Mi pár éve a GT-szal voltunk a Politis apartmanban.Nagyon szépen felújított,remek helyen lévő szállás,ha újra Marmarast választanánk úti célul,biztosan ismét itt szállnánk meg A 3.emeleten középen volt a szobánk,pazar kilátással a kikötőre.Rendszeresen takarítottak,cserélték a törölközőket,mindennel meg voltunk elégedve. Ha van kérdésed szívesen válaszolok.
Üdv:
Napfény
Szia Monimona! Köszönöm. Egy kérdésem had legyen. Ti mentetek valamerre? Merre lehet menni, ami azért nincs olyan messze? vagy autó/robogó bérlés van esetleg? Görögország ezen a részén még nem voltam/unk. de itt az ideje köszönöm szia
#2010542013-04-14 16:36:36 Válasz a #201050. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly Marmarason voltunk,igaz az Athénébe.Szép város ,kedves Görög emberekkel.Ami számunkra "hátrány " volt,hogy igencsak dimbes- dombos.
Tájékozódási problémánk is akadt De alapjába véve jól éreztük magunkat,,jaa és a Granddal busszal utaztunk!
Sziasztok! Esetleg van valaki aki a GT-al volt már Marmarason és a Politis Apartmanban szállt meg? Illetve ha valakinek van friss vagy régebbi információja Marmarosról szívesen venném köszönöm előre is, sziaszok
Szállás lefoglalva Költségcsökkentés érdekében keresnénk 2 főt, akik szeretnének Görögországba eljutni.
Mi Toroniba megyünk, de útközben odafelé bárhol kiteszünk titeket, vagy Sartira is elviszünk.
Szállásunk június 29-július 5-ig van.
Így június 28-án indulnánk (Keleti országrész, de Pestig elmegyünk), ekkor vennénk fel titeket. Visszafelé július 6-án szombaton indulunk, ekkor szintén felkapunk titeket, és irány haza.
Nagy csomagterű, légkondis autó. Iráőnyár: kb. 20 e / fő
Olvasgatok,igen:-)
A srácok majd a Ferrarikat lesik az utakon,mi meg koktélozunk a medence szélén
Barátom búvárkodik,így az is meglesz neki,ahogy olvastam....HIvatásos fotósunknak meg lesz mit fényképeznie,így ő is jól jár!
Én majd jacht-on pózolok:-)
#2007342013-04-05 18:15:15 Válasz a #200728. hsz-ra
Szia!
Igen,nincs messze gyalog Marmarastól,nyugodtan át lehet sétálni,mert senki nem fogja megkérdezni,hogy ott nyaraltok-e a szállodában vagy sem Több medencét kipróbáltunk mi is,bár mi elsősorban a tenger szerelmesei vagyunk. Korábban már többször is írtunk róla,picit kell csak visszaolvasnod.
Jó készülődést,szép nyaralást!
Üdvözlettel:
Napfény
Azt olvasom egy katalógusban,hogy van egy luxusüdülőkomplexum,2000 szobával.Láttam videot erről és láttam baszott szép medencéket.Mit tudtok erről,ide belehet menni vagy csak azoknak van,akik eleve itt szállnak meg?