Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2671
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Albert
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210593 Üzenet linkje2013-10-07 21:18:23  Válasz a #210584. hsz-ra

Szia Jamasz !

Köszi az infót, megfogom nézni és ha lesz kérdésem írok.

# 2672
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210584 Üzenet linkje2013-10-06 21:19:31 

Albert írta:
Sziasztok

Szeretnék információt kérni a Vamvini hotelről, másnéven Babinis apartmanról. Minden érdekel tisztaság, felszereltség, elhelyezkedés,tulajdonosok vagy személyzet kedvesség, segítőkészség.
Esetleges jobb szobák amit lehet kérni ( 3 fő ) Vagy egyénileg foglalható más szállások amit tiszta szívből tudtok ajánlani és ha igen akkor pár szóval, hogy miért.
Előre is köszönöm.

szio Albert. Mi tegnap jottunk haza Sartirol. A Hanna Hausban laktunk. A tulaj magyar. Mi mindennel meg voltunk elegedve. A fb-on megtalalod oket. HANNA - Apartman, Restaurant and Cocktail SARTI

# 2673
Agnes89
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210557 Üzenet linkje2013-10-04 22:58:40  Válasz a #210522. hsz-ra Előzmény #210522

Sziasztok!
Szeptember elején mi is a Rodon Garden apartmanban szálltunk meg. Kellemes kis apartman, csendes és barátságos környezetben!
A Grand az apartmanház felét bérli, de a többi is mind foglalt volt akkor.

# 2674
Albert
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210522 Üzenet linkje2013-10-03 17:26:17  Válasz a #210509. hsz-ra Előzmény #210509

Szia Borus !

Köszi a tippet, megnéztem a booking.com-on de az általam írt időpontra már nincs szabad szobájuk.
Gondolom a Grand tours utazási iroda foglalja a szobákat.
Amúgy tényleg szép és kulturált apartmanház, ritka az ilyen igényes berendezésű szállás.

# 2675
Albert
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210521 Üzenet linkje2013-10-03 17:26:00  Válasz a #210509. hsz-ra Előzmény #210509

Szia Borus !

Köszi a tippet, megnéztem a booking.com-on de az általam írt időpontra már nincs szabad szobájuk.
Gondolom a Grand tours utazási iroda foglalja a szobákat.
Amúgy tényleg szép és kulturált apartmanház, ritka az ilyen igényes berendezésű szállás.

# 2676
Borus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210509 Üzenet linkje2013-10-02 20:26:08 

Albert írta:
Sziasztok

Szeretnék információt kérni a Vamvini hotelről, másnéven Babinis apartmanról. Minden érdekel tisztaság, felszereltség, elhelyezkedés,tulajdonosok vagy személyzet kedvesség, segítőkészség.
Esetleges jobb szobák amit lehet kérni ( 3 fő ) Vagy egyénileg foglalható más szállások amit tiszta szívből tudtok ajánlani és ha igen akkor pár szóval, hogy miért.
Előre is köszönöm.

Szia!
Mi a Rodon Gardenben voltunk. A tulajtól is tudsz foglalni a neten. Modern, tiszta apartmanház, bár egy-egy apartman nem nagy. A főúton kell átmenni és kb 300 méter után ott a tenger. Az ófalu és Sarti beach között van, az ófalu kb 8-10 perc séta. Nyugodt helyen van, csak a kakas kukorékolása ébreszt.

# 2677
Albert
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210449 Üzenet linkje2013-09-29 21:43:44 

Sziasztok

Előre is köszönöm.

# 2678
Katana750
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210429 Üzenet linkje2013-09-29 17:25:57  Válasz a #210362. hsz-ra Előzmény #210362

Tegnap értem haza Sartiból. Szintén a Beach apartmanházból, 5ös szoba. 30ft/hét viszonylatban nem lehet hotelszobát várni szerintem sem. Ezek a szállások nem főzőcskézésre meg készételtárolásra valók hanem alvásra egy fürdőzős, kirándulós, stb. nap után. A lehető legkevesebbet tartózkodtunk bezárkózva és nagyon jól éreztük magunkat ismét. Természetesen rossz idő esetén biztos más lenne a véleményem,de szerencsére kiváló volt az időjárás.
# 2679
Pkata2
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210362 Üzenet linkje2013-09-26 12:15:12 

Sziasztok!

A SARTI BEACH APARTMANHÁZ-at akarom megvédeni az általánosítástól, igaz én az emeletes épület II. emeletén laktam, 4fős apartmanban.
Tiszta, 2 TÁGAS külön bejáratú szoba, konyha, előszoba, nagy fürdőszoba, 1 medencére néző terasz, 1 tengerre néző hatalmas erkély volt. A konyha felszereltsége hiányos volt, de minket ez sem zavart, mert soha nem főztem semmit a kávén kívül. Tehát a szállással nem volt gondunk. Voltam már Sarti Ófalujában stúdióban ,de az apró lyuk volt ehhez képest.
Ibusz szervezésében utaztunk és a busszal sem volt gondunk (csak a hosszú utazás és a határokon történő várakozás volt idegölő). Visszafelé az emeletes buszon a 4-es ülőhelyet kaptuk, protekció nélkül is. Tehát érdemes egyszerre 4főre foglalni.

