#1550242011-01-18 19:40:56 Válasz a #155019. hsz-ra
Szia!
Múlt héten voltunk bent a Dias-Zeus-nál, február elejére mondták, hogy lesznek 2011 árak (neten), de katalógus talán február végén.
Van pár változás, pl. Kefalónia még tárgyalás alatt áll, Korfura nem indítanak 11-12 napos turnust.
Éva
Jelenleg nem jön be az iroda honlapja... Pedig kíváncsi lennék rá milyen a katalógusuk... Dias Zeusz utazási irodának mikor jelenek meg az idei évi katalógusa?
Apollon utazási iroda Thassosra vonatkozó részénél a vidéki felszállás összege 2010 -hez képest nem változott. Az autóbuszjegy ára sem.
Változtak viszont a szállások. Egyedül az Aethrion apartman maradt meg. Ugyanitt azt látom, hogy az "ultra first minute' ára, mint elmult évben a "first minute". A "first minute" viszont 4 ezer körüli összeggel emelkedett.
Thassos engem ez évben is érdekelne, de úgy látszik nem ezzel az irodával fogok utazni, pedig nagyon kedveltem.
/Megjegyzem, amit leirtam az én szokásos útvonalamat érinti. mást nem hasonlitottam/
A vidéki transzfer árak elég változatosak voltak múlt évben: pl Miskolc vagy Pécs esetén 4500 Ft oda-vissza, Cegléd csak 2500 Ft volt. (Miskolc-Budapest út tömegközlekedéssel drágább)
De az adminisztrációs díjat nem találtam meg a tavalyi katalógusban. Az úgy tűnik újdonság.
Apollonos katalógus letölthető (elég gyatra minőségben) tanulmányozása közben tűnt fel egy-két érdekes áremelkedés. Bár lehet, csak mi utaztunk rég az apollonal ?A vidéki transzfer 3500ft/fő , és született egy-egyszeri adminisztrációs díj,ami 3000ft/fő és ezt buktad visszamondás esetén . Gondolom a +1,5 % storno biztosítás is van még. A transzfer költség eddig 1500 volt, ha jól emlékszem. A 3000 meg tuti nem volt még utoljára,így eléggé drágítják a nyaralást az egyéb költségek…
#1546772011-01-10 07:35:17 Válasz a #154667. hsz-ra
Igen láttam az egyik útleírásban, ha kint vmi probléma van akkor a Neckermann Service van megadva kontaknak.
Viszont van olyan utazás ami nincs a Neckermannál feltüntetve, és az ár is eltér a Tesco javára kb.5000Ft-al.
Sziasztok!
Utazott már valaki a Tesco utazási kinálatból? Tesco közvetitő irodaként müködik vagy saját útjait kínálja? Most jó ajánlataik vannak.
Köszi aki válaszol.
#1546092011-01-08 11:42:02 Válasz a #154607. hsz-ra
Szia Knut!
Köszi az infót
Hogy őszinte legyek, őket nem néztem még meg, eddig kisebb irodákat néztem, mert drágának tartom, de ez amit most leírtál jól hangzik!
Utánajárok!
Adri79!Szerintem nézd meg a NECKERMANN oldalát!Vannak 4fős 4,7,9,11,14 napos turnuslehetőségek+ jan 31.-ki 30% foglalásnál nincs reptéri illeték!Üdv!Knut
Bár lassan január közepe van, de azért mindenkinek boldog új évet kívánok!
A tapasztalt "katalógus-nézegetők"-től kérdezném, hogy látott-e valaki Nyugat-Krétára 10-11 napos repülős utazási ajánlatot valamelyik utazási irodánál?
Eddig mindenhol volt valami bökkenő, ahol néztem, vagy nem volt 4 fős szállás vagy nem Nyugat-Krétán volt.
Döntöttem, foglaltam az Anett tourssal megyünk 9 éjszakára Platamonba.
Már csak 157 nap. Őrület, még csak most telt el a tavalyi visszaszámlálás!
Kedves Judith!
Jó döntés az Anett tours. Bár egy picit drágább a konurenciánál, de Platamonason és Nei Poriban ők a legprofibbak. Egy rendkívül szimpatikus görög-magyar család által kiemelkedően figyelmes, családias szinte személyre szóló gondoskodással megszervezett nyaralásán veszel részt. Nem fogod megbánni. Mi egyszer 2000-ben, nem sokkal indulásuk után utaztunk velük és egy életre szóló barátság alakult ki Anettékkel.
Üdv: Josza