Szia Robi!
A piacon,csak úgy mint itthon minden van.Hal,zöldség- gyümölcs,virágok,növények,OLIVA/OLAJ/,ebbõl igen sok féle. Ruhanemû,100 ft-os jellegû cuccok. De találtunk régiségkereskedõt és használt cuccokat is.
Én ,,itthon" éreztem magam a kinti piacon.Csak Görögül megy a tere-fere
Katus
Nemsokára megyünk Görögországba, pontosabban Nei Poriba és szeretnénk megkérdezni hogy hol találunk nudista strandokat a közelben. Azt tudjuk hogy Nei Poriban is van, de mi szétnéznénk a többi helyen, csak nemigazán ismerjük a környéket. Most megyünk május 6-án, ha tudtok infót adni akkor várjuk mihamarabb. Elõre is köszönjük. BiusAti
Kicsit lemaradva (kicsi lányom nem engedett a géphez) de én is mindenkinek kellemes nyaralást kívánok....
El sem hiszem, hogy valakinek(kiknek) már eljött az ideje...
Mindenkinek aki még nem volt,nagyon szép és kellemes idõt,idõtöltést kívánok.
Nei Pori nagyon klassz hely,meglátjátok itt minden együtt van egy igazi, szenzációs Görög -nyaraláshoz.Akinek még több hét van hátra,csak vígasztalni tudom,mert pillanatok alatt elrepül az idõ,és mint a villám tûnik tova az a röpke ,,egy-két hét",amit ott elidõzünk és várhatunk egy újabb évet a következõ nyaralásig.
Katus
Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik a lányom nem "leégõs fajta". És imád homokozni... mondtam is a barátainknak (akikkel megyünk) hogy nem lesz sok dolgunk vele, reggel kiteszem a partra, és este értemegyünk
Viccet félretéve, szoktatom a gyalogláshoz, az is elég jól megyeget, már csak indulni kéne.
Nagyon várom a beszámolókat akik elõttünk jönnek haza. A fakultatív program árakról, meg az útról.... Egy kicsit azért tartok tõle, hogy fogjuk bírni...
Ja azt majd elfelejtettem...akinek van gyereke meg tudná mondani, hogy mennyire jó a karúszó? Domcsikám másfél éves múlt és nem szereti azt a beülõs úszógumit, viszont most láttam karúszót 0-2 éves korig. Sima úszógumit még nem láttam ilyen kicsibe, de godolom, ha a beülõset sem szereti akkor a simát sem szeretné.