Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 2761
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146500 Üzenet linkje2010-07-29 12:27:01 

Mi idén szintén az Aeolus irodával utaztunk Sartira. Tapasztalataink:
A busz ugyan késett másfél órát , de tartottuk az irodával a kapcsolatot és 4 órára be is futtott a szlovák busz. Mivel váltottunk mi is helyjegyet igy nem volt probléma. A sofőrök segítőkészen mindenkit a helyére ültettek. Csak egyedül voltunk magyarok , de az egyik film magyar felíratos volt. A megállások tényleg csak a technikai szünetre korlátozódtak, de igy odafelé 2o óra visszafelé 17 óra alatt értünk. A Sokrates házban volt a szállásunk . Tiszta volt, csótánymentes és még szúnyogok sem voltak. Sarok erkélyünk is volt. A Sithon Travelesekkel mentünk fakultatívra. Martin és a sithonos fiuk-lányok tudtak magyarul igy nem volt probléma. Összességében jól telt a nyaralás és az irodával is meg voltunk elégedve.

# 2762
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146441 Üzenet linkje2010-07-29 00:14:40 

Sziasztok!

A Rodosz topikban az 1310-es hozzászólásban nagy vonalakban leírtam.

# 2763
Mm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146289 Üzenet linkje2010-07-28 07:59:25 

Sziasztok!

Idén mi is az aelussal utaztunk autóbusszal zakynthosra és szerencsére semmi komolyabb problémánk nem volt mi fix helyjegyet vettünk és oda is ültettek minket oda vissza. Mindig volt ülésrend senki nem akart máshova ülni.Oda fele az egyik sofőr egy pár szót beszélt magyarul.Vissza már annyira nem voltak kedvesek a sofőrök de ők a szlovákokkal se kivételeztek egy utas fordította mit mondanak. 2 Filmet raktak be egyiket magyar felirattal szlovákul a másikat pedig fordítva.
Kint a szigeten volt szlovák és magyar idegenvezető Tamás ő várt már minket a kikötőbe és egész végig segített ha szükség volt rá.
Volt magyar nyelven fakultatív. Tehát mi nem éreztük,hogy szlovákokkal lettünk volna.
Sajnálom akik nagyon csalódtak bennük.

# 2764
Tixy83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146195 Üzenet linkje2010-07-27 17:57:24  Válasz a #146100. hsz-ra Előzmény #146100

Nem vágyom non-stop kézenfogásra, csak szimplán bunkóságnak tartom ahogy a magyar utasokat kezelik. Természetesen észreveszem, ha indul a busz, szóval végül is nem kell tudni mennyi pihenő van, és lehet pisilni a bokorban is, akkor tuti időben visszaérek. Azt is túlélem, ha nem tesznek be magyarul beszélő filmet, de ez megintcsak bunkóság, tekintve h magyarok is vannak a buszon.

Ami a szállást illeti, idén csak a szerencsének volt köszönhető h nem voltak patkányok a szobánkban. Pargán voltunk a Zacharias apartmanban. A mellettünk levő szobában patkány volt, mindent összeszart még az ágyat is, és az ott lakó utasok nem kaptak ám új szobát. Én inkább a földön aludtam volna, mint egy olyan ágyban, amit épp összeszart egy patkány. És nem igaz h egész Pargán nem volt egy üres szoba, egyszerűen nem akartak pluszban ezért fizetni. Nekem ez tuti elrontotta volna az egész nyaralásom.

# 2765
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146171 Üzenet linkje2010-07-27 14:48:47  Válasz a #146169. hsz-ra Előzmény #146169

Mesélj, hogy okuljunk belőle icon_exclaim.gif
# 2766
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146169 Üzenet linkje2010-07-27 14:41:24 

Sziasztok!

Egyre kevesebb 10-12 napos útjuk van.
Az idén Rodoszra 7 vagy 14 napos utakat szerveztek. Igaz, mi eleve 14 napra szerettünk volna menni.
Én az idén másodszor utaztam velük.
Az első utunk velük 2007-ben Nyugat Krétára volt, semmi gond nem volt.
Az idén Rodoszra , ezzel nagyon nagy gondok voltak.

# 2767
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146163 Üzenet linkje2010-07-27 14:23:59 

Sziasztok!

Az Aeolus irodával utaztunk már kétszer nekünk szerencsénk volt mert nem volt semmi problémánk. Idén Zakynthosra utaztunk velük busszal rendessek voltak a söfőrök igaz csak az eggyik beszélt magyrul filmvetítésnél egy magyar egy szlovák film volt. Helyjegyünk volt ott is ültünk ahová foglaltunk. A szállás tökéletes volt. Tényleg nem tudok rosszat mondani. Árban pedig eggyik legjobb iroda. Sajnálom ha valakinek negatív tapasztalata volt velük.

Sziasztok Erika

# 2768
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146161 Üzenet linkje2010-07-27 14:08:18 

Mi busszal voltunk velük kétszer(last minut) de tudtuk mire számíthatunk, mindkét alkalommal volt szlovákiai magyar aki fordított ha nem értettünk valamit. A szlovák szinkronos filmeken meg hangosan röhögtünk pl. amikor Alvarezt Alvarezová-nak fordították.
# 2769
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146158 Üzenet linkje2010-07-27 13:56:08 

Knut írta:
Jox!Arra azért kíváncsi lennék hogy milyen problémám lehet belőle???

Szerintem fogd vissza a kíváncsiságod ezügyben.
Nem akarok ötleteket adni az irodáknak.
Volt már példa rá nem is olyan rég, hogy a beírót megkeresték a hatóságtól az ide írt hozzászólása miatt...

Hangsúlyozom mégegyszer, gondold át mit írsz, mert problémád lehet belőle!

Le lehet írni a negatív tapasztalatokat normál hangnemben is.

# 2770
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146149 Üzenet linkje2010-07-27 13:37:24  Válasz a #146104. hsz-ra Előzmény #146104

Szia melus16!

Nagyon igazad van! Én háromszor utaztam már az Aeolusszal (mindíg repülővel, gond nélkül) és főleg a 12 napos turnusok miatt. Az sem mellékes, hogy olyan helyekre is vannak útjaik ahová más magyar iroda nem szervez utakat. A szállásaikkal sem volt problémám sőt, kimondottan jók voltak!
Buszos útjaikra már a kezdetek óta sok a panasz, így eszembe sem jutott azzal utazni.
Szerintem is amennyiben lenne több konkurenciája a magyar irodák között, akkor senki nem választaná Őket.

# 2771
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146104 Üzenet linkje2010-07-27 11:36:21 

Szerintem azért utaznak sokan velük amiért én is tettem, a 10-11 éjszakás utak miatt. Azt nem értem hogy magyar irodák egy-két kivételtől eltekintve miért nem csinálnak hasonló turnusokat. Ilyen távolságoknál a 7 éjszaka kevés. Éppen belejönnél a nyaralásba és már jöhetsz is haza. Ha többen kínálnának hasonló utakat biztos hogy bajban lennének mert nem telnének meg a járataik. De addig...
# 2772
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146100 Üzenet linkje2010-07-27 11:19:56  Válasz a #146092. hsz-ra Előzmény #146092

Az Aeolussal én többször utaztam, és buszozni már én sem akarok velük - de magyarokkal sem icon_exclaim.gif Sőt, alapvetően én úgy látom, hogy annyira felhígultak a társasutazások, hogy semmilyen nációjú emberekkel nem szándékozom összezárva lenni huszon-órákon keresztül.
Az Aeolushoz még annyit, hogy ár-érték arányban szerintem a legjobbak a piacon, és nagyon patent kis úticéljaik vannak (ráadásul nekünk velük voltak a legkorrektebb szállásaink is) - de az ne akarjon velük utazni, aki magyar szóra, magyar idegenvezetőre, nonstop kézfogásra vágyik.
Sokáig úgy gondoltam, el bírom viselni a nem magyar filmeket, a húzós utakat - aztán megöregedtem (vagy inkább az számított, hogy kipróbáltam a repülőt? icon_lol.gif ).
A mai világban meg rengeteg infot össze lehet szedni a netről foglalás előtt - én pl. bizonyos (egyébként szinte mindig dicsért) irodával azért nem utaztam soha, mert nem tetszett, hogy a gyűjtőjárataikkal kavarásznak, itt átszállás, ott átszállás... mehettem volna velük, aztán nyöszöröghettem volna. Nem tettem. Amit előre tudunk, azt el lehet kerülni! És az Aeolusról is volt már itt (is) szó bőven...

# 2773
Knut
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146098 Üzenet linkje2010-07-27 11:14:54 

Jox!Arra azért kíváncsi lennék hogy milyen problémám lehet belőle???
# 2774
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146092 Üzenet linkje2010-07-27 10:45:43  Válasz a #146082. hsz-ra Előzmény #146082

Ameddig van magyar utasa, miért ne szervezne?!

Egyébként senkinek sem kötelező velük utazni!!!!!!!!!!!!!
Nem védem Őket, de azért ne szidd, mert ilyen élményben részesülnek a velük utazók!!!

Én is utaztam velük 2 éve Korfura, ugyanezt tapasztaltam, megfogadtam többet velük nem utazom! Idén ott volt a lehetőség, mert nagyon kedvezőek az (ár/arány érték) útjaik, de nem utaztunk velük, a tapasztalataink miatt.

Mindenki maga dönti el!!!!!!!!!!
Persze, van aki nem olvas fórumokat, mások tapasztalatait nem tudja felhasználni a döntéshez, de ettől még a helyzet az, hogy előre senki sem tudhatja, előtte, mögötte ki fog ülni és hogy viszonyulnak hozzájuk!
Most én is szidjam az idei irodát, mert egy primitív kis baráti páros ült mögöttünk, akik csámcsogtak, vihorásztak és lökdösték a székünket, pedig direkt hátra sem döntöttük!?
Tudom, tudom ez a helyzet kicsit más!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ezt a politikai életben is érezhető, nem csak a buszon van ez!!!!!!!!!!!
És itt be is fejeztem, nem akarom más felé kanyarítani a témát.

# 2775
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146084 Üzenet linkje2010-07-27 10:13:54  Válasz a #146082. hsz-ra Előzmény #146082

A jövőben kerüld a hasonlóan durva megnyilvánulásokat illetve gondold át mit írsz, mert problémád lehet belőle.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 184 185 186 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu