Kedves Sheidi!
Már többször irtam,hogy a Nikolas szerintem jó.Stúdió,tehát nem szálloda.Persze,mi a Vasso-ban voltunk,ketten a párommal,nekünk pont elég volt a kis tusoló,mindennapos sólemosásra,az ágyikók alvásra,a kicsit rozoga hűtő,ami olyan jól hűt,mint általában a ,,görög"hűtők,kicsit hangos,de szinte fagyaszt.
Viszont jöttek párok,barátnők,akiknek bizony kicsinek találtatott a szoba,a fürdő...Tudod,nekünk csak az volt a fontos,hogy tető legyen a fej felett és hogy le tudjunk tusolni a tenger után.Főzni nem szoktam nyaralás alatt,egész évben naponta főzök,igy a ,,konyharész"ről annyit csak,hogy volt minden,ami kell ahhoz,hogy egy lecsót összeüss pl.
Sziasztok! Félreértés ne essék, nincsenek nagy igényeink, sőt! Tudom, mi a görög színvonal, voltunk már náluk kétszer apartmanban. Mégis bennem van a kisördög. Tehát nem vagyunk fiatalok, nem vagyunk pehelysúlyúak,aludni is szeretnénk éjjel, lehetőleg nem a földön, kávét (nes) is szeretnék inni, meg tuti, hogy az uramnak tényleg kellene lecsó, kételkedek, hogy megbirkózunk-e a kihívással. Nem a stúdióban akarjuk tölteni az időt, de ne is arról szóljon, hogy meneküljünk onnan, mert azért a 10 napra nem szeretnék kocsit bérelni. Még nem mondtam le, de nagyon nagy a hajlandóság. Amiről nem beszélnek, az gyanús. Nem? Könyörgöm, valaki győzzön meg az ellenkezőjéről.
))
Sziasztok!
Ismét itt, és olvasgatlak benneteket. Lehet csináltam egy kis hülyeséget akkor amikor befizettem a nyaralásunkat. Nem kötöttem útlemondási díjat vagy mifenét. Gondolok itt arra, hogy ha jövő héten lemondanám akkor nem is tudom mi lenne??? Ti tudjátok??? Mert sajna lehet le kell mondani a nyaralásunkat, legalábbis ebben az időszakban és nem tudom, hogy mitévő legyek
Sziasztok!
Szombaton hajnalban megyünk Zakynthos-ra. Aeolus-al utazunk, fenti apartmanról (Nikolas stúdió) tud valaki valamit? Laganas-t ismerjük, nagy baj nem lehet, mert tavaly Kalamakiban voltunk, de azért ha tudtok valamit... Köszi!
Szia Thernadi!
Nikolas-stúdió:Laganas szélén,nagyon szép part mellett kb.200méterre/kis földúton kell lemenni a parthoz,úgy,hogy a Nikolas mögött a Vasso melletti kis ,,ösvényen"kell átvergődni,ez a közelebbi módja,aztán jobbra az aszfaltozott útra,majd 1perc és a legszebb parti részt fogjátok látni.
Egyébként a Nikolas a Vasso ,,tükörképe"ugyanaz a család takaritja,nagyon kedvesek.Még annyiból is jobb az elhelyezkedése,hogy a teraszok végig árnyékban vannak,igy a délutáni napocska nem forrósitja fel annyira az épületet.
Nagyon irigyellek,jó utat kivánok,nagyon szép helyre mentek!!!
#1298352010-03-26 20:50:35 Válasz a #129827. hsz-ra
Szia Szellosdy!
Köszönöm a fáradozásodat, azért ezen már réges- régen túl vagyunk, nem gondolod? Mivel az Aeolusnál foglaltam, evidens, hogy ott kezdtem, de van google bácsi is, meg fórumok is. Azért ennél tapasztaltabb utazó vagyok, minthogy ilyen ne találjak meg. Vannak ennél konkrétabb linkek is pl:
Nikolas stúdió
Szóval utána jártam én, ahogy lehetett, de nem áll nyerőre jelenleg mégsem.
Nektek azért jó készülődést és mindenkinek szép nyarat kívánok.
#1298392010-03-26 20:55:01 Válasz a #129833. hsz-ra
Jól tudod, minden foglalásnál kötelező fizetni és 1,5-2 % körül van, de csak betegség(halál) esetén lehet igényelni és 20 % önrészt levonnak akkor is. Persze, ez a teljes befizetett összegre vonatkozik, mert ha csak előleg van, és 60 nap van még az utazásig, akkor csak valahány százalékot tartanak vissza. (ez nem nagy összeg általában) Legalábbis én így tudom.
#1298422010-03-26 21:12:14 Válasz a #129826. hsz-ra
Szia Kriszmisz! A szerzödésedben benne, hogy utazás elött, ha lemondod mennyi %-kot kell fizetned. Általában 60 nappal az utazás elött egy minimlis részt kell fizetned. Ahogy közeledsz az indulási naphoz annál többet kell fizetni! Az úlemondási biztositás arra jó ha közvetlenül az indulás előtt mondod le akkor kapod vissza az út árát. Bár ha jól tudom a járulékos költségek(pl. rept. ill.) nem jár vissza, de ez nem tuti! Mindenek előtt utazási feltételek, szertődés az iroda honlapján!!!
...Az úlemondási biztositás arra jó ha közvetlenül az indulás előtt mondod le akkor kapod vissza az út árát...
Majdnem... "A biztosítás a biztosított utazásképtelenségére terjed ki." Általában ez áll a szerződésben konkrétan felsorolva, hogy mi tartozik ebbe a körbe.
...Az úlemondási biztositás arra jó ha közvetlenül az indulás előtt mondod le akkor kapod vissza az út árát...
Majdnem... "A biztosítás a biztosított utazásképtelenségére terjed ki." Általában ez áll a szerződésben konkrétan felsorolva, hogy mi tartozik ebbe a körbe.
Elnézést az OFF-ért!
Igen valahogy így és asszem nem elég mondani, valami papir is kell hozzá ami bizonyitja amit mondasz. De biztosat az irodában mondanak. De zért olvasd el az utazási feltételeket!!!
#1298462010-03-26 21:42:20 Válasz a #129835. hsz-ra
Szia Sheidi!
Azért kérdeztem így képekkel illusztrálva, mert van másik N. szállás is Laganasban. Esetleg másik szállásra nem tudod áttetetni? Konyhasarok minden stúdióban van, zuhanyzó, hűtő, és légkondi fizethető. Mire gondoltál, mitől tartassz amivel nem tudsz megbírkózni? A rezsón lehet mindent sütni, vizet melegíteni, vagy elvinni egy kis kotyogóst, nekünk van egy ilyen kis 2személyes pici kotyogós. Edények minden apartmanban vannak. Ha biztosra szeretnél menni bedobtok egy kis serpenyőt. A busz elviszi. De hiszen írtad is, voltatok már apartmanban, biztos van benne gyakorlatod. Vagy a szoba tágasságára gondolsz vagy elrendezésére?Mi először azt az apartmant néztük ki, de aztán átnyergeltünk a Zephirosra. A Z. egy picit közelebb van a tengerhez.
Legutóbb szellosdy szerkesztette (2010-03-26 21:46:41), összesen 1 alkalommal
Utazás lemondás: Nekünk az Aeolus ügyintézője azt mondta, hogy ha nem tudunk elmenni, de pl sikerül eladni valakinek az utat vagy ismerősnek vagy pl a Vaterán vagy akárhol, akkor 3000 Ft átírási díjat kell csak fizetni és akkor ők mennek. Van valami utazzvelem vagy nagyutazás vagy nem tudom valami nagy utazós fórum, ahol állítólag hamar el lehet adni az utakat, hátha el tudnád adni, és akkor kevesebbet buknál? De mindenképp előbb érdeklődd meg az ut. irodában ahol kötötted, sztem a részletekben sok különbség van iroda és iroda között.
Köszi szépen, hogy megnézted nekem. Valahol megvan a prospektus, csak jelen pillanatban nem a lakhelyemen tartózkodom hanem egy pár száz kilóméterrel odébb és nem tudtam megnézni, és nagyon izgatta a fantáziám. Sajna betegség miatt kellene lemondanunk ha le kell. Még a dokival beszélek hétfőn és akkor eldől minden. Nagyon sajnálnám ha azt mondja hogy nem lenne célszerű mennem, mert már nem tudnám átteni június elejére amikor még nincs olyan nagy meleg. Mert sajna a meleget, a napot nem javasolja nekem Nem is tudom mi lesz velem ha közli velem, hogy felejtsem el egész életemre a tengerpartot főszezonba nyáron. Kereshetek majd egy skandináv fórumot valahol.....