Szia Laci, egy fórumon találtam a Papusról:
1. A Papus apartman a valamivel csendesebb Sarti-Village található, de a "főút" mellett. Reggelente az áruszállító teherautók itt mennek el, de éjszaka csendes az élet ezen a környéken. Kb. 70-100 méterre van a tengertől(egy utcányira).
2. Mindenki panaszkodott rá.Annyiból jó ,hogy a két szoba különbejáratú csak a fürdő és a konyha közös,a konyhán van az erkély ami az útcára néz ezért egy kicsit zajos is de az éjszakai nyüzsgést is lehet az erkélyről szemlélni.A tengerre csak a felső szintű éjzakai oldalról lehet rálátni
3.[img]https://charlie.foltnet.hu/intersun2005admin/pages/gorog2007/images/sarti_papus_1.jpg
Sziasztok müködik Sartin a webcamera igaz csak pillanatképek de legalább már elindult söt pillananyi időjárás infok is fenn vannak jelenleg 23.1 fok van, én a kaloztúra honlapján a a Webmester programoknál találtam meg
Sziasztok müködik Sartin a webcamera igaz csak pillanatképek de legalább már elindult söt pillananyi időjárás infok is fenn vannak jelenleg 23.1 fok van, én a kaloztúra honlapján a a Webmester programoknál találtam meg
Szia kunaca itt de most nem müködik tegnap ment most csak időjárás infok vannak
Mi is nézzük rendszeresen a webkamerát de mi még soha nem láttuk,hogy müködne:(
Viszont kicsit szomorú lettem mikor megnézem az időjárást.Mikortól kint vagyunk onnantól mutat lehűlést.Igaz minden nap változik de csak nem lesz rossz idő!
Emberek! Ha valaki akar szállást foglalni Június közepére, végére autóval, akkor azt most tegye!! Az IBUSZnál ma foglaltam 7900 ft/fő/ hétre szobát tök jó kis "fullos" apartmanházban!!!!! A következő hétre meg 9900 ft azthiszem!
Hihetetlen de igaz! Mi a Spanosban leszünk.