Viszont amennyiben kérdésetek van , nyugodtan írjatok helyismeret , szokások zene irodalom , vagy aktuális hírek kérdezzetek , nézem a helyi híreket , újságokat stb. folyamatosan.Így általában képben vagyok mik az aktuális hírek , árak pletyik. Aki teheti egy alkalommal menjen Húsvétkor , Korfura fantasztikus, aki volt az tudja ! De mondjuk jövő tavaszra miért nem szervezünk , mi fórumosok egy közös húsvéti utat?Sztem meg lehetne szervezni !
Sziasztok! Ma hajnalban hazaérkeztünk Korfuról (nekem a Kerkyra elnevezés jobban tetszik ) Picit még kába vagyok, a gép késett itthonról három órát, így olyan négy körül értünk haza, és bár délig aludtunk, még nem álltam át teljesen a magyar időszámításra.
Hála mindenkinek aki segített akár privátban, akár a beszámolóiban, megosztva tapasztalatait, túl sok meglepetés nem ért Ezt pozitívumként írom, ugyanis nem nagyon szeretem a meglepiket
Ha időm engedi, természetesen írok majd beszámolót jó magam is, igyekszem élvezetesre formálmi, még kicsit hagynom kell leüllepedni a dolgokat. Fotókat is teszek fel, ha sikerül, bár igazából újat azt hiszem nem nagyon tudok majd mutatni nektek. Nem volt elég az egy hét, s bár nincs bennem nagyon nagy hiányérzet, azért egyszer majd még vissza kell menni, hogy a többi látnivaló mellé is pipa kerülhessen. Természetesen ez nálam úgy megy, hogy alapos felkészülés- utánanézés alapján eldöntöm, mi az amit feltétlenül látnom kell - így értendő a pipa - azután ha valami kimarad, illetve ott derül ki, hogy nem fér bele, akkor az rájátszást igényel.
Tudom, általánosságokat írtam, ha konkrét kérdés van még most indulóktól, akkor ne kíméljetek, - de igyekszem pótolni az infókat, illetve holnap talán sikerül némi magyarázkodásmentes információ-koncentrátumot produkálnom. De mondom: túl sok újdonság nincs, minden megállta a helyét, amit eddig én is olvastam!
Továbbra is imádom Görögországot
#1150572009-08-21 21:40:24 Válasz a #115045. hsz-ra
Szia,
Megtennéd hogy küldesz egy email címet, lehet , hogy nem bírta a tartalom súlyát , amit írtam, és nem akarom hiába írni azt a "pár" sort újra pedig 2 pü/t is küldtem! De sebaj az email csak célba ér remélem az én email címem látható az adatlapon , bár ezt is csak remélem ( elvégre az hal meg utoljára, mármint a remény ) Jobb lenne ha elmennék veletek !
#1150632009-08-22 00:33:30 Válasz a #114933. hsz-ra
Minike08!
Hogy állsz az olvasgatással?
Én most tartok a fórum 1/3-ánál, de már rengeteg hasznos információt szereztem. Örök hála érte mindenkinek, aki leírta a tapasztalatait, élményeit.
D.
#1150772009-08-22 10:34:17 Válasz a #115076. hsz-ra
Ez megengedett a cél érdekében.
Ti mikor is utaztok és melyik településre? Nincs a neved alatt az utazás időpontja, de ha jól emlékszem, valamivel előttünk.
D.
#1150832009-08-22 11:22:36 Válasz a #115080. hsz-ra
Szia Nikóca
Igen, megérkeztünk, bár még nem vagyok teljesen magamnál. Most szűkítettem a képeket bestof-ra, mert rengeteget csináltunk. Minden bejött, amit írtál/írtatok. Arillas partja tényleg No.1 - jöttek át Sidariból is. Engem Sidari sokkolt egyébként, mikor az előttünk leszállókat kitették éjjel, és bömbölt a zene mindenhonnan, nem igazán jött be. De nappal barátságosabbnak tűnt Hát bizony egyébként az angolok (akiket magunk között csak hamburgerzabálónak neveztünk) már azért itt is rányomták bélyegüket a településre, undorodtam az English breakfast kiírásoktól, ráadásul volt egy hely, ahol sikerült olyan rántottát enni, amiben sültkrumpli volt. Végülis jogos - vegaomlettet kértem. Remélem nem bántok meg senki, hátha valakinek barátai vagy rokonai vannak Angliában, de a turista angol egy külön állatfaj. Gusztustalanul néznek ki, kockafejű, fehérbőrű , napernyővel a kezében és csak és kizárólag hamburgert, sültkrumplit eszik, meg Heinekent iszik. Nem jöttem rá egy hét alatt, miért jönnek ide.... De azért itt tényleg kevesebben voltak, s nem a bulizósak. Örülök, hogy elcsíptük ezt a helyet, gyanítom pár év múlva, márt ezt is bekebelezik. Egyébként Korfu hozta a papírformát: láttam élőben, amit képeken is, szép, zöld, sikerült látni a görög részét, s még a főváros olaszos jellege is bejött. Szóval tetszett, de a beszámolók amiket más szigetekről olvastam, meg képek megerősítették bennem, hogy elsőnek jó, sőt vissza is megyünk talán, de azért nyilván vannak autentikusabb, kevésbé felfedezett helyek is De meg volt az első sziget élmény A párás levegőt eléggé nehezen bírtam amúgy, bevallom erre nem számítottam.
Fogalmam sincs miért késett a gépünk, mindenki összevissza beszélt, s talán már írtam: az idegenvezető nem állt a helyzet magaslatán. Halkan elsusogtam mire megérkeztünk a reptérre, hogy még el sem indult Budapestről, majd bemondják mikor jön, s aztán kámforrá is vált. Több verziót is hallottunk: alkatrészcsere, vagy az augusztus 20-i tűzíjáték miatt ilyenkor késnek, az utolsó verzió, hogy már Budapestre is késve érkezett valahonnan.