Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy Sartin tudok - e használni bankautómatát,illetve kártyás fizetés vendéglátó helyeken?
Esetleg boltokban.
Válaszotokat előre is köszönöm
Augusztus 10 indulás
Érdeklődnék, mi október első hetében megyünk Szártiba, akkorra kaptunk szabadságot párommal, és kicsit félek az időjárástól.
Voltatok már októberben Szártiban?
Mire számíthatunk?
Köszi előre is a segítséget
Motorcsónak kölcsönző a Livari beach és a Vourvourou öböl találkozásánál (szarvszerű homokpad) van . Az egyben hajótároló és javító műhely is, az ottlevő hajók miatt már távolról látható.
#2455242017-07-15 10:52:39 Válasz a #245522. hozzászólásra
Köszi!
Vourvouru eddig kimaradt, most nem fog. A google-mapsen találtam a kölcsönzőket. Zakynthoson már motorcsónakoztunk. Nagyon jó volt. Szerintem ezen a parton is érdemes kipróbálni. Majd meglátjuk.
Lenne még egy kérdésem. A napágyak, napernyőket általában bérelni kell, vagy fogyasztás ellenében használhatóak? Nekünk a Lagomandra beach lesz közel.
#2455222017-07-15 10:01:46 Válasz a #245521. hozzászólásra
Vourvouru nagyon csodás hely, végig kell menni az üdülő helyen,kb. 2 km-t és ott balra a tenger felé fordulva, van egy fenyves itt lehet az árnyékban parkolni és csodálatos az öböl, félkörben a homokkövek, lassan mélyül a víz, homokos a tengerfenék, tiszta a víz...
Sajnos nem tudom hol lehet motorcsónakot bérelni, de biztosan fog segíteni az a fórumtársunk aki bérelt már.
#2455212017-07-15 09:28:13 Válasz a #245517. hozzászólásra
Igyekszünk az első pár napban átmenni foglalni. Már jegyzeteltem melyik partokat szeretnénk megnézni. Egyszer már jártunk a Sithonián, de akkor sem fért bele minden. Pl. a kalóz hajó sem. Apropó. Motorcsónak bérlésről tudsz-e valamit. Mármint vannak- e tapasztalatok. Vourvouru-n néztem ki. Ott van bőven látnivaló.
#2455172017-07-14 22:26:48 Válasz a #245512. hozzászólásra
Biztosan, mi már az első nap foglaltunk helyet és azt hiszem 4-ok vagy 5-ik napon hajókáztunk.
Sok szép élményt kívánok, ha esetleg lehet javasolnom, utazzátok körbe a Sithon félszigetet, szebbnél szebb öblöket lehet felfedezni.
Üdv. Csarlsz
Aki volt mostanában kalózhajós túrán azoktól kérdezném mennyivel előtte fizettétek be, mennyire volt tele? Nem szeretnénk előre foglalni, mert a kedd és a csütörtök foglalható csak neten, nekünk meg az nem a legjobb. E-mailban megkérdeztem tőlük, de nem válaszoltak. Az isnehezíti a helyzetünket, hogy nem Sartin hanem Neos Marmaras mellett lesz a szállásunk. De már régóta ki szerettük volna őket próbálni.
A válaszokat előre is köszönöm!
A link: https://sarti.travel/hu/hajo/kalozhajo/kalozhajo-ajanlo
Kétszer is voltunk már velük, a helyszínen fizettünk. Mivel valóban csak 23-25 fővel hajóznak ki, lehet, hogy 2-3-4 nappal későbbre tudnak helyet biztosítani. Amikor fizettek megtudjátok beszélni nektek melyik nap lenne jó. Még bekavarhat, egy viharos erős szél mert akkor nem indulnak, indulhatnak a hajóval.
Aki volt mostanában kalózhajós túrán azoktól kérdezném mennyivel előtte fizettétek be, mennyire volt tele? Nem szeretnénk előre foglalni, mert a kedd és a csütörtök foglalható csak neten, nekünk meg az nem a legjobb. E-mailban megkérdeztem tőlük, de nem válaszoltak. Az isnehezíti a helyzetünket, hogy nem Sartin hanem Neos Marmaras mellett lesz a szállásunk. De már régóta ki szerettük volna őket próbálni.
A válaszokat előre is köszönöm!
A link: http://sarti.travel/hu/hajo/kalozhajo/kalozhajo-ajanlo
Aug. 6-án indulunk Kecskemétről két 5 évessel. Már nagyon be vagyok (vagyunk) zsongva, 6 léve voltam utoljára Görögo-ban, 7 éve Sartin. Ugyanoda megyünk szállásra, ahol anno.
Szalonikiben megszállunk, tudom onnan nincs messze, de még ott sose jártunk.
Visszafelé még nem tudom, hogy lesz az út. Férjem vezet csak (én nem szeretek, max néha otthon meg a munkahely között szoktam..).
Sajnálom már, hogy a hellasz nem pörög úgy, mint anno, gondolom a fb miatt.
Mi is Nyíregyházáról indulunk, délután, kis gyerkőccel, de nem szállunk meg. Hárman is vezető képesek vagyunk, ha egyikőnk fárad akkor csere A kisfiunk meg szerintem szunyálni fog jórészt De szeret autókázni, nem hiszem hogy gond lesz