Akkor amikor neten foglalod le az utazást az Ibusznál az kamu? Mert ott nem írja ezt a 100%-os felérdijjat... Mert ha ez így lenne akkor benne kellene lennie nem?
Ezek szerint, nekünk mindig szerencsénk volt. A házban nem találkoztam szúnyogon kívül más állatkával. De mi is tisztán kitakarítva és ágyneműt lehúzva hagytuk hátra az apartmant.
#1301642010-03-30 21:52:41 Válasz a #130054. hsz-ra
Isti!
Hidd el, hogy náluk is kell! Sőt, náluk a szállás ár 100%-a a felár.
Saját tapasztalat, utaztam már velük, egyedül. De ezt már írtam neked hetekkel ezelőtt, de úgy látszik átsiklottál felette.
De lehet az lenne a legjobb, ha írnál nekik egy email-t és megkérdeznéd,vagy felhívnád őket, az lesz a tuti.
#1301602010-03-30 21:41:01 Válasz a #130124. hsz-ra
Egyetértek, bogár ne legyen, ha nem muszáj, de az Aeolus védelmében: én eddig velük voltam messze a legkimagaslóbb nívójú szálláson is (pedig árkategóriában kb. ugyanúgy utaztunk mindenféle irodával - "óccsó"), és nekem sehol sem volt problémám. Sőt! Kettő ráadásul tengerre néző volt (már egyik sincs kínálatban), anélkül, hogy ezt feltüntették volna, vagy felárat számoltak volna érte (mint teszik jópár helyen).
Az utazás során meg nekem nem az az elsődleges, hogy mikor ért le, és fordul vissza a busz, hanem indulástól számítva mennyi ideig vagyok ülésbe hajtogatva. (Azt én még csak más irodánál tapasztaltam, hogy reggel 8-ra kiültetnek a csomagokra, és délben haza is indultam... )
Egyébként szerintem nincs olyan iroda, amivel mindenki elégedett lenne.
És kisrichard: persze, hogy drágább, mert összességében apartmanárat fizetsz. Logikusan.
Szia! Lehet, csak lehet úgy drágább. Mi voltunk ketten három ágyasban, de utazás előtt kb. 10 nappal foglaltunk és már csak háromágyas jutott, így nem kellett felárat fizetni. Mondjuk nem ellenkeztünk, mint kiderült jól jártunk, jobban elfértünk (, a 3. ágyra is pakoltunk.)
#1301232010-03-30 13:17:13 Válasz a #130119. hsz-ra
Szia Lililuca!
Ezt nem tudjátok már választani, mert azt hiszem, már következő évben sem volt a kínálatukban. 2006-ban bővebben írta róla, Polichrono-n volt, de most nem ugrik be a neve. Nem a Pepi, ott "csak" a pockokkal kellett harcolniuk az ott lakóknak.
Azon sem csodálkoznék, ha leégett volna nem sokkal azután, hogy eljöttünk, mert onnan - mármint Polichrono-ból - indult az akkori nagy tűz, és elég lerobbant, szemetes és erdősebb rész is volt mellette.
Elhiszem, hogy van normálisabb szállásuk is, de mivel mi először voltunk akkor velük, és ilyen fene fényes szobában, tovább nem próbálkozunk velük.
Az biztos, hogy a 17 év alatt utaztunk vagy 4-5 irodával, de a nagy Aeolus magasan verte mindegyiket a színvonaltalanságban (bocs a magyartalan kifejezésért) és a hozzáállásban. Így könnyű viszonylag alacsony árakat ajánlani.
#1301192010-03-30 12:46:13 Válasz a #130117. hsz-ra
szia anyuci68,
Kíváncsi lennék, hogy ez melyik szálláshelyükön volt?
Csak azért, hogy azt véletlen se válasszuk.
Egyébként tapasztalatom szerint vegyes a szállás minősége az Aeolusnál.
