..sziasztok,megint egy kérdés.. láttam youtube-n videókat.. hogy siklóernyőzni is lehet.. valaki kipróbálta már..és ha igen árat tudtok,mert ez valami oltári király dolog lenne..kiakarom próbálni... ahhhh
https://www.youtube.com/watch?v=zeTxM9iStGk
..ja és valami vizesést is láttam youtube-n..azt tudja valaki hogy pontosan merre található?
#2169582014-05-29 10:39:52 Válasz a #216942. hsz-ra
Szia,
Az időjósoknak nem lehet hinni sajnos.
Mi tavaly júni közepén mentünk Lefkadára. Nagyon ijesztő volt az időjárás. Thesszaloniki után a kanyargós, hegyes, ezer alagutas részen durván be volt borulva, sok helyen esett az eső, volt ahol 13 fok volt. Mikor kiértünk a hegyek közül, még mindig full borult volt az ég. Majd amint átértünk a szigetre ragyogó tiszta ég fogadott minket, így üdvözölt minket Lefkada újra.
Bő egy hét alatt nem volt ború, eső, gyönyörű időnk volt. Egy-két szeles nap volt csak.
#2169512014-05-29 09:09:44 Válasz a #216930. hsz-ra
...megtaláltam a hozzászólásodat!
motorbérlés 7 napra 40 euro ..jól értem?
Ez valami szuper
Filio apartmanban voltatok tavaly?..ez is szuper mert mi is odamegyünk idén... mához 2 hónapra.. ha bármi plusz infód van róla akkor szivesen fogadom akár privátban is... vagy a mail cimem is megadhatom...
Strand a közelben milyen,hova érdemes elsétálni a környéken?... mondjuk nemfogunk egy helyen leragadni az tuti..de mindent tudni akarok!
köszi
Köszi Kónyu, tudom Kefalónián vagy, de gondoltam akkora időjárás különbség nem lehet a két hely között elég közel vannak. Ezek az igazi hírek ez biztos infó)))). Nem úgy mint a sok időjárás jelentés oldal, de azért követem minden nap))))