Megnéztük a képeket és nagyon tetszettek. Igaz, úgy tűnik, hogy az Athéné apartman környékén nem éppen homokos a strand. De mivel láttunk homokos partos képeket is, abban bízunk, hogy talán nem kell nagyon sokat gyalogolni, a finom homokig.
Még egyszer köszi a képeket, üdv:Adri
Ui.:Esetleg nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a Grand tours jövő évi, azaz a 2009-es katalógusa?
Szia!
Az interneten biztos azonnal rajta lesz a katalógusuk.Tavaly azthiszem már decemberben meg volt,egyébként szerintem január közepétől a kiállitásg folyamatosan.Bocs de azthiszem ez már off!!!!!!
Szia!
Köszönöm szépen a gyors válaszod! Igazából, csak azért kérdeztem, mert évről-évre egyre korábban vagyunk kénytelenek lefoglalni az utazást. Hiszen, ha netán tavaszig várnánk, már biztos nem lenne ott szabad hely, ahová esetleg mi szeretnénk menni.
Szóval még egyszer köszi a választ!
Üdv:Adri
Kedves Mindenki!
Férjemmel a héten lefoglaltuk a szállásunkat a marmarasi Alexandra apartmanba. Bár még több, mint fél év van az indulásig,-még leírni is szörnyű-, szívesen venném az észrevételeiteket, tanácsaitokat az apartmannal és a településsel kapcsolatban. Előre is köszi, üdv mindenkinek ezen a ködös téli napon
Szia Adrikanemeth! Csak Jót tudok neked mondani az apartmannal kapcsolatban. Tavaly mi is ott laktunk a 3-dik emeleten tengerrenéző szobánk volt. Nagyon klassz volt az ágyból felülve a konyharészből egyből a tengert láttuk. Marmarasz a szivemcsücske ott voltam előszőr Görögországba 15 évvel ezelött tavaly úgy döntöttünk vissza látogatunk és ismét nagyon nagyon jó volt. Pedig közben voltunk egy pár helyen/ Neoi pori, Evia, Korfu, Toroni, Parga/ ezek is nagyon szépek De Marmaras az a hely ahová még biztos vissza megyünk. Gondolom a Grand Toursal mentek? Velük is megvoltunk elégedve az utazás is nagyon klasszul ment. Az idegenvezető nagyon felkészült és segítőkész. Igazából nem nagyon szoktuk igénybevenni de Katáról csak jót tudok mondani!Röviden ennyi. Ha van kérdésed segítek amiben tudok. Szia Erika
Szia Erika!
Hát képzeld, mi is eljutottunk tavaly nyáron Neos Marmarasra. Úgy volt, hogy Stavrosra megyünk, azután módosítottuk Sartira és így tudtunk eljutni oda is. Én mikor odaérkeztünk, csak megálltam és néztem, mert egész más hangulata volt mint Sartinak. Engem nagyon lenyűgözött a látvány. Már bántam, hogy nem oda mentünk nyaralni.
Szia Frézia! Örülök hogy neked is tetszett Marmaras. Ez a hely az ahol miden megvan a nyaralásunkhoz. Nagyon tiszta a tenger ez nekünk lényeges mert a párom imád búvárkodni /csak pipával/ és mi magunk fojuk a vacsoránkat szigonnyal. Tavaly annyi polipot és halat sikerült fogni még a szomszédokat is meghívtuk vacsorázni. Ami még nagyon klassz volt elmentük a szállodákhoz egy napot ott töltöttünk simán belehetett menni a medencékhez senki nem szolt hát ez az amit nálunk nem lehetne megcsinálni. Tényleg nagyon igényessen megvan csinálva aki oda utazik megér egy napot ott tölteni. Idén hová készültök? Mi most Karpathosra készülünk kombinált úttal oda busz komp haza repülő. Szia Erika
Valami ilyen hangulatú helyre mennék szívesen, és akkor még arról nem is írtam, hogy Sartin borzalmasan rossz idő volt, és amikor megérkeztünk Marmarasra, akkor hétágra sütött a nap és csak néztük, hogy az emberek barnán sétálgatnak. Valószínű sokkal jobb idő lehetett ott.
Nem tudom még, hogy hová megyünk. Karpathos biztos nagyon klassz lehet. De átmegyek abba a fórumba, egy kicsit írnál nekem arról, hogy pontosan hová mentek. Köszi.
Kedves Ercsike!Köszi a gyors választ!Igen, a Grand toursszal megyünk, reméljük olyan korrektek lesznek velünk, mint előzőleg 5-ször az Apollon travel! Mivel a férjemmel ketten megyünk és a 2. emelet felett csak 3 ágyas tengerre néző szobát lehet foglalni, így a 2. emeleti egyik tengerre néző kétágyast foglaltuk le. Tényleg nagyon messze van az apartmantól a homokos strand?Illetve tényleg egy nagy kaptatón lehet felmenni az apartmanba? Nagyon megköszönném, ha tudnál nekem írni a marmarasi árakról. Előre is köszi, szia: Adri
Szia Adri! A homokos strand kb 15-20 perces séta kényelmessen a szállodák felé vagy a másik irányba az közelebb van az 10perc. Még a másodikról is jó a kilátás. Mi álltalába még a szállodákon túl mentünk igaz az egy kicsit húzós séta de megérte ott van egy kis öböl ahol csak mi voltunk az tényleg gyönyörű. Volt pihenős napunk akkor a közeli kis öblökben fürödtünk. Árak egy készemélyes vacsi kb 20e , amúgy olyasmi mint ithon. Rögtön a szállás mellett van egy kis bolt minden reggel van friss péksütemény nagyon finomak. Álltalába ott vásároltunk.