Voltam már nagyon rossz apartmanban is és nyagyon igényes rendben tartott szálláson is. Mondjuk ez tulaj függő volt. A néni minden nap takarított
#1301172010-03-30 12:41:12 Válasz a #130106. hsz-ra
Hát ja, erről mindig is megoszlottak a vélemények. Ezt a drága jó és sokak által kedvelt Aeoluson kívül betartja valaki?
Nem akartam erről vitát indítani, szimpla reakció volt a "gyors" utazásra.
Érdekes, hogy a szálláson valahogy senki nem akad ki, pedig nem a busz volt az 1. helyen a "velük soha többet" véleményünk kialakításában.
Nincsenek luxus igényeink a szállással kapcsolatban, de nem gondolom, hogy luxus lenne egy karbantartott, átlagosan felszerelt szoba, ahol az ember ki tudja magát pihenni, főleg gyerekkel. Ebbe az átázott falú szoba, nem csöpögő hanem folyó mosogató csap, félig törött ágykeretű fekhely, csupa vízkő csaptelepek, használhatatlan zuhany, zárlatos rezsó és éjszakai gusztusos látogatók nem tartoznak bele.
Ha tetszik sokaknak, ha nem, ez is Aeolus. 11 órás várakozástól függetlenül is.
Egy valamiben nem értek egyet Casmirral, az az, hogy a magyarok kapják az emeleti szobát Mi mindháromszor külön kértük, hogy emeleti szobát szeretnénk, sosem kaptunk . Az volt a válaszuk, hogy ők leadják a kérésünket, de nem ők osztják be a szobákat, hanem az apartman tulaja. (Nem mintha neki nem lenne mindegy, hogy kit hova rak.)
Mi is kértük az emeletit, meg is kaptuk.
De csak azért, és innen az infóm, hogy a szlovákok kapják elsődlegesen a földszintet....szóval az apartman tulaja és családja mindig ott volt és a lányommal egy idős volt a lánya....így Ők jól összebarátkoztak, angolul társalogtak. A leányzó mondta, hogy náluk így van kiosztva, hogy a szlovákok mennek alulra és a magyarok az emeletre. És ezt nem az apja szabta meg, hanem az idegenvezető utasítására van ez így.
Én csak azt tudom mondani, amit Ő mondott....ha Ő lódított, akkor most én is.
Repülős úton voltunk velük Ny Krétán.
A telepített idegenvezető egy szlovák srác volt ( bár lehet, hogy mindenhova szlovákokat küldenek).
Az első napon megbeszéltük vele, hogy mivel csak mi vagyunk a szállodában a csoportból, ezért miattunk ne járjon ki a szállodába. Megvan a kész tervünk, mindent magunk szervezünk.
Ő ezt tudomásul vette, egy tanácsot adott, hogy a Balos lagúnához ne menjünk bérelt autóval, mert nagyon durva, ő fél útról visszafordult.
Nem fogadtuk meg a tanácsát, elmentünk autóval a lagúnához, nem volt semmi gond.
Összességében az irodával nem volt gondunk, a szállás ( 3 szoba ) nagyon rendben volt.
#1301062010-03-30 11:17:13 Válasz a #130103. hsz-ra
AETR egyezmény szerint:
"30 órás ciklus(vezetési idő) után, 2 gépkocsivezető esetén alkalmazható
Mindkét gépkocsivezető 9 óra/nap egybefüggő pihenőidőt köteles eltölteni. Álló jármű!!"
A gyorsan haza relatív, reggel 8-ra tényleg lent volt a busz, amivel mi visszafelé jöttünk, csak éppen este 7 órakor volt a visszaindulás.
Ez a legtöbb irodánál így működik. A sofőröknek pihenni kell! Szerintem ezt általában közlik is az utasokkal. Csak azok mindig zúgolódnak, mert azok sem tudják kihasználni az utolsó napot, akiknek van hely a csomagok tárolására. Tisztelet a kivételnek!