Üdv: P.Kata

# 2680
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210353 Üzenet linkje2013-09-25 20:29:56 

Sarti nagyon jó hely, semmi rosszat nem tudnék mondani a 3 évvel ezelotti nyaralasunkról. Imádtam az obloket és jók voltak a kirandulasok is.
# 2681
Kabuci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210352 Üzenet linkje2013-09-25 19:11:19 

Sziasztok!
Mi 21.-én érkeztünk meg Sartiból,ahol először jártunk,nagyon tetszett,isteni időt fogtunk ki!
Amiért írok, a következő: aki a SARTI BEACH APARTMANHÁZBA akar menni, kétszer is gondolja meg jól !!! A hosszú autós út után fáradtan megtaláltuk a házat, nagy nehezen meg is "magyaráztuk", hogy mit foglaltunk (2 bungaló 2 hétre). Mellesleg recepció az nem volt, a medence melletti emberke görögül beszélt, az általa hívott hölgy szerbül, szóval se a német, se az angol nyelvtudásunkat nem tudtuk villogtatni. Nos első ránézésre is egy gondozatlan lelakott komlexum az egész.Mindez nem is annyira zavart volna bennünket,csak miután megláttuk leendő "otthonunkat",akkor esett le az állunk. Ilyen szedett-vedett berendezést még ebben az országban sehol sem láttunk. Ezen simán túltettük magunkat,hanem amikor kiderült, hogy a mélyhűtőnek nincs ajtaja (vastag jég borította amúgy is),mi meg vittük a lehűtött készételeket, hát.....A kis teraszunkon a 3 szék közül csak az egyiknek volt ülőkéje, a bungaló nem volt kitakarítva, csak ágyneműt cseréltek,a függönyök vastagon porosak és lyukasak, a tus-tálca őrzi a sok-sok év rárakódott piszkát,amit mi sem tudtunk még a hypóval sem eltávolítani.A rezsó két lapja közül csak az egyik működött. Az apróságokról már nem is mesélek,mert sokáig tartana...szóltunk a D.Zeusz ottani képviselőjének,válasza: "csak nem képzeljük, hogy így a szezon végén egy új hűtőt vesznek"??!!! Megbeszéltük, hogy miután mást nem tudunk csinálni, túltesszük magunkat a dolgon és megpróbáljuk jól érezni magunkat mindezek ellenére. Igen ám, de a szomszéd apartmanházban (ugyanaz a tulaj) német fiatalokat "nyaraltatnak", hetente kétszer-háromszor vagy a bárban,vagy a beach-en rendeznek nekik discót. Ez, ha szerencsénk volt, akkor éjfél után kicsit elcsendesedett,ha nem,akkor
eltartott hajnalig. A mi részünkön csupa családos, kisgyerekes család volt, isteni nyugalom lett volna kora estétől, ha az ordító zene nem szólt volna. Mindezek ellenére azért nem tagadom, hogy nagyon sok szépet láttunk,gyönyörű a tenger, a sok öblöcske. Jó a kalóztúra, az Athosz is. A lényeg, hogy Sarti tényleg mindannyiunknak nagyon tetszett, ajánlom másoknak is jó szívvel, nem fog csalódni !
Üdv!! Kabuci

# 2682
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210279 Üzenet linkje2013-09-21 13:25:52  Válasz a #210167. hsz-ra Előzmény #210167

Amikor anno Toloba mentem Ibusz szervezéssel,akkor is lerobbant a busz illetve 36 órás utazás után értünk Toloba!Athénban szálltunk át több buszra és így vittek át Toloba.Felemelő utazás volt...

Sartiba átmentünk most,de nem tetszett.Pici,semmi nincs(leszámítva a szuveníros boltokat) és tele van magyarral!
Marmaras után csalódás volt nagyon.Még az éjszakai élet jó is lett volna,ha nem jött volna vihar....

# 2683
Orsibabe
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210262 Üzenet linkje2013-09-20 10:52:25  Válasz a #210255. hsz-ra Előzmény #210255

Vadevezős, szerintem az történt, hogy nagyon korszerűtlen, nem rendszeresen karbantartott, rossz műszaki állapotú buszokkal utaztatnak.

Hiába nagyon jók az Ibuszos szállások Sartin, mi többet sehova nem utazunk velük!

# 2684
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210256 Üzenet linkje2013-09-20 05:23:31  Válasz a #209994. hsz-ra Előzmény #209994

Töltsük fel mazsola borral!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif
# 2685
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210255 Üzenet linkje2013-09-20 05:17:28  Válasz a #210167. hsz-ra Előzmény #210167

Nem tudom mi történt az Ibusz buszaival,én júliusban voltam Sartin,Ibuszuszos buszhoz Athénból kellett szerelőt hívni,én keveset tudok görögül de nem mondott a szerelő túl sok szépet a buszról.Napokig a fő utcán állt a busz,kerülgetni kellett,visszafelé az utasaikra várni kellett.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 178 179 180 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu