Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2611
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58051 Üzenet linkje2008-04-24 15:36:56  Válasz a #57881. hsz-ra

Szia Zsofka!
Most látom, hogy 13 nap múlva mész Stavrosba? Mennyi idõre mész?

# 2612
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57949 Üzenet linkje2008-04-23 23:34:33  Válasz a #57941. hsz-ra Előzmény #57941

Igen Frézia! Edessa már nincs túl messze Makritól, és a wellness is nagyon jó volt, amikor résztvettünk rajta.
Hátha még oda is eljutsz a közeljövõben!? icon_lol.gif icon_lol.gif

# 2613
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57941 Üzenet linkje2008-04-23 22:09:32 

Sziasztok!
Egyre több jó tippet kapunk Joszától, én már mennék is.
Most már kezd megjönni a kedvem, egy kicsit tartottam Stavrostól. Köszi Josza. Véletlenül az Alexandros P. apartman körényékét nem ismered, milyen helyen van?
Anikó!
Mi is gondolkoztunk 11 napos úton, csak kevés ilyen van. Makrigalossal is szemeztem, mert izgatott a "welness fürdõzés"! Ha jól emlékszem Edessza is arrafelé van. De ez már nem ez a fórum.

# 2614
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57882 Üzenet linkje2008-04-23 15:16:50  Re:

vajkaiz írta:
Sziasztok!
Sokan emlegetnek egy teraszos tavernát, ahonnan belátni Stavros egészét. Merre van? (A panoráma -a képek alapján- tényleg csodálatos!)

Az általad említett teraszos taverna Stavros óvárosi részén van, fenn a kilátó alatt.
Oda kétféle képpen lehet feljutni. Az egyik /rövidebb/: a fõtéren lévõ tavernasor végén, az
Andreas tavernánál induló úton kell menni. Kb. 20 perc-félórás út felfelé a hegynek. Már messzirõl hehet látni a tavernát. Nem lehet eltéveszteni.
A másik út egy gyönyörû erdei sétával érhetõ el. A fõútról a Dia szupermarkettõl (ha szemben állunk) bal felé esõ elsõ utcán megyünk, amig véget nem ér. Innen jobbra fordulunk és elmegyünk az elsõ útelágazásig. Egy hatalmas Platánfa áll a sarkon. Itt a balra
induló hegy felé menõ úton egy gyönyörû platánsoron haladunk. Elhagyjuk a telkeket és elérjük az erdõt. Az erdõ szélén egy kis idõszakosan "üzemelõ" patakot látunk. Itt ismét kétfelé ágazik az út. Mi a balra nyíló utat válasszuk. Átkelünk a patakon és azt követve gyönyörü erdei úton fölfelé haladva kb. 20 perc alatt elérjük az óvárost. Érdemes megnézni a kilátást a kilátóból, melyet egy hatalmas kereszt jelöl. Ez már messzirõl látható. A kilátótól lefelé menet térhetünk be a tavernába. Lefelé az elsõ variációban említett úton érjük el a tengerpartot. Jó sétát és tavernázást!
Josza

# 2615
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57881 Üzenet linkje2008-04-23 15:09:23 

A Panoráma étterem görög neve pedig AGNANTI. A központból megy felfelé egy út, ki van táblázva az Ófalu ( ANO STAVROS), na arra kell menni.
# 2616
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57880 Üzenet linkje2008-04-23 15:07:47 

Ha ugyanarra gondolunk, akkor a part menti kék vendéglõ neve Jazz, a tulajdonost Vasilisnak hívják. Egy telefonfülke van az étterem elõtt, a bajáratnál pedig egy táblán magyarul is ki vannak írva az ételek. Az étterem elõtt nádfedeles-napernyõs ágyak sorakoznak. A Redina Beachtõl ahogy mész a partra, pont ott van a sarkon.
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek! icon_smile.gif

# 2617
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57878 Üzenet linkje2008-04-23 14:56:04  Válasz a #57874. hsz-ra Előzmény #57874

Szia Vajkaiz! Én most megyek elõször, de az itt olvasottak alapján úgy tudom a Panoráma Vendéglõ fenn van az Ófaluban.
Illetve arra kell menni, és ott van.
Mi mindenképp megkeressük, mert szerintem is csodaszép a taverna és állítólag az Ófalu is.

