Hello magyarország!újra itthon!tegnap jöttünk vissza sartirol szoval friss forro infokkal tudok szolgálni az itthoniaknak.Nagyon jo volt de gyorsan eltelt az egy hét.
#1091582009-07-13 16:47:31 Válasz a #109151. hsz-ra
Kedves Afrodite89!
Ha most jöttél haza, akkor lehet van infod arról, hogy lehet-e kinnt találni szállást. Itthon ugyanis már nem tudok foglalni augusztus elejére. Más fórumon azt olvastam, hogy kevés a turista Sartin... Csapatunk nagyon elszánt, mindenképp megyünk, ha van szállásunk, ha nincs .
Kedves Erika!sajnos nem tudom mennyire lehet szabad szobát találni.mi busszal voltunk és utolso nap még csak tusolos csomagszobát sem tudtak biztositani gondolom a hely hiány miatt. de ha nem találtok akkor menjetek narancspartra sátorozni:-)
Lécci valaki mondja meg hogy a karidi beach és armenistis beach közötti beachnek mi a neve?egy szép kis sziklás öböl ahol voltunk de nem tudom a nevét és hiába kerestem rola infot.Bárkinek szivesen szolgálok forro infoval sartirol.
#1093342009-07-14 16:44:41 Válasz a #109023. hsz-ra
Szia Maxité!
Igen, én max. meg voltam elégedve a Spanossal.Igazából amire kellett, arra tökéletes volt.Néhány edény is volt,főzni is tudtunk.Közel volt mindenhez,az óvároshoz és a Beachez is, nyugodt a környezet (bár mi tengerre néző szobát kaptunk).Szerintem mellette a Coralli apartman is nagyon jó lehet, meg talán a virozi is, bár csak kivülről láttam őket.De nagyon sok szép apartman van ottkint, amiknek se a nevét nem tudom, se azt, hogy milyen lehet belülről!Remélem tudtam segíteni.
Járt már valaki a Panorama ill. a Stelitsa apartmanokban? Azt halottam, hogy a Stelitsa közelében sziklás a part. De homokos is található gondolom a közelben. :)
Minden info érdekelne, előre is köszönöm!
Kedves Arnold!a stelitsa valóban a sziklás partnál található.de ha balra elindulsz szép kis öblöket találsz,ha pedig jobbra mész kb. 500-1000 métert akkor gyönyörű homokos-nagyon apró kavicsos partot találsz.minél távolabb mész annál sekélyebb és homokosabb.érdemes mindegyik részt felkeresni.ja és még valami:a templom mellett van a stelitsa szoval lehet hogy a reggel 7órás harangszóbol te is hallasz. ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok én vasárnap jöttem haza.