Sziasztok!
Köszönön a gyors válaszokat. Tegnap nagyon pipa lettem, a papír miatt, ha a "Bud "honlapon megnézem akkor ott 20 kg van feltüntetve.
Már nagyon pakolok!!!!!!!!!! Még 9 nap.
Judithka
Jó kis meleg Kréta feeling.......
Remélem, ha ott is ilyen meleg lesz, azért elviselhetõbb lesz, mint itt. Szegeden árnyékban van 35 C fok, a szél forró, szóval tikkasztó a hõség!
Kinek van kedve ilyenkor dolgozni, amikor már csak 9 nap van hátra ?!
Ülnél csak itt az irodámbam, majd hibernálnál.
Kész élmény mikor beülök 4-kor a 60 fokos autóba.
A nivea.hu-n találtam egy olyan képernyõvédõt ami mutatja mennyi nap, óra, perc van még az indulásig?????
Judithka
Sziasztok! Újra bedobnám a törölközõt Dél-Kréta-i apartmanokban is adnak,vagy
növelnem kell a poggyász súlyát vele
Hol van mindenki a topikról mindenki csomagol vagy elindult ...
Szia macsosz,
Szerintem törölközõt csak azt kell vinni, amit a parton illetve a víznél használsz. Nekem legnagyobb prolémán az volt, hogy van-e hûtõ a szállodában, mert erre utalást sehol sem találtam. Ezt a kérdést, úgy oldottam meg, hogy írtam a szállodának, és éppen ma jött meg a válasz, hogy igen. Igazad van már féllábbal is kibírom. Te is tegyél fel a gépedre, ilyen képernyõvédõt mint én tettem, tök jól néz ki.
Judithka
Tudom,h.olvastam a képernyõvédõrõl vmelyik topikban,de nem emlékszem,hol
segíts ki légyszi ezzel az infóval én is szeretnék!
mi nem hotelbe megyünk,hanem apartmanba...
Én a nivea.hu találtam onnan töltöttem le. Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy ne lenne törölközõ egy apartmanban, csak abban az esetben, ha külön felsorolják mit vigyél, ha ez nem szerepelt közötte akkor nem is kell. Privát vélemény, hogy Görögországban nagyon oda figyelnek a vendégekre. Mi eddig még nem csalódtunk benne, és hidd el nem elõszõr voltunk. A pénzünkért azt kaptunk amit befizettünk, ha drágábbat akkor jobb ellátást, ha viszonylag szerényebbet, akkor annak megfelelõt. Én most Krétával vagyok nagyon nagy várakozással, remélem nem lesz csalódás.
Judithka
A mi apartmanunkban is adtak tavaly törölközõket (Makris Gialos-Theodóra apartman) és cserélték. Ez egyébként apartmantól függ. Voltam már több olyanban is, ahol nem volt (ez a szárazföldön volt).
Szia Judithka! Az itt olvasottak alapján lehetetlen a csalódás
Én még csak Korfun jártam és onnan körút(nem klasszikus)a szárazföldön.Gyönyörû 2hét volt Krétát különös izgalommal várom Kiváncsi vagyok,milyen Korfuhoz képest
Örömmel látom:FOGYNAK A NAPOK