Ha jól láttam Sidariban van egy shell kút, talán ott is kpben kell fizetni? lehet hogy még kell eurót vennem...hm-hm
Komolyan mondom nem értelek. Miért akarsz ennyire kártyával fizetni?(itthon én is azt használom,de ilyen helyen nem és nem is szeretik..)
Vinni kell annyi kp-t amennyire szükséged lesz és vészmegoldásnak a kártyát.
lassan indulunk mi is! Bp-i transzfer elintezve...mar csak utolso dolgokat kell becsomagolni es szerdan hajnalban ndulunk!
ha visszajottunk irok egy kis beszamolot...mi gyerkocokkel utazunk, uh max azoknak lesz erdekes!
#2400922016-06-27 07:58:09 Válasz a #239969. hozzászólásra
Kedves Dtina !
Hááát nagyon bízom benne ,hogy nem jön közbe semmi és lejutunk Korfura.
Tulajdonképpen a jó idő , a tenger és sok más mellett ez az ami engem is ide vonz.
Mindig van valaki , akitől kapok egy kis pluszt. Hol az étteremben egy ingyen fagyit, máshol egy ingyen pia kóstolót, vagy egy ki szupermarketben tömködik a szatyromba az kis ajándékot.Másnap pedig messziről integetnek,ha meglátnak.
Mi ahogy mondtam már zömmel kettecsként utazunk. Azért én utána néztem a dolgoknak.
Az üzemanyag és egyéb utazási költségek ,akkor a legideálisabbak , ha tele a jármű.Egyébként luxus.
Biztos lehet olcsó szobákat kapni, de szerintem az irodáé se drága , mivel kiveszi egész szezonra és nem egyet. A buszjegy árakkal drágítják az utazást.
Végül remélem,hogy most egy olyan helyet fogunk ki , ahová jövőre is szívesen visszamennék. Ez a mondat kicsit érdekes . (még mielőtt mindenki rám ugorna )Évek óta járjuk az országot. Valahogy mindig volt valami negatívum , ami miatt azt mondtuk , szép volt, jó volt , de jövőre nézünk másik helyet. Biztosan mondhatom , hogy nem nekünk van kificamodott , nyegle ízlésünk.Hol a helyi idegenvezető nem volt szimpi, hol a maga a város volt valahogy túl egyszerű és még a tenger partja se jött be. stb.Leges legelőször Parálián kezdtük mindjárt 3x egymás után. Azóta csak Neo Poriban voltunk még egyszer . ( ez kb majdnem ugyan az a tengerpart) Továbbra is keressük azt a helyet,ahol megint nem kell gondolkodni , csak csomagolni és menni.
üdv.
Szia Pocak! Szerintem a kompnál nem lehet fizetni bankkártyával, vagyis mi nem láttunk terminált, a kastélyban viszont elfogadták a kártyát. Mi ahol lehetett, bankkártyával fizettünk. A kompnál kifogtunk egy idősebb korosztályú férfit, nem akart az istenért sem érteni angolul, se németül, csak görögül mondta a magáét, "kézzel-lábbal" értekeztünk vele. Persze mi őt fogtuk ki, nem törvényszerű, hogy így legyen másnál is.
A benzinkutaknál és a nagyobb üzletekben azért biztosan, ugye?
Bankkártyával jobb lenne mint a pénzt hurcolászni. Hát legalább tudom mire számítsunk,köszi a választ.
Jó pár kúton sem tudsz, de Lidl Diellas és társaiban igen....
A benzinkutaknál és a nagyobb üzletekben azért biztosan, ugye?
Bankkártyával jobb lenne mint a pénzt hurcolászni. Hát legalább tudom mire számítsunk,köszi a választ.
Sziasztok! Tudja valaki hogy Korfu szigeten a kompokra a menetjegyet lehet bankkártyával fizetni? A Sissy ka stélyban lehet e a belépőt bankkártyá val fizetni? Mi szerdá n indulunk Sidariba a Szofia apartmanházban lesz a szállásunk(Aeolus)ismeri e valaki a szállást?
Korfun nagyon kevés helyen tudsz kártyával fizetni.. kp kell nekik Szerintem a kikötőben sem tudsz kártyával fizetni és a Síssy kastélyban sem... De ebben azért nem vagyok 100% biztos.....
Sziasztok! Tudja valaki hogy Korfu szigeten a kompokra a menetjegyet lehet bankkártyával fizetni? A Sissy ka stélyban lehet e a belépőt bankkártyá val fizetni? Mi szerdá n indulunk Sidariba a Szofia apartmanházban lesz a szállásunk(Aeolus)ismeri e valaki a szállást?