mi tavaly voltunk Nei Poriban, voltak vizi sportok, lehetett banánozni, vagy kerek "gumiabroncson" száguldhattál a vizen párban, meg egy szófának beillö üllöalkamatossagon is lehetett száguldani, az vagy 4-5 személyes volt, távolról paraglidinget is láttunk, igaz tavaly nem, de tavalyelött a lányaink kipróbálták Haniotiban. Fantasztikus volt, érdemes kipróbálni
hát egy motoros csónak reppint azt égnek egy ejtöernyövel, lehet hogy rosszul írtam és parasailingnek hívják, de a parton paragliding néven reklámozták, az árak pedig banán cca 10euro, a paragliding cca 35 euro..., bocsi ha vmit rosszul írtam
Én tavaly már majdnem rávettem magam a parasailingre, de sajnos csak majdnem. Nei Poriban van rá lehetõség? Régebben láttam arra parasailingezõt, de nem tudom, hogy honnan indult, Platamonasból vagy Nei Poriból...
Szia Kiscsillag!
Tudom, hogy nem ide tartozik és ezért elnézést kérek Mindenkitõl... de kérdeztem tõled a Látnivalók Athénban topicban! Majd kukkants be oda is!
még írok néhány infót a sportokról, Nei Poriban hatalmas a part, ki vannak alkítva röplabdapályák is hálóval együtt. Napközben hasznos lelocsolni a pályát , mert a homok nagyon forró tud lenni, vannak hosszú slagok, tehát van rá lehetöség. Estére persze sokkal elviselhetöbb, ja és elég sokat frizbiztünk is, és ha a szélcsend van, akkor lehet tollaslabdázni is , de leginkább csak szivacslabdával, mert a szélcsend elég ritka. Láttunk a parton srácokat , akik sárkányt eregettek, mi nem vittük el, pedig már meg van vagy 3 éve, és még ki sem próbáltuk. Hát itt lehetett volna, mert a part óriási.. Ja és ne aggódj a ti nyaralásotok is elérkezik, és Nei Porira érdemes várni, fejet fel
Sziasztok!
Nekem az volna a kérdésem, hogy kocsival át tudnánk e kompolni Skiathosra,(nem akarunk fakultatívval menni, mert be akarjuk járni a szigetet) és ha igen kb mennyi lehet a kompjegy és honnan indul?(gondolom Volosból)?
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
A legközelebbi hely, ahol be tudsz kompolni Volos.
Nézd meg itt a forumon az Autóval Görögországba alatt, a Komppal Görögországba és a Komp árak topikot, ott biztos találsz infót hozzá