#1071482009-06-30 21:00:47 Válasz a #107144. hsz-ra
Szia Rekuc!
Itt nem írnék róla de ha a blogomra rámész ott olvashatsz a részletekről. Megpróbálom feltölteni a képeket a picassára és a linket közzéteszem. Amúgy nagyon jó kis naplót írt a férjem amin már dolgozunk, hogy élménybeszámoló legyen belőle.
#1071402009-06-30 20:34:32 Válasz a #106428. hsz-ra
Sziasztok!
Én nem lehettem ezen a csodálatos szigeten, de a családom sok szép képpel kápráztatott el. Ma lefényképeztem az onnan hozott értékes dolgokat, ami igazán lesvosi
Sziasztok,kedves Dér-ék!
Köszi a sok szép képet!Az albumotok utolsó oldalára irtam egy picit.
Az a naplemente Anaxos-i volt???
Naplemente miatt képes lennék Lesvosra menni!/persze ez csak vicc,hiszen nagyon szép a sziget és mind másmiatt szép!
Pusz:
Köszönöm a válaszaid Pontikos! Ezen szerint visszamennél a szigetre ugye? Esetleg tudsz ajánlani jó gyrost vagy éttermet vagy szórakozóhelyet stb.. Anaxoson?
Szívesen!
A legjobb gyrost én még Kavalában, a kikötőben ettem ezen az úton.
A legjobb szórakozóhely meg a part: csak ülsz, és lesed a vizet. De viccet félretéve: ebben a kérdésben nem tudok segíteni, mert nincsenek ilyen igényeim, ezért kint nem is nézelődök ezen a téren. Annyira emlékszem, hogy volt egy pici bár, ahol egy-két turista üldögélt minden nap, és nem is görög zene szólt. Egyébként tök nyugi volt. Hogy ez az utószezonnak volt köszönhető, vagy sem, azt sajnos nem tudom. Én nem bántam.
Köszönöm a válaszaid Pontikos! Ezen szerint visszamennél a szigetre ugye? Esetleg tudsz ajánlani jó gyrost vagy éttermet vagy szórakozóhelyet stb.. Anaxoson?
#1032322009-06-04 20:38:42 Válasz a #102925. hsz-ra
Nem a klasszikus zöld sziget, az biztos. De nekem nagyon tetszett. Más a hangulata, a varázsa. Mondjuk eddig Görögország egyetlen pontján sem éreztem magam rosszul.
Köszi mindenesetre!
Mi is a nyugit szeretjük, persze jó, ha este van egy kis nyüzsi is. Thassos ezért tetszett, mert nincs tömeg , de mégis este van azért élet.
Képekről Lesvos Thassoshoz képest nagyon kopár és kevésbé szép természetileg. Lesvos fura képek alapján vagy csak én látom annak? Szép meg minden, csak a zöld hiányzik belöle vagy nem is tom
#1024712009-05-30 21:21:54 Válasz a #102427. hsz-ra
Amikor mi voltunk, egyáltalán nem volt kihalt, bár kevesebb volt a "mulatság" és kisebb a zsúfoltság. Nagy viszonyításom nincs. Mivel én eleve a nyugi híve vagyok (és olyan településeket is választok). Örülök, hogy segíthettem.
(Utószezon annyiban érezhető, hogy esetleg ritkábbak a kirándulások.)