Szia Kuku!
Én is szeretnék nagyon jó utat, kellemes pihenést kívánni.
Aztán várom élménybeszámolód, vagy tippjeid, hiszen 1 hónap múlva tesómék is mennek Amoudara településre!
Szeretnék én is nagyon jó utat kívánni Nektek. Az 1 hét sajnos valóban tényleg hamar letelik, de a mi kettőnk is gyorsan elszalad. Jó pihenést, sok napsütést és meleg tengert kívánok.
#1048692009-06-17 07:27:52 Válasz a #104832. hsz-ra
Szia Macsosz!
Igen..már csak 3 nap!!Nem bírok már magammal, csak ott tud járni az agyam..és már most látom, hogy sajna kevés lesz az egy hét!
Hamarosan újra vissza kell majd mennem szerintem, hogy tényleg majdnem mindent láthassak!
Sziasztok!
Tud valaki infót arról, hogyha egyénileg szeretnénk menni Santorinire, akkor kb. mennyiért lehet a kikötőben hajót találni?Esetleg a helyi irodák ajánlatait nézzük majd meg??Szombaton utazunk és ezt még nem sikerült megtudnom..
Köszi
Kuku
Most olvastam vissza a fórumban. Ha még érdekel a téma, mi tavaly voltunk Agia marinán a Despina apartmanban. Csak jót tudok mondani róla. A tengerpart nagyon közel van. Minden nap takarítottak, az egy hét alatt, melyet ott töltöttünk kétszer volt ágynemű csere. Egyszerű berendezésű szoba, de volt minden, amire szükségünk volt. Érkezéskor egy üveg bor és gyümölcs várt az asztalon. Hazafelé pedig kaptunk egy kis üveg rakit is Jorgos, a tulaj pedig csak kedvesen mosolyog mindenkire Ha érdekel még valami, kérdezz nyugodtan.