MOst kaptam emailbe a Medici Traveltõl egy olyan ajánlatot , hogy Aug.14-tõl (1 hétre) nem irták pontosan hány éjszaka, Metropol Apartmanba/Nidri: 31 ezer ft /fõ egyéni utazással önellátással.
További ajánlatok:
Sun Rise apartman : 38 000 ft /fõ
Gatsoulis apartman : 38 000 ft/fõ
Ez szerintem teljesen jó ár, mivel az augusztus hónap a legdrágább. Bár augusztusban én nem igazán mennék a zsúfoltság és az árak miatt. Tavaly szeptember 18-tól voltam, nagyon jó idõnk volt, ez évben pedig június 26-tól megyünk Nidribe. Segíts már légyszi, hogy a Medici Travel e-mail címét írd már meg, én is szeretnék tõlünk ajánlatot kérni. Elõre is köszi. süni
Mi tavaly a Gatsoulis apartmanban voltunk, nekem teljesen tökéletes volt, a hozzá közel esõ partrész jobb mint a Metropol apartmannál lévõ. Az idén mi is a Metropolban leszünk, csak az a baj hogy nem tud az Apollon Travel egyéni utazással szállást adni, csak egy studiót, ezért keresünk még a barátainknak egy apartmant. Szerintem az általad írt iroda is az Apollon Traval szállásait értékesítheti, hiszen az árak és az apartmanok az õ áraik. Egyébként kinti irodától is kértünk már ajánlatot, június 26-tól 105 ezer Ft-ba kerül 1 db 4 személyes apartman, tehát tényleg nyugodtan lehet menni elõre foglalt szállás nélkül is. Legalábbis nenünk, de augusztusban nem biztos hogy könnyen lehet találni. üdv. süni
Én mindenképpen elõre foglalok szállást már csak azért is mert nem beszélek túl sokat se angolul se németül...õk meg magyarul szóval ez van...
De nem kapkodom el megvárom az összes ajánlatot....
Sziasztok!
Bár elvagyok rendesen késve, de még mindig nem tudtam valásztani a nyaralásunkat illetõen... Talán Lefkada a valószinûbb, csak volt/van pár kétségem. A partot már láttam, hogy mit is jelent az aprókavics és megnyugodtam; de valaki tudna küldeni képet Nidri tengerpartjáról ami még jobban meggyõzne, hogy bátran válasszam ezt a helyet és menjünk ide a párommal. Ez lenne az elsõ görög útja és szeretném he minden tökéletes lenne. Ja és még egy kérdés: robogóval nem vészes a strandokra való eljutás és van õrzött parkoló vagy olyasmi hely ahol bátran ott hagyhatjuk?
Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm!
Ui.: Gyõzzön meg valaki, hogy a lehetõ legjobban döntenék, ha Lefkadát választanám!!
Jox, köszönöm szépen a gyors választ!
Abban még tudnál segíteni, hogy robogóval a strandokra való eljutás simán bevállalható-e - a távolságok miatt kédrezem. Elsõsorban a nyugati partot szeretném majd bejárni mert hihetetlenül gyönyörû!
nÉZD MEG A FOTÓALBUMBAN "KIRHER" LEFKADÁRÓL KÉSZÜLT KÉPEIT,/2006. ÕSZ/, SZERINTEM AZ MEG FOG GYÕZNI SZAVAK NÉLKÜL IS, Õ A KOLLÉGÁM, NAGYON JÓKAT MONDOTT RÓLA.
Szia BOBOLYA! Már vagy egy tucatszor végig néztem és megint ahogy írtál. Csak nem tudom, hogy gyõzzem meg a páromat, arról, hogy mindennap menjünk a sziget másik felére az ilyen gyönyörû strandok miatt. Pár képet mutattam neki és elnyerte a tetszését. Csak még egy baj van: homokos tengerpartot szeretne inkább. De szerintem ezt is megoldom, mert ne akarja "magán hordani a fél tengerpartot"! Persze én is jobban örülnék a homokos partnak, de ezeket a színeket "élõben" látnom kell! De szép is lenne!
Ne aggódj és gondolkozz sokat, hanem foglald le a szállást.
Nekem kb. 1 hetembe került mire találtam egyéniutazásos szállást,
mindenki busszal akart vinni....
Ja, mi a Metropolba megyünk aug.21-28-ig.
elõtte Evián leszünk egy hétig.
Szóval harcra fel és ennél olcsóbbat nem kapsz, bizz bennem !
Szia!
Nekünk sajnos ez egyéni az nem kerülhet szóba, mert annyira nem megbízható az autó sajnos. Majd talán jövõre, pedig biztos jobb lenne úgy. Fõleg a páromnak, mert nagyon fog szenvedni a busztól.
Azt hiszem jó lesz, ha elkezdem járni az utazási irodákat!
Köszi az infót , pedig reménykedtem van még olcsóbb is
Azt nem tudod a Metropolba van 4 ágyas (lehetõleg 2 szobás) hely is ?
Úgy néz ki 4 en megyünk és úgy olcsóbb is szokott lenni a szállás....(?)