Én még mindig nem találtam olyan biztosítót ami 10 éves kor felett köt autóra assistance-t.
Vagy az kell, hogy náluk legyen a kötelező, vagy menjünk fiatal autóval....
DE nekünk 12 éves és most nem veszek új autót
Bár jó lenne
Én még mindig nem találtam olyan biztosítót ami 10 éves kor felett köt autóra assistance-t.
Vagy az kell, hogy náluk legyen a kötelező, vagy menjünk fiatal autóval....
DE nekünk 12 éves és most nem veszek új autót
Bár jó lenne
Társaságunk sajnos nem rendelkezik olyan biztosítással, ami fedezné az autóval kapcsolatos költségeket.
Nehéz lesz olyan biztosítót találni, amely fedezetet nyújt 13 éves autóra. Átnézve a biztosító társaságok ajánlatait sajnos mindenki a 10 éves korhatárt jelöli meg, a fölött nem lehet kötni a biztosítást.
Amit javasolni tudnák Önnek, hogy a kérdezze meg azt a biztosítót ahol a KGFB-t kötötte, általában rendelkeznek kiegészítő biztosítással ami assistance szolgáltatást nyújt külföldön is.
Kedves Ettika!!!!
Ezeknek a biztosítótársaságoknak az a lényeg hogy te fizesd be a kicsiny pénzedet és ennyi...
A mai autók azért hála az égnek 10 éves korig nem nagyon kell berhelni...
Ezért húzták meg itt a határt..
Nekik is van eszük!!!!!! Hát nem is tudom mit tennék én a ti helyetekbe Jó tanácsom sajna nincs...
Gondolom ti is éjjel mentek és így szervizt is nehéz találni ha valami gond van...
Nehéz ügy!!!!Mondanám hogy nem lesz semmi gond ,de hát az ördög nem alszika sajna...
Sajnálom nagyon hogy nem találsz semmi.
Sajnos nem csak az autóknál ilyen kekecek. Ki akartam vinni a laptopomat magammal, de az eddig megkérdezetteknél ez mind kizárt eszköz, arra hivatkozva, hogy nem feltétlenül tartozéka a nyaralásnak-utazásnak a laptop
Volt olyan, ahol a poggyász biztosítás csak a ruháimra terjedt ki semmi másra, még a fényképezőgre, kamerára sem, mert az is csak lehet a nyaralás elengedhetetlen eszköze.
Azt ajánlották, hogy kössek egy céges üzelti úti biztosítást, amit minimum 100 napra tudok megkötni és egy év alatt összesen 100 napra érvényes. Ebben már biztosítva vannak a fentleírtak. Az ár alsó hangon 50.000 forint, de akkor is az aktuális piaci áron számítják be, max. 120 EFt-ig.
Tanulság: vegyél egy maximum 20 ezer forint értékű digitális fényképezőgépet, amit köss a nyakadba, a nyaralás ideje alatt
Hogy még több képet fotózhassak anélkül, hogy betelne a kártyám és szelektálnom kelljen Minden évben egyre nagyobb kártyát veszek a gépembe, de csak nem elég
Így minden este letöltöttem volna a laptopra és másnap üresen kezdhettem volna újra
S ha ne adj Zeusz, lenne egy esős napom, akkor sörözgetve, filmet néznék
Hogy még több képet fotózhassak anélkül, hogy betelne a kártyám és szelektálnom kelljen Minden évben egyre nagyobb kártyát veszek a gépembe, de csak nem elég
Így minden este letöltöttem volna a laptopra és másnap üresen kezdhettem volna újra
S ha ne adj Zeusz, lenne egy esős napom, akkor sörözgetve, filmet néznék
Ezt a mondatodat vagy mondatokat ott Nei Poriba megvitatjuk vagy a messengeren mert nem ide való téma aztán kikapunk
lehet, hogy a memória kártya ólcsobb mint a biztosítás, de praktikusnak, biztos praktikusabb -tapasztalat- igaz én nem autós viszonylatban nézem, hanem mint motorral közlekedő