Szia Márti, de hogy akarok én kismotorral bárhova is menni. Akiket váltottatok nem meséltem semmit? pl.tipp a tavernára? Remélem jó barnán jöttök haza,mi fázunk.
Kismotor bérléséhez elég a B kat jogsi. Kavaláig simán el lehet jutni vele. Kicsit fárasztó 2 órát ülni rajta, de szerintem megéri. Gyönyörű a vidék arrafelé is. Azon a széles 2x2 sávos úton mentünk mi is. ( kismotorral, bukó nélkül, jogsi nélkül két személlyel )
Bizony-bizony fárasztó! Mert meg kell néznetek Olimpiadát, kb 15 km Stavrostól, az ókori Stragira ill. Filippi 40 km, Amfipolis 20 km. Hol vannak a fiúk,ezt Ők jobban tudják. Hátha összebarátkoztok egy másik családdal és megfelezítek a költségeket ??Ha 2 napra béreltek bementek Thesszalonikibe.
Asprovaltába és Vrasnába gyalog is el lehet sétálni.
Mi 2011-07-15.-én indulunk Stavrosba a Dias Zeus -al.
Michalis apartmanba .
Volt-e valaki ebben az apartmanban?
2 gyerkőccel megyünk és infó kellene mennyire van felszerelve ,hol van a Lidl milyen messzi .
#1687112011-07-05 21:59:15 Válasz a #167312. hsz-ra
Ezeket a "kóbor" kutyákat ott tisztelik a helybeliek és etetik is.Vannak olyanok,akiket befognak őrzésre.Az egyik helybeli mondta,hogy helyük nagyon nincs,hogy zárva tartsák őket,így az utcán vannak.
Nem agresszívak,megszokták az embereket.Az idegenvezető is elmondja,hogy ne bántsa őket senki.Szalonikiben a kávézók teraszán sok kutya ül a pázsitban és egy halom hús(étel) van előttük,mert minden honnan adnak enni nekik.Ők ott fekszenek,pihennek,alszanak.
Mmongi!
Lehet, hogy jobban jársz, ha az infókat innen gyüjtöd be és nem az utazási irodától. Egyébként a Lidl tényleg Vrasnán van. Stavrosban van egy félig kész templom. Ott kell lefordulni és csak menni, amerre az út visz. Egészen a szemaforig. Ott balra, egészen a főútig. Az út tulsó oldalán van a Lidl. Ha gyalog mentek, azért készüljetek fel, hogy jó kis séta.
Mi már óriási lázban, a pakolás közepén... Holnap indulunk!!!
Nincs időm visszaolvasgatni, de nem emlékszem mennyi az autóbérlés Stavrosban és milyen papírokra van szükség hozzá. Kérlek S.O.S. segítsetek!
sos. junius 29.én csináltattuk a gyerekeknek a személyit és még nem kaptuk meg lúlius 15 -el indulnánk .Mit csináljak .????,
mennyi idő a személyi ,tudok-e valahol érdeklődni ,hogy postázzák-e már ?