#1388002010-06-12 13:04:34 Válasz a #138797. hsz-ra
Ez így igaz és az utolsó napi ceremóni, hát az még egy élvezet... Legyen az Krétán vagy bár hol.Hogy mé kell elrontani az utolsó napot, egy párszor már kérdeztük magunktól. Me jön a váltás...náluk meg van a válasz.
A vasarnapi indulast toroltek es egy vasarnap hajnali jarattal megyunk minket is csak a tegnap ertesitettek.
Eddig ugy volt hogy vasarnap 11-kor indul a gep de aztan most at tettek vasarnap hajnali 4 orara, hat remelem ezen mar nem valtoztatnak.
Mar teljesen keszen vagyunk bepakolva minden, most folyamatosan azon agyalok mit felejtettunk el, mar nagy indulasi lazban vagyok, elso repulo ut es vegre ujra Gorogorszagba megyunk.
#1382542010-06-09 12:43:47 Válasz a #137610. hsz-ra
Sziasztok!
Mi is szeretnénk autót bérelni, ettől függetlenül megkerestem a krétai buszmenetrendeket, ha valakit érdekel: a
http://www.bus-service-crete-ktel.com/
oldalon árakkal, utazási időkkel, térképekkel fent van az egész buszközlekedés a szigeten.
Illetve itt korábban szóba került a Balos Lagúna,Graumvousa amihez találtam egy oldalt: http://www.gramvousa.com/
Teljes napos program Kissamosból. 40 euró 2 főre (én nem találom drágának). 10.20-17.50 között: Graumvosa félsziget, utána Balos lagúna. A menetrend szerinti hajókat még keresem
Vai strand nekem is nagyon tetszett! Szerintem a legjobb ha időben odaér az ember. Később megtelik a part és a parkoló. A parkolásért nem tudom, hogy kell-e fizetni, de a napágyakért igen. A parkolóban van néhány kiosk, öltöző. A parton egy étterem várja a látogatókat. a Jetski kedvelők is hódolhatnak a szenvedélyüknek, hisz azt is lehet kölcsönözni. Napközben a parkoló melletti pálmák közt megjelennek az árusok. Még mobil pedikűrös is volt köztük.
Strandpapucs kötelező! Legalábbis akkor, ha nem akarjátok, hogy a forró homokon megpörkölődjön a lábatok. A parton tusolók is találhatók. Csak szállás nincs a közvetlen környéken. Legalábbis én nem láttam.
Úgygondolom nem mindennapi élmény pálmafák alatt pihengetni, nekem is tetszett ,de én Rethymno-ból nem valószínű hogy elindulnék, vagy ha igen akkor úgy ahogy Verka javasolja. Az a baj hogy 1 hét tényleg nagyon kevés hogy az ember bejárja a szigetet, és még pihenjen is
valahogy megis osszehozom valahogy, 4 napom lesz a harom helyre.
Es mindegyikre szanok egy egesz napot, Vaira hosszu utunk lesz tudom
Szia Edyci!
Ha mindenképpen ragaszkodsz Vaihoz, és úgyis 4 napotok van a három helyre, akkor esetleg érdemes lenne megfontolnod, hogy mi lenne, ha a Vaira vezető utat két napra osztanátok el, azaz ott éjszakáznátok valahol a környéken? Szállást biztos találtok bárhol, ha belefér a költségvetésbe plusz 35-45 euró egy éjszakára, akkor nem kell a 8-9 órás utat egy nap alatt lenyomni, hanem csak a felét, mellette marad rendesen idő fürdeni, és másnap meg kényelmesen vissza tudtok jönni. Esetleg ha árban húzós a dolog, de egy kis kényelmetlenség nem számít, akkor akár a kocsiban is lehet aludni, volt már rá példa a fórumon.