Köszi az infót a partmenti tavernáról, biztos rábukkanunk majd arra is! icon_lol.gif

# 2618
Vajkaiz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57874 Üzenet linkje2008-04-23 14:03:32  Kérdés

Sziasztok!
Sokan emlegetnek egy teraszos tavernát, ahonnan belátni Stavros egészét. Merre van? (A panoráma -a képek alapján- tényleg csodálatos!)
Amit mindenkinek ajánlok:
A paron egy kék vendéglõ, napágyat is lehet tõlük bérelni...Nagyon kedves, a tengeri ételek isteniek, és csodás a hangulata...

# 2619
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57866 Üzenet linkje2008-04-23 13:07:19  Válasz a #57845. hsz-ra Előzmény #57845

Köszi Frézia! Mi is voltunk már egy hétig sokszor, de rájöttünk, hogy ha már olyan messzire elmegyünk akkor nem érdemes egy hétre.
Persze tudom, hogy sok mindentõl függ, azért egy hét is jobb a semminél!
Azért ha tehetitek ti is próbáljatok meg máskor hosszabb idõre menni. Érdemes!
Tavaly 11 éjszakás turnuson voltunk, az már utazással együtt majdnem két hét volt, de mindenképp jobb volt, mint egy hét!
Vannak lehetõségek!

Sajnos még tényleg messze van az indulás, de majdcsak eljön! Addig is jó az idõt eltölteni a tervezgetéssel, olvasgatással. icon_lol.gif icon_lol.gif

# 2620
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57845 Üzenet linkje2008-04-23 07:54:33  Válasz a #57788. hsz-ra Előzmény #57788

Szia Ankikó!
Irigyellek a 2 hét miatt! Sajnos mi nem tudunk elmenni ennyi idõre. Már én is nagyon várom az utazást,de hol van az még?! De azért készülõdjünk!

# 2621
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57788 Üzenet linkje2008-04-22 12:42:15  Válasz a #57677. hsz-ra Előzmény #57677

Köszi Josza! Én is úgy érzem a leírtak alapján, hogy nagyon jó hely lehet Stavros!
Eddig még mindig jól éreztem magam Görögországban, én is úgy érzem most is így lesz.

Köszi az infókat!

A szállással kapcsolatban még lehet, hogy kereslek. Szeretnék jó szobát kapni a Rendinában! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 2622
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57753 Üzenet linkje2008-04-22 08:24:39  Válasz a #57750. hsz-ra Előzmény #57750

Aki az Irisz apartmanba megy attól részletes beszámolót kérek mert lehet, hogy jövõre is ezt választjuk !
# 2623
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57750 Üzenet linkje2008-04-22 08:23:01 

Sziasztok!
Vissza tudtam adni az utat és kb. 4000 Ft-ot vontak le. Ez korrekt ügyintézés, remélem jövõre bepótoljuk és eltudunk menni.
Nektek nagyon jó idõt és nyaralást kívánok!!!

# 2624
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57677 Üzenet linkje2008-04-21 11:04:13  Válasz a #57675. hsz-ra Előzmény #57675

Szia Anikó!
Még valamit elmondanák Stavrosról.
Nagyon sokat utazgattam Görögországban, de olyan kedves, szeretetre méltó embereket, mint Stavroson sehol sem találtam. Nem véletlen, hogy mindig visszatérek oda és rengeteg barátot sikerült begyüjteni. Minket magyarokat meg különösen szeretnek. Nekem olyan az a városka, mintha hazamennék. Háromszor szilvesztereztünk ott és vagy ötször nyaraltunk is.
Biztos vagyok benne, hogy nagyszerûen fogod Magad érzni és mindig vissza fogsz vágyni.
Üdv: Josza

# 2625
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57675 Üzenet linkje2008-04-21 10:11:44  Válasz a #57594. hsz-ra Előzmény #57594

Szia Frézia! Mi autóval megyünk, mert így könnyebb a kirándulásokat megszervezni, bár ahogy Josza leírta részletesen tényleg nem gond busszal sem bejárni a környéket.
Én is megörültem a leírásnak. Köszi Josza!

Frézia! Stavrosba mi is elõször megyünk, Makrigialoson már nyaraltunk kétszer, oda már szinte mintha hazamennénk.
De az ilyen leírásokat látva, és az utikönyveket olvasva, már Stavrost is nagyon várom, szerintem nem fogunk unatkozni ott sem. icon_lol.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 174 175 176 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu