Az utak a szigeten teljesen jók. Lefkada és Kefalónia sokkal szerpentinesebb, dimbesebb-dombosabb. Itt Skopeloson a tengerpartok megközelítése is gyerekjáték. Ellentétben mondjuk egy Egremni stranddal ahonnan a közel 400 lépcső a "halállal" egyenlő
Ha olvastad a beszámolómat akkor pontosan láthattad mennyire fontos a komp jegy megvásárlása előre. Én már májusban megvettem.
Az Alonissosi kirándulásról is írtam. Az egy csalódás mert a nemzeti parkig nem mennek el a kiránduló hajók. Legalábbis az nem mentz el amivel mi voltunk így a beigért fókák- delfinek elmaradtak
Zolesz 76 nak üzenem, hogy olvasd el a beszámolómat. Részletesen leírtam, hogy hogyan lehet a kompjegyet megvenni és hogy a kikötőben Volosban hol lehet átvenni
sziasztok!
Augusztusba megyünk egy hétre szkopeloszra,érdeklődni szeretnék aki már járt ott,milyen vásárlási lehetőség van élelmiszerboltra gondolok.köszönöm!
Sziasztok!
Arról tudna valaki felvilágosítást adni nekem, h esetleg Thesszalonikiből indul e még komp járat skopelosra?
Csak régebbi infókat találtam arról h van ilyen.
Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Exact beszámolójának is köszönhetően idén Skopelosra és Alonissosra megyünk nyaralni!
Aki járt már arra, írna néhány sort, hogy milyenek az utak a szigeteken? Szerpentinek, szűkek? Strandok megközelíthetősége? (Tavaly Lefkadán és Pargán voltunk és volt egy-két halál közeli érzésem, mire eljutottunk néhány strandra.. pl: Magali Petra. Sikeresen beszorultunk a fölötte lévő faluba. Pargaról meg ne is beszéljünk! Egy rémálom volt ott az első esténk! Persze a legnagyobb forgatagba értünk oda,úgy este 9 körül...)
A kompra indulás előtt mennyivel kell jegyet foglalni?
Alonissosnál vannak delfinek a nyílt vizen? A Tengeri nemzeti parkba lehet látni fókát és delfint??
A Hellenic lapjáról csak Május 1 után tudsz jegyet venni. Addig nem írják ki az aktuális menetrendet.
Én ezt úgy tudtam meg, hogy már előtte levelezésben voltam velük
Abszolut biztonságos a rendszerük, simán merem ajánlani, hogy vedd meg előre a jegyet
A kom 1x megy reggel... és tele lehet. Foglalj előre!!!
Nem néztem még az árakat , mennyivel drágább . Azért, mert nem szeretem a netes vásárlást/foglalást. Volt már rossz élményem, meg jó is, de valamiért zsigerből utasítom el. Ezért nem foglaltam még szállást sem, és ezért szeretem a szervezett utat. Befizetem, ők meg ott vesznek/foglalnak ahol akarnak Tudom, hogy ez badarság, és hogy maradi vagyok A férjem viszont hisz az internetben, én meg benne:) Ha kitalálom mit szeretnék, ő elintézi a többit Tehát vagy az én mindent helyben spontaneitásom lesz idén, vagy ő foglalgat a neten:)
tudomásom szerint mindenféle hajójegyet lehet venni a mahartnál, gondolom görögöt is. viszont miért ott szeretnéd (ha ott szeretnéd)? nem elég drága nélkülük? )
Igen, elég lazák a görögök Kefalónián,mikor vettük a jegyet , a férjem nevét megnézték, írták rá a jegyre. Az én nevem meg sem kérdezték, ráírta hogy Jineka Fodoru Tkp. Fodorné Pedig én nem vettem fel a nevét, ha kellett volna keresni vmiért, engem meg nem találnak ezen a néven:) Mondtam én, hogy nem vagyok...vállrántás - legyintéssel elintézte. Ezek után nem kizárt, hogy felengednek egy másik napra szóló jeggyel is:)
Te olyan sok mindent tudsz rollo, tényleg lehet kompjegyet venni a MAHART-nál? Mármint görögöt természetesen.
sztem írj pár sort a hellenic-nek, h ha megveszed a jegyet előre de rajtad kívülálló ok miatt nem éred el a kompot felmehetsz-e a következőre. akármi is a válasz, az eldönti a kérdést (amúgy negatív meglepetés lenne ha nem engednék, de ez csak vélemény).
Igen, tudom, hogy Skiathos-Skopelosra csak egy megy , és hogy most főszezonban megyek, nem szeptemberben,mint Thassosra. Ennek ellenére nem tudok dönteni. Amikor legutóbb autóval mentünk, igen csúnya csúszásunk volt rajtunk kívül álló okok miatt.