#1865082012-06-06 11:25:10 Válasz a #186472. hsz-ra
Szia Unic!
Sajnos nem jött össze a körút, mert nem jött össze elég jelentkező és így az iroda visszamondta az utat. Helyette Sartiban voltunk nyaralni egyet Ez is nagyon jó volt, csak picit nyugisabb. Anyunak meg így is meg volt a Görögországi élmény és most már ő is el van varázsolva görögileg
#1864762012-06-06 06:37:45 Válasz a #186456. hsz-ra
Sancho
a nudista nem a felsö szélén van hanem az also szélétöl lefelé ugy ahogy irták nea megaskalánál van
a felso szél az az északi ami platamon felé van, az also pedig a déli vége,csak hogy az irányokat pontositsuk, tavaly mi nea megaskalánál jártunk és tele volt magyarokkal
#1864562012-06-05 21:02:17 Válasz a #186454. hsz-ra
Szia Scotina!
Nagyon szépen köszönöm, bár annyira nem tudommelyik a falu felső része... ahol a külső szállodák és apartmanok vannak? Mi a Silver házban voltunk és arra hátrébb már nem nagyon voltak épületek... ez lenne az?
Lenne egy kérdésem. Egy nagyon kedves ismerősöm nemsokára Nei Porira megy nyaralni és kérdezte tőlem, hogy van-e Nei Porin nudista strand? Én ezt sajnos nem tudom Kérlek segítsetek, hogy valamit tudjak neki mondani. Előre is köszönöm
Sziasztok. Ki tudja valóban nincs klima a Kalliope apartmanban?
Jelentem tavaly még biztos nem volt klíma a KALLIOPE apartmanban. De nem gondolom, hogy azóta szereltek volna fel! Az utazási iroda prospektusban biztos jelezték volna ha lenne klíma. 87...
Köszönöm a legutóbbi hozzászólást a Kalliope és Dora apartmannal kapcsolatban, de mivel egyikben sincs légkondi így további apartman után kutattam. A Papa Johns szimpatikus lenne, csak az az ajándékház alatta, nem tudom mennyire zajos...valaki valami infót tudna esetleg. VAGY az Apostolis házról?....előre is köszönöm!
#1863642012-06-05 08:18:53 Válasz a #186002. hsz-ra
majdnem sikerült válaszolnom Csilla kérdéseire, de most már ugyis elmennek pecázni és a csigaház is utba esik,remélem elolvasták Sancho leirásait és abbol mindent megtudnak