és drágábban adta mint Angelo a sokkal jobbat(mi tőle 10euro/nap béreltük). A fotóalbumomban megnézheted mert van a motorról is kép. Mindenesetre érdemes körbeérdeklődni mind a 3 motorbérlőst (ott vannak 1 utcában) még előző nap mielött bérelnél és másnapra lefoglalni az általad kiválasztott motort.
vitibogi!
én ettől jobban pakolok ám! Új siwf
tel ketten tuti a dolog.
Tavaly hárman mentünk nem volt probléma.Ügyesen sok minden befér abba ám.
Mindenki abba az autóba oldja meg ami van neki. Csodállak titeket, hogy be tudtatok pakolni Hátsó ülésre kerültek dolgok?
Idén nekünk is szűkösebb lesz a csomagtartó.
A mostani autómba csak 355 literes a férőhely.
Már kértem kölcsön tetőboxot, ha nem férnénk bele
Szia Brigi!
A férjem is dohányzott (hál isten már 1 éve leszokott) mindig a határon a Duty Free-ben vettük meg neki a cigit.
A márkájára már nem emlékszem, a görög cigik 25 szálasak és kb. 1700-1800 Ft-ra jött ki egy karton.
Én mindig két karton cigit vittem és vinni is fogok plusz pár doboz a kézi pogyászban és zsebben, a párom is dohányzik de eddig sosem volt gond,a kinti cigiről csak annyit hogy teljessen más ize van és számomra sokkal rosszab de egy pl:tavaly az olcsó eu-nak köszönhetöen kint néhány 10-ft-al olcsóbban lehetett cigit venni.Haza fele pedig a Duty-Freeban 1500-ft körül lehettet venni egy kartonnal én is vettem jó néhány kartonnal